על סף סופ"ש

ניקו 45

New member
על סף סופ"ש ../images/Emo202.gif

צפיתי אמש בחדשות כמו מרבית עם ישראל . ושם דווח אודות קידוח הגז של מר תשובה שזכה גם בזיכיון המדינה . מר תשובה הולך כנראה להרוויח עודף תפעולי בין 30 ל- 35 מליארד ש"ח . ומייד הבזיק בי רעיון גאונייייייי : שנחוקק חוק בהיכל המחוקקים בשם : חוק תשובה שאומר : הטלת מס קידוחים . בכספי החוק ניתן לממן את המע"מ על פירות וירקות . בכספי המס ניתן להוזיל את המס על רכישת דלקים לסוגיהם . בכספי המס ניתן גם לשבח את מערכת החינוך . אז ... מה דעתכם ? יום מבורך לכם בעלי התקווה

ניקו 45

New member
שלומות לך אלונדלי ../images/Emo219.gif

אנו מצויים כבר במחצית חודש יולי וממש ממש לא שומע ממך אודות כוונות מצידך להרמת עוגן ופרישת מפרש . מה קרה ? המשבר הגלובלי חלילה משפיע גם עליך ? אז לכבודך אשיר הבוקר את אחד הטובים של .... מר סטיוארט עכ"פ באם יש לך כוונות להרים עוגן אשמח לקרוא בונה זיואה

ש ר ה לה

New member
בוקר טוב תקוות בוקר אור עולם. בוקר טוב לספן ה

לספן החלומות. אכן היה ממש רגוע העמק הלילה הזה..., אבל ממש ממש עכשיו אני שוב יוצאת לכיוון בירת העמק, הן אשת עמל אנוכי...., אתמול ניערת לי לא רע את התאים האפורים שבפעתי מוחי ואילו אופטימי הצליח לגרום לי לרעידות קלות של התרגשות... אינני מצפה לגדולות ונצורות, אבל........., למה שלא תאתגרו אותי ככה גם היום??????
יאללה!! חייבת לרוץ כבר יום נפלא לכולכם (היום לקחתי איתי לדרך את צליל מיתר של אייל גולן, כשאני מעדיפה את הביצוע הקצת מחוספס של השיר שהוא מבצע עם רמי קליינשטיין..., אם לא מצאתם את הביצוע, מבטיחה להביאו לכאן אחרי שאחזור ממסעותיי ואתאושש..... לצערי כרגע אפילו את המקור נבצר ממני מלהביא כי בחום הזה קשה לו למחשב שלי.... עדדדדדד שפהההההה זזזזזזזזזזז משהוווווווווו הנשמה מצטמקת. ביי תקוות!! אוהבתותכם!!! את כוווווולכםםםםםםםםם.... כן צילוש מתוקה... גם אותךךךךךךך.... חחחחחחחחחחח

alondli

New member
וואלה, תפסת אותי בדיוק בהשכמה..../images/Emo13.gif חשבתי..

..להישאר עוד קצת במיטה, דקות אחדות, רק להרגיש ש..זמני בידי..
אבל אדי כבר היה חסר סובלנות וקפץ עלי, פעם זוחל מצד שמאל, פעם קופץ מימין..ובעיקר הושל את הדין מעלי..
לא נותרה ברירה אלא לקום..ואם כבר אז כמובן להפעיל את מכונת הקפה. עכשיו שהוא ניצח, הוא שוכב מנמנם לו לפני מסך המחשב..אז יש לי איזה 3 דקות נטו לכתוב..
..כן, ניקו גם אני מתלבט לגבי אותן שבועיים שלושה של "להרים עוגן" ולשוטט..
האידאלי זה לדרום טורקיה( לאיי יוון צריך יותר זמן..),בסיום הרשמי של הקייץ בספטמבר, לאחר של ה "צ'ארטרים" של הגרמנים עם הבירות פינו את המפרצונים היפים והקטנים ..
אבל ..טורקיה השנה..
..ובעבודה יש איזה קורס באותו מועד..
.. "הסיפור" לא מגובש עדיין, נקווה שלמרות הכל משהו מזה יצא לפועל..
..ותודה על השיר..
הנה אחד נוסף על הבוקר ממני ..שיר להעביר אותנו בנעימות משעות הלילה בין הסדינים לתחילת פעילות של בוקר, בקצב מתון, אנושי וחושני שמהו..
..מנגינה הרמונית של בוקר, מעט קצב שנכנס בהדרגה לגוף , ללא הצהרות וציפיות גדולות, אולי ליטוף אחד נוסף לדרך..
בוקר טוב ורגוע לכולם..החזאי הבטיח עליה בטמפרטורות..
נו ,שום דבר חדש או בלתי צפוי, בחום יולי אוגוסט..

ניקו 45

New member
תגיד אלונדלי ../images/Emo2.gif

איפה מצאת את היפההההההההה הזאת אהההה ? וואו "היא גם יפה וגם הראש ו... יש לה קול מדהים" אהבתי מה שהבנתי אלון שהחתול שלך ראוי להגליה ? הן כלב היה מכבד את מנוחתו של בעליו . למרות אילוצי המקום , העבודה והזמן מקווה עבורך שתמצא את חלון הזמן להרים עוגן ולהפליג כנגד הרוח . והיעד אמממממ אולי פחות חשוב . וכן מציע שתחשוב על איי יוון ... חופים ומפרצונים קסומים . בונה זיואה

alondli

New member
בו'נה..../images/Emo46.gif ..ככה לא מדברים על חתולים....../images/Emo8.gif

..בסביבה הטבעית שלי.. ולגבי חתול, להבדיל מכלב, אני לא בעליו.. יש פה שיוויון
הוא עושה מה שהוא רוצה.. ואני עושה מה שהוא רוצה.. .. ואין טעם להתעקש..

ניקו 45

New member
צפרא טבה שרל'ה ../images/Emo96.gif

מקווה שאת דברי הבאים תקבלי ברוח טובה וחיובית . ובכן : הכי קל להכנס ליוטיוב ולהביא מטעם מזמר . אבל : איכות השמיעה ביוטיוב הינה לקויה וזאת במתכוון על מנת לא לעבור על חוק זכויות היוצרים . כי בעצם זה שאתה משנה את איכות השיר בהכרח הופך להיות שיר כמעט אחר . וממך אני מצפה (כמו שמצפה ממני ) להתאמץ מעט יותר ולהביא שירים באיכות שמיעה הרבה יותר טובה . האתר הנ"ל שהביאה אלינו טליונת עונה על הסוגיה שהעלתי . מה גם שקל מאוד למצוא שם שיר . וערך מוסף הוא שניתן גם להוריד את קובץ השיר . כשהבאת אמש את השיר : Sorry Seems To Be The Hardest Word אחד היפים והטובים של אלטון ג'ון .... נשברתי לנוכח האיכות הירודה של השיר . על כן מביא אותו שוב לכאן .... יום איכותי לך

ש ר ה לה

New member
לצערי ניקו איש טוב. אני מהדור הישן ההוא וכנרא

וכנראה שגם המחשב שלי הוא ככה.... אתה רוצה מוסיקה איכותית באיכות שמיעתית אתה מוזמן לבוא לביתי בכל עת. השבוע התבשרתי שהגיע זמני להתאים לעצמי מכשיר שמיעה, אולי גם זו אחת הסיבות לאיכות השמע הלקויה. אגב, אלטון ג'ון שהבאתי אתמול נבחר עלידי בגלל האוטנטיות ולאו דוקא בשל איכויות שמיעה... אני מאחרתתתתתתתתתתתתתתתת סליחה אבל חייבת כבר לטוס

ניקו 45

New member
אממממ שרל'ה ../images/Emo4.gifבואי נעשה סיכום ביניים אההה?

את בגיל המתקדם , את מהדור הישן , הזיכרון שלך אממממ ידע ימים טובים יותר , השמיעה שלך פסרה (במרוקאית מדוברת) (נו כאן ... את בחברה טובה
הרגל השמאלית היא כבר לא כל כך איי יא יא החסרתי משהו ? הלוווווווווווווו שרל'ה !!!! שכחת איפה את נמצאת ? במעונם של בעלי התקווה ! והגדרות כאלה כשלך ממש לא מוצאות כאן מקום . אז בואי וננסה לאזן את המשוואה : את עובדת וחיונית (יודעת כמה שכמותך היו רוצים להחליף אותך ? ) עסוקה מבוקר עד ערב בעשייה ברוכה , מוסיקולוגית בחסד עליון . וזוכרת שירים שאפילו יואב קוטנר שכח .(נו טוב זאת לא חוכמה גדולה
יואב בצעירותו נפגע בראש ונמחק לו ההרד דיסק באופן מוחלט . ) שרה , רוקדת ומקפצת במתחמי רדיובר ואיפה לא עוד ? שרל'ה נראתה כמה פעמים במופעי רוק ואחרים בוודסטוק של ישראל . פועלת לא מעט למען הזולת והחברה מסביבך , שאמשיך ??? יש צורך שאמשיך ??? אז מביא לך משהו משנת בציר אממממ כמדומני 1962 אז נסי לזכור את חודש ספטמבר ... לי הוא בעל משמעות מאוד מיוחדת Try to remember ולגבי הצמד הנ"ל אספר לך בפעם אחרת סיפורון קטן

צילוש43

New member
מה יש לדבר ניקו../images/Emo4.gif

כבר עולה לו הקבס וכל העיוולת שבמדינתו אותם נבחריינו. ואנני צריכה כבר לפתוח את החדשות, כאן מסביבי. זה מתחיל בדג רקק אחד, שקיבל תפקיד מידנו בוחריו
הבאתי זאת אמש, ואולי פיספסת משום מה, הזי מביאה זאת גם לכאן. היש דבר יותר מגוחן מכך??? מכספי משלם המיסים, שחסר להם כמה מיליונים
בוקר טוב,

בוקר חמישי חביב לכוווולם

גם אני באיחור נוראי טפייי החום הזה לא עושה טוב והלחות גררררר והמדינה שלנו על סף פשיטה רגל יד צוואר ומה לא ניקולהההה מתי מקימים מפלגה??? עפה לי ליום העמוס שממתין לו בחוץ שיהיה לכווווולם יום נפלא לה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כשתהיי זוהרת רצינית ../images/Emo41.gif

נקים מפלגה ששכמותה הארץ הזאת לא ידעה ולא תדע לעולם ! כמה שנים אני מנג'ז ומציק לך על זו השאלה אההההה ? אבל את בוחרת [URL='http://www.esnips.com/doc/44721709-ea76-4d6e-be6e-d9d215bab204/אריק-אינשטיין---יושב-על-הגדר']לשבת על הגדר[/URL] ולא מעיזה לקבל החלטה מעשית . גייסתי את מיטב יושבי העם הזה שילכו אחרייך אל השילטון . ואת .... ממאנת , ממזמזת ת'זמן ובוחרת [URL='http://www.esnips.com/doc/44721709-ea76-4d6e-be6e-d9d215bab204/אריק-אינשטיין---יושב-על-הגדר']לשבת על הגדר[/URL] ולפזר חיוכים אל כל עבר
אני מתחיל להשתכנע שציפי לבני היא אכן מאמינה ונאמנה לדרכה . ויותר ויותר אני מזדהה עם דרכה . אבל הסובבים אותה אמממממ לא משהו . אז מתי תתחילי להזיע מהסיבה הנכונה ולא מעודפי הלחות הבלתי אנושיים בסביבתך ?

טפייייי

אני לא רצינית??? אני רצינית ועוד איך נה ננני נננה נה ואני אפ'עם לא יושבת על הגדר מקסימום על הענף העליון
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מה אגיד ומה אספר לך צילושק'ה ../images/Emo4.gif

עד היום נמנעתי מלהזכיר את ישובך וזאת מטעמים כמה . עירך ... זכורה לי לא ממש לטוב וזאת בלשון המעטה עוד מימי שרותי הצבאי . אז עוד נסעו חיילים בטרמפים וחלילה לי היה להגיע לעירך כי ... שם הייתי נתקע שעותתתתתתתתת . פשוט לא עוצרים שם טרמפים לחיילים ! (היש לך הסבר כלשהוא לתופעה זו ? ) בכל מקום אחר בארץ עצרו חופשי לחיילים רק לאאאאאאאא בעירך טפייייייייייי . ישובים רבים שהיו פעם חורים שחורים במפת א"י התפתחו יפה והפכו למשכנות שגשוג וצמיחה . קחי למשל את עפולה . היתה וכונתה פעם ... החור שבראש הסרגל והיום ... עיר ראויה ויחסית יפה . ואילו עירך ... תקועה הרחק מאחור של שנות ה-50 ותושביה תקועים בפקק . והנה בא ראש העיירה הזנוחה שלך והחליט להוציא כך וכך מאות אלפי שקלים שלמים על פטנט יחודי : רמזור מזמר למען שלוותם והרגעתם של תושבי עיירתך הזועמים והעצבניים . (שמעתי אודות ה"פטנט" הנ"ל ברדיו אצל רזי ברקאי ) נו באמת .... ? זה בדיוק מה שחסר לעיירתך שכוחת האל . כן , והוא החליט להפוך את ישובך לעיר הזמר העברי בארץ ... הצחיק אותי . ואותך ? אז הנה כמה הצעות לראש העיירה שלך : א. לפתח ולהקים מקומות תעסוקה , ב. לטפח את פני העיירה העלובים , ג. להקים כמה מלונות + שטחים ירוקים ליד חוף הים הקסום שלכם (מתעלם מתחנת הכוח המכוערת שלכם) ד. להשקיע במערכת החינוך את המיטב ע"מ לא לגרום לעזיבת צעירים מסיבית אל נתניה , השרון ות"א . ה. עוד כהנה וכהנה .... ובאם ונניח ששאלת אותי : היש דבר אחד טוב בעיירתך ? אזי תשובתי היא ... כן ! 1. עלמות החן שם יפות ובמיוחד בנות התערובת של תימנים ורומנים . 2 . אותה מסעדה תימנית במרכז העיירה ברחוב הראשי (ברח לי השם טפייייייי ) ולמרות הכל נמשיך לחייך ולהאזין לשירה עברית בטבורו של פקק במרכז העיירה . שבת של שלום וברכה לך

צילוש43

New member
ניקולאי עירי זכורה לך מימי העבר.

אך יש בה גם דברים טובים למרות כל הנאמר. הנוף עדיין "בתול" בחלקו... בנו לאורך החוף כבר "שלדים" מראש העיר שעבר שעדיין יושב על עיסקאות לא כשרות. אך עדיין ...כן עדיין...יש לה מסביבה נופים עוצרי נשימה. שאל נא את עלווה וברקי שלהם עשיתי סיור מהנה מתחנת הכח ועד נוף משגע לאורך חופנו. נחל אלכסנדר, תחנת הכח שהיום יש בה טיילת מרהיבה, ועדיין לא עמוסה לישבה והנאה על כוס קפה. ממרום הגבעות להשקפה לחוף הנפרס, להנות גם מבית קפה "בית חנקין" שמקורו גם מוזאון לימים עברו.. ואותה מסעדה שאינך זוכר את שמה.."אופרה" באים אנני טועה, שם יש להם מלאוח ומחוח...ללקק את האצבעות
אז הינה מניתי לך עוד סיבות טובות בעירי
אך עליה וקוץ בה. ולכל האמור להשקעות וכידאיות אכן מסכימה איתך לחלוטין לגבי כל הסעיפים.
חבל חבל שכך! לפחות יצא דבר לטובה, אמש בסיורי, ראיתי את התושבים מלאי הומור וצחוק על הפנים... בדיחה טובה הביא להם ראש העיר...ועל זה נאמר..."אין כסף, אין עבודה, אך הגיחוך העלה צחוק על ההשפתיים" סוף שבוע מבורך במלאי של שלווה והנאה

טליה1233

New member
רעיון נחמד. סיכוי? אפסי ../images/Emo4.gif

אתה יכול לדמיין לך איזושהי פגיעה בזכויות בעלי הנכסים והשלמונים? ואם בזכויות עוסקים, הבוקר קראתי על ח"כ שלי יחימוביץ שמעלה הצעת חוק פרטית בכנסת על דבר בסיסי ואלמנטרי ביותר: שזכותם של עובדים ללכת לשירותים, שמסתבר שעד היום לא היתה ברורה ומובנת, תהיה שרירה וקיימת. איזה עולם מוזר... וזה נאמר בגנות המעסיקים שכופים על עובדיהם להתאפק. ארחיב עוד יותר את זכויות העובדים: עפ"י חוק, רשאי מעסיק לא לאפשר לעובד לצאת להפסקת אוכל/מנוחה/שירותים אם הוא/היא אינו עובד כפיים!. מה שאומר שלאנשי מנהלה, נותני שירותים, פקידים, מזכירות ומרבית העובדים ניתנת הזכות להיות רעבים! מי שלא מאמין, שיבדוק. אני עשיתי זאת
ובוקר טוב שיהיה לך ולכולם

פטרה10

New member
בוקר טוב, אומרים שכסף הולך לכסף.

המציאות מראה שזה אכן כך.

למעלה