על סף סופ"ש

ניקו 45

New member
את רצינית טליה ? ../images/Emo4.gif

תעודת עניות למדינת העולם השלישי שמתיימרת להיות נאורה ומפותחת . עלבון , בושה וכלימה .... טפייייייי

ניקו זה לא רק זה ראית בטלויזיה נוסעים במזדה

תשובה מרויח,,קונים דלק תשובה מרויח,,שותים מיים תשובה מרויח..רואים הוט תשובה מרויח,,ועוד ועוד הלך לו קלף בשנים האחרונות.................

ניקו 45

New member
זה לא שהלך לו קלף קליאו ../images/Emo157.gif

זה שהמדינה מאפשרת לו ולשכמותו להתנהל כך . ממזמן זעקתי , צרחתי כאן בפורום שיש להפריד בין הון לשלטון ולא לאפשר לכ-13 משפחות לנהל כלכלית את כלכלת המדינה . ברוך בואך למועדון מוזמנת להצטרף למפלגת בעלי התקווה שתרוץ לכנסת בראשות המעופפת הזוהרת בבחירות הבאות .

לצערי ניקו זה כבר הפך "לטבע האנושות" כך זה

בכל העולם...ומה אתה אומר על זה שמעלים את המיים ???? מבטיחה לך שבהרצליה פיתוח זה לא מעניין אותם..ויש עוד המון עוולות......לא רוצה להתרגז לפניי השבת... אז שתהיה לנו שבת מבורכת

optimi10

New member
זה תמיד כך ניקו

סדר העדיפויות נשאר רק להאמין שהמושכים את העגלה שם ממרומיי גבעת הממשלה ימצאו את האיזונים ויחלקו את העוגה בתבונה .. מה שמדאיג אותי זה שראיתי שמעתי בטי וי שרוצים לבנות שדה תעופה בעמק יזראל . אחרי שחיסלו את רצועת החוף היפה שהייתה לנו יחסלו גם את רצועת הנוף היפיפייה הזו .. מקווה שתקום קבוצה אנשים מספיק גדולה כדיי לעצור את הטימטום הזה .. חסרות אדמות בנגב לבנות שם ?

עלווה

New member
למר תשובה יש תשורה ....הולך לו קלף

בכספי המס אפשר לעשות הרבה דברים.... ובניהם לשבח את כיסם של המחוקקים
אני בעד הצעתך אבל קודם נצטרך להחליף חליפה

אז כמה חם היה היום?

לא יודעת מה אתכם ואיך אצלכם אבל לי חםםםםם! גררר זה לא סתם חם זה רטוב ומגעיל
אז כל כמה דקות אני מכניסה את הראש לפריזר ונושמת קצת קור
וחושבת על אלונדילה שחי לו בלי המזגן
ויש לי עבודה עד למעלה מעל הראש ודווקא עכשיו שכולם בחופש אין לי יום ולא לילה גרררר אבל דווקא ודווקא אני משפריצה על כווווולם מייייים
שיהיה נעים ומחלקת תופינים מלאים בפצפוצי כוכבים
המשך ערב נפלא לכווולם
רק טוב!!!

עלווה

New member
זוהרת יש חדרי קרור תעשיתיים../images/Emo186.gif

הגשתי בקשה לעבוד שם את באה עד יעבור זעם....
שם בטוח לא דביק ומגעיל מקסימום נאכל כל היום גלידה דה ד דה

צילוש43

New member
די...די בנות תפסיקו לבכות../images/Emo3.gif

בסה"כ קיץ חם, כמו שקיץ צריך להיות. דביק וטוב
כמו שיש את שאר עונות השנה תהנו לכם גם מהקיץ שבא לנו לטובה. אחחחחחחח ים...ים...ים יצאתי שוב לים נראה לי שלא אתעייף לעולם

רגע עלוולהההה חכי לייייייייי

אני באההההה אני מוכנה לעבוד בתוך פריזר במינוס כל מעלה
רק טוב!!!

חם לח ומגעיל..

את צודקת ... הגלידה טעימה מאוד קניתי לי היום בדיוק אחת כזאת בטעם פרות.

alondli

New member
אני ישבתי מול עמזגן עם הרגליים למעלה..../images/Emo8.gif

ועם קערה של קוביות אבטיח רק ליד, לא מבין מה כולם מקטרים על הקייץ

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif יש משפט קברניט../images/Emo8.gif

האוכל לבד ......
אתה ישבת בין קירות ומזגן, לעסת לך קוביות של אבטיח... ואני ישבתי מול נוף עוצר נשימה, וגם לעסתי קוביות של אבטיח וגבינה בולגרית פזורה עליו. ובחיי שגם שם באויר הפתוח, היו ספות, ודי נוחות עם כריות העוטפות מסביב לנוחות מרבית
רק המירקם הוא שונה
התמונה והמרקם, אויר צלול, רוח נושבת, ים מתנפץ בלווי שריקת הגלים. ועל הכל משקיף ירח סהר אלמוני
נו...נו...מה יותר עדיף קיץ נפלא ולא לאור המסך
...

alondli

New member
ואללאק ..? קניתי..../images/Emo45.gif..../images/Emo6.gif , בעיקר הקטע עם ה

..ספות וכריות ואבטיח עם בולגריה..
אבל..למה הגלים שלך שורקים? עברו שם בחורות ב..לבוש מינימלי?..
..כן, גם לקייץ היופי שלו, עם או בלי כריות

צילוש43

New member
חחחח...בחיי שעברו../images/Emo8.gif בחוטים ומצילות../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ניקו 45

New member
ויש האומרים זוהרת ../images/Emo135.gif

שהיום יהיה עוד יותר חם , הביל ומגעיל . ואבקשך בכל לשון של בקשה לא לפזר ולבזבז מיים חיים מהמעט שאין לנו . אבל בהחלט יכולה להשפריף על כולם מיי ים המצויים בשפע . יום ממוזג ושקט לך . ואיך אומר ידידי אורי ? העבודה איננה מחנה עבודה .

למעלה