על מלאכיות וערפדים

טומילי

New member
לשרי42 רק עברתי וראיתי אותך ../images/Emo39.gif

מחלימה אז חמודה בריאות טובה והחלמה מהירה ואולי את צריכה עזרה.קניות וכו´....? בכייף גדול אני רוצה לעזור.ו/או לבקר אותך,אז אם תרצי אני כאן רק בשבילך. באהבה טומי

אפרת.א

New member
יוווווו , מה קרה לכם אתם....

בשעה כזו משוטטים , שולחים פרחים נשיקות חיבוקים - מה זה זה ??. רגעעעעעע - יש לי בלבלה בעיניים...אחד אחד... שרייייייייייייי - קודם כל מייד דין וחשבון , אבל מייד ! (מי זה טמילי ????????????) לא נשמה......לא בגלל הפרחים והנשיקות בגלל שהאיש הציע עזרה, קניות וכו´.......ועוד בכייף גדול ....חחחחחח מהר.....אבל מהר תשלחי אותו בדואר אקספרס :)) רגע בנות....אחת אחת לא לדחוף , יש מספיק לכולם איזה מזל שיש לי אח שמבין אותי מייד! היחיד שראה שהוציאו לי... חחחחחח אצלך זה רק פיזי - אצלי נפשי....רואה סוף סוף את ההבדל ??? אמרנו שאמהות נולדו לסבול - תבלעי ת´פוקימון תעשי פרצופים ותשתקי :)) רועי נשמה - תהיה קצת סבלני עם אמא....היא תבין בסוף :)) רגעעעעעעעעעעעע - למה דוקא אני הסנדוויץ אה ??? השתגעתם? אני לא אחזיק מעמד שתי שניות וחצי בין שתיכן - חחחחח מצאו את מי להפוך לסנדוויץ רוצות לאכול תגידו שאתן רעבות וזהו.......ככה, אחרי שהתרגלתי להיות תמיד למטה תשימו אותי באמצע???? מתה על מופלטה עם דבש אבל זה מה זה משמין (עוד יבוא אלי הרופא של שרי וישאל אותי - למה הגובה והמשקל שלך זהים ??) מה שנכון נכון ......הרופא שלך מקסססססססיייייייםםםםםםם (תביאי, תביאי ת´טלפון שלו...יש לי קצת כאבים ב....:))) אוףףףףףףףף - למה אני צריכה לסבול ולהיות ערה בשעה כזו - ואם כבר ערה ........בקפה אל תשימי כלום...יש לי ת´לבן שלי:)) מואהההההההההההההההההההההההההההההההה

טומילי

New member
היי אפרת ../images/Emo12.gif

היי אפרת היכן ראית נשיקות וחיבוקים? מה כן? באהבה זה כן,והרצון לעזור על זה אכתוב את סיפור חיי ואז תביני למה באהבה ובכנות שאני באמת רוצה לעזור. באהבה טומי העוגה רק בשבילך בתאבון

אפרת.א

New member
טומילי ../images/Emo20.gif היי, - מתוכן

הדברים שכתבת, הסקתי שאתה מכיר את שרי , על כן בין השורות "מצאתי" נשיקות וחיבוקים (כמובן במובן של חיבה)... כל השאר היה מתוך צחקוק נעים ולא מזיק....כוונה להחיות את הנושא ולכוונו לטוב והיפה שבו... לא היה לי שמץ של ספק באשר להצעה הכנה שלך לעזור! אקרא את סיפור חייך לאחר מתן התשובה כאן... באשר לעוגה - תודה איש יקר , את העוגה אני משאירה לשרי (היא חייבת להתחזק אחרת הפינוק שלה ירדוף אותנו שבועות ארוכים:)) שלך. איריס:))

שרי42

New member
טומילי לא נתן לי צאנס אבל....

בכל אני צריכה להתחלק איתך תגידי??????????????????? סוף סוף יש איזה גנטלמן בסביבה ולא נותנים להנות ממנו....... בקשר לסנוויץ - תביטי על זה כך....אולי...רק אולי...זה יעזור לפטור את הרופא שלי מלשלוח עוד איזה משפט לאויר? חחחחחחחחחחחחחחחחחח ו...אחרי שראיתי שנגסת כמות לא מבוטלת מהעוגה שטומילי שלח לך..אפשר להעביר איזו חתיכה גם לצלחת שלי????????????????????????????????ביקשתי קצפת לא?

אפרת.א

New member
להתחלק.... ../images/Emo5.gif לא! אבל לחלוק...לא

ממש יזיק לך:))
זה בדיוק העניין , סוף סוף ג´נטלמן אז למה שלא?????? הגזמת..............הסנדוויץ אמור להיות כשנגיע לבית אבות , כבר עכשיו את רוצה שאביט על זה ...??? כשנגיע לבית הפרטי שלנו...נחמה ביקשה פנטהאוז, את ביקשת דירת גן - ואני מה??? תשכחו ממני...אין סיכוי שאני באה לשם אם אין לי גינה משלי - וזה סופי! על איזו עוגה את מדברת??? מי בכלל ראה עוגה - יש לי תחושה שסידרו אותנו חחחחחחחחחחחחח אני חושבת שקוב עשה "פלישה" ונגס כמות לא מבוטלת מהעוגה - - - ובכלל את ביקשת קצפת - אז מה את קופצת ????
תגידי שלא עשינו לך טוב על הנשמה......תגידי...חחחחח פוקימונים.....חה! איפה - איפה תמצאי חבורה כזו נפלאה שאוהבת אותך כל כך אה???? מואההההההההההההההההההה - צחוק יפה לבריאות -
על כן, במקום קצפת ,מגישה לך צלחת ענקית מלאה בצחוקים מאוזן לאוזן:)))

שרי42

New member
טומילי

מאד ריגשה אותי הודעתך, אני מודה לך מאד על ההצעה, אבל אם היית מכיר את אבא שלי היית מבין שהוא לא ממש מאפשר למישהו אחר לעזור...אם בעלים טוענים כלפי נשותיהם שהן כל הזמן חוזרות עם שקיות..כדאי לך לראות את האבא הזה שלי חחחחחחחחחח האוזן שלו בפעילות 24 שעות....רק תגיד שחסר משהו בבית ומיייייייייייד זה אצלך. בכל מקרה הרבה תודה...... והריח שהפרח הזה מפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

נכנסתי כרגע...

ו.......נדהמתי..... שרי???? ניתוח???? שני ניגודים..... אבל לאחר כמה שורות של קריאה...מלמלתי לעצמי "קטן עליה" ואכן....עברת את זה כמו גדולה, מצטערת שלא ידעתי על כך קודם אולי הייתי יכולה להיות לעזר... אבל עדין לא מאוחר ולכן , אם את צריכה משהו....תגידי כפרה, רק תגידי.... אבל....עם אמא כמו שלך, ואיריס כמו שלך???? מי צריך אותי בכלל...קבלי בכל זאת
עדין (שלא יכאב)
לב הזהב שיגרום להחלמה מהירהההההההההההההההההההההה ונצחית לפחות עד גיל 120 שנה (אם אופציה לתוספת...) ונרים
כוסית לחייך יקירה.ב
אהבה.

שרי42

New member
קשת בענן

את רואה מה זה החיים? מלמדים אותנו להתגבר כמעט על כל מכשול כמו גדולים...והרבה בזכות המשפחה והחברים. ובטח שנשתמע בשמחות נרים כוסית, נאכל איזו עוגה טובה ונחייך לעולם.

שרי........ ../images/Emo39.gif

אמנם באיחור... אבל עם הרבה אהבה... רפואה שלמה... ותקווה שהחלק שחסר... יושלם...כמו אצל מרבה הרגליים... אז...חיבוק...ונשיקה... מכורה לאהבה.

שרי42

New member
מכורה.....

תודה על האיחולים אבל....שהחלק יושלם?????????? לא נראה לי מתוקה ...אבל כמו שכתבתי לחנצו, מזל שאצלנו הנשים יש בהרבה חלקים שניים מכל דבר חחחחחחחחחח

למעלה