יוווווו , מה קרה לכם אתם....
בשעה כזו משוטטים , שולחים פרחים נשיקות חיבוקים - מה זה זה ??. רגעעעעעע - יש לי בלבלה בעיניים...אחד אחד... שרייייייייייייי - קודם כל מייד דין וחשבון , אבל מייד ! (מי זה טמילי ????????????) לא נשמה......לא בגלל הפרחים והנשיקות בגלל שהאיש הציע עזרה, קניות וכו´.......ועוד בכייף גדול ....חחחחחח מהר.....אבל מהר תשלחי אותו בדואר אקספרס

) רגע בנות....אחת אחת לא לדחוף , יש מספיק לכולם איזה מזל שיש לי אח שמבין אותי מייד! היחיד שראה שהוציאו לי... חחחחחח אצלך זה רק פיזי - אצלי נפשי....רואה סוף סוף את ההבדל ??? אמרנו שאמהות נולדו לסבול - תבלעי ת´פוקימון תעשי פרצופים ותשתקי

) רועי נשמה - תהיה קצת סבלני עם אמא....היא תבין בסוף

) רגעעעעעעעעעעעע - למה דוקא אני הסנדוויץ אה ??? השתגעתם? אני לא אחזיק מעמד שתי שניות וחצי בין שתיכן - חחחחח מצאו את מי להפוך לסנדוויץ רוצות לאכול תגידו שאתן רעבות וזהו.......ככה, אחרי שהתרגלתי להיות תמיד למטה תשימו אותי באמצע???? מתה על מופלטה עם דבש אבל זה מה זה משמין (עוד יבוא אלי הרופא של שרי וישאל אותי - למה הגובה והמשקל שלך זהים ??) מה שנכון נכון ......הרופא שלך מקסססססססיייייייםםםםםםם (תביאי, תביאי ת´טלפון שלו...יש לי קצת כאבים ב....

)) אוףףףףףףףף - למה אני צריכה לסבול ולהיות ערה בשעה כזו - ואם כבר ערה ........בקפה אל תשימי כלום...יש לי ת´לבן שלי

) מואהההההההההההההההההההההההההההההההה