על סף שבירה

נונה17

New member
עדיין לא אמרת על איזה נושא דיברתם

שהצית את הויכוח הספציפי. ולגבי המשפט האחרון שלך - את טועה. הבעיה היא לא עם החברים שלו שיכולים לטעון מה שהם רוצים. הבעיה איתו שהוא מושפע מהם.

נונה17

New member
בגלל זה עוזבים את הבית?

איפה אתם בד"כ עושים את החג? איך פתרתם את הבעיה בחגים אחרים?

bמיקה

New member
הייתה הסכמה

הסכמנו לגבי החג הראשון שעושים אותו אצל ההורים שלו הבעיה הייתה לגבי חג שני, בהתחלה החלטנו שהולכים להורים שלו ואז נכנס לו ג'וק לראש שאם מחליטים לעשות חג ראשון במקום מסויים אז עושים את כל החג כולל חג שני באותו מקום ואני פשוט לא מסכימה עם זה לא נראה לי ולא נשמע לי הגיוני בכלל אני טועה??

I C E M A N 7

New member
מותק

עד עכשיו ענינו לך בנחמדות ובהומור, אבל יש גבול. פה זה פורום רציני עם בעיות אמיתיות של שחיקה בנישואים בגידות ובקבוקי שתן, לא חארטות כמו מריבות חג שגרתיות. שהפרענק שלך יישאר לישון אצל ההורים ותמשיכי בחיים כרגיל, שיתפוצץ. תסדרי לך קצת גוד טיים בלילות, שמעתי התימנים מתאימים לעניין הזה. חג שמח יקירה

I C E M A N 7

New member
וואלה?

חשבתי רק המדען עושה לך את זה
אגב בחרת כבר את השלישי?

nowonder

New member
וואללה.

ובכלל, אתה היית קודם. כרגע הפרישה המוקדמת שלי וירטואלית כמעט כמוך. אז הפסקתי את תהליך גיוס המועמדים לשלישי. לכשיתחדש, אני אצא בהודעה בערוצים הרלוונטים. :)

seeyou

New member
"לא נראה לי ולא נשמע לי הגיוני בכלל"

הגיון ונשואים לא הולכים ביחד יש צורך בפשרות במקרה הזה אני כן הייתי "לוחץ" שהחג השני לעשות עם ההורים שלך(זה עיניין של כמה שעות) נכנס לו ג'וק ? תשאלי את אימא שלו מה דעתה בנושה-תגידי לה שאת רוצה לתת כבוד להורים שלך כפי שהוא נותן לשלו הלחץ צריך לבוא מהמשפחה שלו(במיקרה הזה) "אישה שלא עומדת על שלה, עומדת על שלו "
יוסי

נונה17

New member
אני לא חושבת שאת טועה

אבל מה אנחנו חושבים זה לא משנה. הרי כל זוג עושה לו את הסידורים שלו. יש זוג שמחליט ככה ויש זוג שמחליט אחרת ויש זוג (אני ובן זוגי) שפשוט בורחים מהארץ. הבעיה שאת מעלה כאן היא הרבה יותר עקרונית מאיפה עושים את החג השני, אלא איך מתקבלות ההחלטות בבית, כפי שכתבתי לך גם כאן וגם בפורום השני שבו הצטלבו דרכינו.

אייבורי

New member
שבירה נעימה

אולי ממקום של התרסקות תלמדו שניכם להיות בני אדם אבל יש לי בשורה טובה, אחרי מריבה תמיד יש פיצוי הולם עדיף לך לבקש יהלומים.

I C E M A N 7

New member
ניחוש מושכל

בפסח ההוא הם לא היו נשואים. כל אחד עשה עם משפחתו. זה החג המשמעותי הראשון שהם עושים כזוג נשוי. יש פה את הדילמה איפה הם יתחילו את הסבב. עצה שלי לנשואה הטרייה - תעשי פסח אצלו, ראש השנה אצלך, חנוכה זה במילא חארטה אבל הוא ישמש להחלפת ביתיות. תעשי אותו אצלו ואז פסח 2010 תעשי אצלך וראש השנה 2010 אצלו וחוזר חלילה. לא לשכוח את חנוכה, הוא חשוב לשלום הבית!! בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
הטעות הנפוצה ביותר היא...

לחשוב שהריב באמת נובע מהנושא שדנים עליו. הריב הוא תמיד על נושאים גדולים יותר: מי צודק, מי קובע, מי בסדר ומי לא. הנושא שעליו רבים יכול להיות כל נושא שמזדמן במקרה: איפה עושים את הפסח, מה אמרה הדודה רבקה, למה קרש האסלה נשאר למעלה ומה צריך להיות עתיד השטחים. למה אני מציין את זה: כי זו תמימות לחשוב שאם רק נביא פתרון מדהים לבעיה הנדונה, הריב יגמר. במקרה הטוב, הוא יתחלף בריב אחר. צריך תמיד לרדת מתחת לפני השטח אל הבעיה האמיתית שלא נאמרת במפורש. את זה, אגב, יודע כל מחזאי או תסריטאי טוב: במחזה טוב, הדמויות אף פעם לא אומרות בצורה ישירה את מה שהן מתכוונות אליו, כי אם כן, זה פשוט משעמם. מחזאי גרוע יכתוב: הוא: "לא אכפת לך ממני, את מזלזלת בי" היא: "זה בגלל שאתה לא משקיע בי וגם גרוע במיטה" מחזאי יותר טוב יכתוב: הוא: "איפה היית? כואבת לי הבטן כל הערב." היא: "הייתי עם החברות שלי במיט-בר." אז די ברור שבשיחה כזאת אין טעם לייעץ להם בענייני אוכל, נכון? מריוס

למעלה