על מלאכיות וערפדים

שרי42

New member
על מלאכיות וערפדים

בשבוע שעבר נפרדתי מחלק בגופי. זה לא שאי אפשר בלעדיו..אבל ראבק..42 שנה הוא איתי, למה לתת לו ללכת ? קבלת הידיעה, ההתמודדות עד ש...והתקוה שאולי בכל זאת... הם תהליך קשה, אבל ברגע שברור שאין מנוס מניתוח הכל הופך להיות קל יותר ,( רק לנדב היה קצת קשה.....הוא היה באמצע הגלידה ואני באתי אליו עם כל הפיקנטריה חחחחחחחח...מצטערת חומד) אומרים שלמערכת הבריאות יש מין נטייה משונה להתעלל בחולה..בחיי שזה נכון, כי אחרת איך אפשר להסביר שעורכים ניתוח בשעה ארבע אחה"צ?...מילא לצום מהבוקר, חוסכים כמה קלוריות, אבל לא לשתות קפה?????????? בשעה שתים וחצי היה עלי להתייצב בבית החולים. ריקי, נחמה, איריס וקוב לוו אותי בפלאפון כל הדרך. הראשונות, סיפרו לי בדיחות, היו על תקן המרגיעות הלאומיות ומילאו אותי אופטימיות על הזמן ש"אחרי", קוב הסיח את דעתי בסיפור על טיול הגיפים האחרון שעשה עם החברה מהצט´, שיתף אותי בכל פרט אפשרי והפליג איתי לטיול עתידי שנעשה לאור ירח במדבר יהודה או אולי במצפה רמון וכך מצאתי את עצמי סוגרת דברים אחרונים במשרד הקבלה של בית החולים. מהרגע שהגעתי למחלקה ד´ הפשיטו אותי מהעצמי שלי, לבשתי כותונת שקטנה עלי במספר או שניים ונסגרת עם סקוצ´ים עד לקו הגב התחתון, מצאתי את עצמי הולכת עם יד אחת חופשית ויד אחת שבודקת כמה רואים מהטוסיק שלי. מיד הוצמדה אלי אחות שבדקה כמה חום יש לי, כמה לחץ הדם שלי גבוה או נמוך (ונשבעת שעשיתי מאמצים עיליים להשאר שלווה שרק יהיה נורמלי), דחפה לי מחט לוריד ומילאה מבחנה "בפגישה אצל המרדים הוא כבר לקח לי מבחנה אחת" אמרתי "זה בשביל לודא שהדם הוא אותו דם", אמרה ועלעלה בכל הבדיקות שהבאתי איתי, אחכ´ הובילה אותי לחדר 101 מיטה ליד החלון, רשמה על מדבקה את שמי בקטן, את שם הרופא שלי בגדול, הוסיפה שאני לא רגישה לשום תרופה והצמידה למיטה... זהו...מאותו הרגע הפכתי להיות הפציינטית של..... בעוד אני ממתינה לכותונת שתתאים למידותי, מתרגלת לריח הנוראי הזה שיש בכל בית חולים, סוקרת את "החדר" החדש שלי , מציצה מהחלון לראות איזה נוף נשקף ממנו, הופיע המרדים שילווה אותי בחדר הניתוח " שרי חמודתי, אני האחראי הבלעדי לכך שתיגעי בשמים " אמר בחיוך ומיד תקע לי בגב היד מחט ושאב עוד דם למבחנה. הוא כבר הכיר אותי מביקור ההכרות שעושה כל מנותח אצל המרדים כמה ימים קודם. "תגיד" אמרתי לו "זה לא שאכפת לי שאתם ממלאים לכם מבחנות כל חמש דקות, אבל לא יעיל יותר שאתרום לכם מנת דם אחת ונגמור את הסיפור?" והוא חזר על המשפט של האחות "זה רק בשביל לודא" הוא דחף לי ליד כדור הרגעה ושני נרות לטשטוש "קחי את הכדור עכשיו ואת הנרות את יודעת לאן צריך לדחוף וניפגש עוד מעט למטה" לקחתי...דחפתי...ונשכבתי על המיטה ממתינה לקריאה הגורלית . בשעה ארבע בדיוק הגיע סניטר לבוש בכחול, עזר לי לעבור למיטה אחרת והוביל אותי במסדרונות המחלקה ואני מביטה בתקרה ורואה את כל אורות הנאון הדולקים וחושבת לעצמי שזה בעצם המראה האחרון שאני רואה, ההורים שלי מלוים אותי משני צידי המיטה ואמא שלי אומרת : "אל תדאגי, הכל יעבור בשלום אני לא עוזבת אותך לדקה".... מהרגע שנכנסתי לחדר הקבלה של חדר ניתוח היא עזבה. אחות בלבוש כחול ועם חיוך רחב, אספה את שערי לתוך כובע נילון, הורידה את הלק מהציפורנים המטופחות שלי "עוד שתי דקות את נכנסת לחדר חמש, בהצלחה" אמרה ועזבה אותי למחשבותי... ואני כל כך רציתי להאמין שאולי בכל זאת יחליטו להשאיר. לידי היו עוד שתי מיטות עם שני חולים נוספים, לא הספקתי להחזיר את מבטי לתקרה וכבר הוסעתי אחר כבוד לחדר מספר חמש "איך קוראים אותך?" פנתה אלי אחות במבטא רוסי כבד "לעבור למיטה הצרה בזהירות שלא נופלת" "שרי" עניתי "אבל בגליון כתוב שרה....נו טוף..מה זה חשוב, שרי, שרה, שרהלה, שרינקה, אנחנו תכף נעשה ממך מלאכית, לשים ידים לצדדים......ותחבה שני ברזלים משני צידי המיטה " זה דר´ קוצ´ק הוא יהיה המרדים שלך" "ערפד שכמוך" אמרתי חצי מטושטשת הוא חייך והזריק לי חומר לתוך הוריד "אני אעזור לך לפשוט את הכותונת" אמר ומשראה שסימני פליאה מופיעים על פני הוסיף " רק את החלק העליון" וקרץ "תוריד, תוריד" אמרתי לו "בשביל זה השקעתי שלושה ימים בחוף הים..שלפחות מישהו יראה את השיזוף שלי" הוא צחק צחוק גדול ותקע לי בחזה אלקטרודות "מלאכית שזופה שלי, זה רק בשביל לדעת שהלב שלך ממשיך לפעום" הוא יורה לעברי ומניח על אפי מסכה, הבטתי על השעון שהיה תלוי בקיר שממול, השעה היתה ארבע ורבע "עכשיו...תנשמי עמוק שלוש פעמים ואנחנו ממריאים..." אני חושבת שלא הספקתי לנשום אפילו פעם אחת. התעוררתי במחלקה. כל מה שהרגשתי היה צמא ורצון להפטר מעודפי הנוזלים בגופי. הייתי מחוברת לאינפוזיה וקטטר, עכשיו יכולתי להבין על בשרי מה שכל ערב בצט´ הייתי יורה במשפט פרידה לחברה מחדר ארבעים פלוס "אני חייבת להתיצב למשמרת לילה בגריאטריה (והתכוונתי לחדר חמישים פלוס) מישהו חייב להחליף למסכנים את הקטטר" סוף סוף ידעתי על מה אני מדברת. בין ההרדמויות וההתעוררויות, העברנו את הלילה אמא שלי ואני בהחלפת אינפורמציה וחוויות..יותר נכון לומר, היא סיפרה ואני הקשבתי. רק לפנות בוקר כשהשפעת ההרדמה כמעט ונעלמה הרגשתי קצת יותר עירנית לשאול שאלות, לשתף אותה במחשבותי, בפחדי, והבנתי לצערי שלא היה מנוס. והיום, כמעט שבוע אחרי, כשאני בדרכי להחלמה מלאה, אני מבינה יותר כמה אהבת הורי היא ללא תנאי. עד כמה אספתי סביבי חברות וחברים נפלאים. שלולא תמיכתם המאסיבית, האכפתיות, הכוח והאופטימיות שנטעו בי, עזרו לי ועוזרים לי לעבור את שאני עוברת. אני אוהבת כל אחד מכם בכל ליבי ונשמתי.
ת ו ד ה !

motin10

New member
שרי 42

שרי קודם כל לילה טוב והחלמה מהירה .....דבר שני למה אף אחד לא הודיע לי שאת בבית חולים? שרילה לפי מה שסיפרת אני רואה שיש לך הורים נפלאים וחברים וחברות שבאמת בשעת צרה דפקו נוכחות ...... שרילה מכל הלב תרגישי טובבבבבבבבבב ורק בריאות ...ןלמען האמת שקראתי מה כתבת נזכרתי בארוע שעברתי וכל מה שהיה אחר כך ודמעה נפלה על המקלדת . שרילה לילה טובבבבבבבבבבב מנץץץץץץץץ =======מוטי

שרי42

New member
מוטילה

תודה על איחולי ההחלמה. אכן, יש לי הורים נפלאים ומיוחדים במינם וחברות וחברים שבזכותם שמרתי על חיוך. מאחר ושנינו יודעים לאיזה ארוע שעברת אתה מתכוון, אנחנו יכולים להבין קצת יותר טוב עד כמה חשובה הבריאות לפני הכל. שולחת לך חיבוקקקקקקקקק ענקקקקקקקקקקקקקקקק

חן.

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

טוב שנפטרת מהדבר הרע הזה,
אבל לפעמים בחיים אין ברירה... אני מאחלת לך החלמה מהירה וטובה,
האם תרשי לי סוף סוף לבקר?

שרי42

New member
חנצו´

בחיי הקצרים למדתי שדברים רעים רצוי מאדדדדדדדד שלא יהיו בקירבתי, ואצלנו הנשים, מזל שיש לנו מכל דבר שניים חחחחחחחחחחחח ואצלי יקירתי, הבית תמיד פתוח לאנשים מקסימים שכמוך.

קוב

New member
שריייייייייייייייי ../images/Emo24.gif

חזרתתתתתת, יופיייייי עכשיו תתפנקי לך שעה שעתיים, יום או יומיים ו...... ותחזרי קצת להשתובב, לבלות לכתוב. להתראות, קוב

שרי42

New member
קוב קוב

כמה...אבל כמה פרקטי אפשר להיות????????????????? תן קצת להתפנק, לנוח לפני שאתה מחזיר אותי ככה, בכזו קלות לפקקים.
בחזרה

אגוז.

New member
החלמה מהירה

שרי יקרה מאחל לך המון בריאות חבל שלא ידעתי שהינך מאושפזת כי אני מנסה להקפיד לערוך בקור חולים יתכן ואני אשם כי לאחרונה הורדתי את מינוני הצאט היי בריאה יקירה ולהתראות בשמחות

שרי42

New member
אגוז איש יקר

תודה, לא בך האשם - לא ממש שיתפתי את כל הקרובים אלי במה שקורה. גם אני ממעטת להכנס בתקופה האחרונה לצט´ ולמחשב בכלל. מקוה שאתה בסדר, אשמח לשמוע שאכן כך.

אפרת.א

New member
איזה תמיכה מסיבית , אכפתיות...

השתגעת? כולה דאגנו....לירושה
חחחחחחחחח מה את (עם דגש מה זה חזק על את!) עברת? מה בסך הכל עברת....אפשר לחשוב - כולה ניתוח... תשאלי אותנו מה אנחנו עברנו ! אני מתקשרת לפני הניתוח..."שרי...? אני שומעת טוב? - את מעשנת???" "בטח מעשנת , למה מה חשבת....לקחו ממני ת´אוכל לקחו ת´קפה - אמרתי להם לא יעזור לכם , ת´סיגריות לא תקחו ממני!" (צחוק מתגלגל נשמע מצידו השני של הקו ואני ממשיכה לנסות: "עזבי אותך מה את צריכה עכשיו סיגריה מה" "תגידי מה את רוצה ממני את איתי או איתם, שיקחו לי את כל הכיף?" בקיצור - הבנתי , אין עם מי לדבר...היא חוגגת עם סיגריה ואני מתה מדאגה...עאלקקקקקק חברה מצאתי לי...מרוב פחד ,היתה רגועה עד הדקה שהצטרפה כמה שעות למלאכים של צ´רלי... אני מתקשרת ואמא שיפרה עונה לי..."כן, לקחו אותה לפני בערך שעה, לא יודעת כמה זמן זה עוד יקח, מחכים..." ושוב אחרי שעתיים..."כנראה בהתאוששות, לא יודעים. מחכים" סוף סוף מתקשרת ואמא שיפרה אומרת: "שרי עדיין מטושטשת, עדיין רדומה ואי אפשר לדעת אם הוציאו או לא הוציאו..." אוףףףףףףף , אני, כוססת ציפורניים, עוברת מאחת לשניה (רק ת´לק מעל, לא להיות דואגת:) ואומרת לאמא שיפרה בחוסר סבלנות: "מה ?? את לא יודעת אם הוציאו או לא ?? , לא מבינה....אז מה אם הרופא עדיין לא יצא ושרי עדיין רדומה ואין את מי לשאול...(ביקשה בכלל רשות להיות שעות רדומה - אה?) יאללה , תבדקי. תמששי...שימי יד מתחת לשמיכה (ת´חלוק בטח הוציאו מזמן..) ותבדקי.." "לאאאאאאאא...שאני? - זה יכאב לה והיא עלולה להתעורר, חוץ מזה מה אני יודעת מה עשו, שאני לא אפגע בה איכשהו..." "יכאב, שיכאב, תתעורר , אז מה , ביג דיל...העיקר שנדע ! די אי אפשר עם חוסר האונים הזה..שאנחנו לא נדע???" (ממשיכה לנסות את כוחי בשיכנוע, מסבירה לאמא שיפרה ששרי ואני זה כמו תחת ותחתונים...שאנחנו עושות תורנויות פעם היא ה...ופעם אני ה.... - - - נאדה...) לך תתווכח עם אמא שיפרה. (עכשיו ברור מאיפה החברה שרי, שרה שרוצ´קה, קבלה את ה"טמפרמנט....חחחח רגע, אם אני ממשיכה להגיד עוד מילה היא "קורעת" אותי זאת...ניתוח או לא - אריה, פרייר לידה).. נו, סוף טוב הכל טוב...אמא שיפרה ושרי מפטפטות , מקשקשות כל הלילה ואנחנו ערות...מחכות למידע אותו קבלנו ברוב חוצפה רק ל..מחרת:)) אז תגידי לי ....מי סבל מי? - את שהרדימו ריחפת עם המלאכים...עשית חיים וכולה הוציאו - - - או אנחנו , הנשמות הטובות...ש...?:)))) ועכשיו יקרה שלי - יאללה ,הגיעה שעת בדיקת הקטטר! מואההההההההההההההההההההה מה היינו עושות בלעדייך תגידי,,,,,,,מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ?!? יאללה תחלימי מהר....ותבואי לעזור לארוז:))
נ.ב......כשאת עונה לי נשמה.......אפשר לבקש... ברחמנות ?!?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, חולה עלייך:))

שרי42

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי

יא קרציה..עכשיו אני מבינה את האמא המסכנה שלי..מה היא סבלה, גם להיות במתח מהניתוח וגם לסבול אותך חחחחחחחחחחחחחחחח. אז מה..אז מה אם הייתי מלאכית למשך שעתיים הא???????????לא הרגשתי כלום..ינעל העולם, איזה חוסר צדק. את הערפדים לעומת זאת..הרגשתי גם הרגשתי..וזה לא נחשב???????????? (אני רואה הקורס של מרנינה משפיע עליך נשמה חחחחחחחחחחחח) שאני???????? שאני אבוא לעזור לך לארוז?????????? אני לא יכולה
בדיוק עכשיו התחיל לכאוב לי שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחח למה מה קרה??????????? חברה טובה עלק....חכי חכי נכון שנהגתי בך ברחמנות?...את יודעת למה נכון?...לא נעים, יש מלא אנשים אחכ´ נסגור חשבון..עכשיו בחייאת תעשי קפה ותביאי ת´עוגה שאני אוהבת לאאאאאאאא זאת....איכס גבינה עם צימוקים אני צריכה עכשיו ק צ פ ת.. ויש לי תירוץ למה הבטן נפוחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מממממממממממממוווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה

אפרת.א

New member
או, כאן התשובה מתבקשת מאליה....

אמהות נולדו כדי לסבול למען הילדים ולהיות מודאגות, לא???????? ואם לסבול ממך איך לא לסבול אותנו ?? בטח , הולכת עם המלאכים ולא נותנת צ´אנס לחברות הטובות... הכל רוצה לעצמך הכל! תני קצת קמצנית אחת....! חחחחחחח הצחקת אותי......נשמההההההההההההההה שכחת שסיימתי את הקורס בהצטיינות - קבלתי אות "התלמיד המתמיד" ולקבל כזה אות אצל מרנינה , לגמרי לא פשוט, תודי ! ...על האות כתוב "
מכשפה עם רשיון, חייבת לצאת בצמידות למכשפה בכירה".... אני אשמה שלא הצמידו לי מכשפה בכירה??? אז השתוללתי קצת מעבר לגבולות המכשפיות הסבירה - מה קרה? - התמוטט העולם?נגמרו המים במדינה???? חחחחחחחח יא אללה שלך....תפסיקי כבר להתפנק ולספר לנו סיפורים קדימה בלי תירוצים..........טוב אל תבואי לעזור לארוז...תבואי לארוז ואני אעזור לך - הולך ??? חחחחחחח קצפת אני אתן לך???? חחחחחחחח אוייייייייייי אני מתגלגלת מצחוק אחר כך יבוא הרופא שלך ויגיד עאלק שהבטן שלך נפוחה בגלל הניתוח אה ???? קצפת...חה ! עוד מעט תבקשי וופל אמריקאי עם גלידה קצפת ואגוזים ... חחחחחח את מזכירה לי "יש מלא אנשים וכו´"....כשהייתי קטנה ורציתי לבקש מאבא שלי כסף לצאת לאנשהו עם חברות (כן חברות...מה את מסתכלת עלי בכזה מבט.....:)) הייתי מבקשת ממנו תמיד , אבל תמיד ליד הדודים שלי. למה? חחחחחח תמיד לידם הוא נתן לי כפול ממה שבקשתי....(טוב אז עוד לא הייתי מכשפה , לא ידעתי שמראש אפשר לבקש פי כמה ולקבל....כפול, חחחחח..:)) תעזבי כבר ת´פוקימונים ת´עלי על מדי ב´ ו....שם הסולם:))

שרי42

New member
את רואה מה זה?

פוקימון הוא רוצה בשתים עשרה בלילה....ושאני אגיד לו לא?????????????? חבל על הזמן חחחחחחחחחחח מה זה אמא שפוטה. מבקשת כסף לפני הדודים הא?חחחחחחחח ידעתי שמתחבאה לה מכשפה עמוק עמוק בפנים חחחחחחחחחחחחחחחח את תעזרי לי ואני אעזור לך...את יודעת מה את מזכירה לי?..את הפרסומת על הקונדומים חחחחחחחחחח עם החבר של החברה של החבר..... תגידי...נכון שהערפד שלי מקסים ועדין?.....רק הוא יכול להפיק משפט שאומר "למשקל שלך את קצת נמוכה לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אגוז.

New member
מעניין למי הוציאו?

חשבתי שהניתוח היה לשם הוצאה אצל שרי ועכשיו אני קורא שהוציאו גם לך ......... את הנשמה אז כנראה שזו היתה הוצאה חסכונית היתה זו הוצאה (מוכרת) כפולה

הקשתית*

New member
ועכשיו תורי... ../images/Emo8.gif

מה את חושבת ,שזה יעבור לך בשקט כל הדאגה והכיסוס ציפורניים????? מילא בזק הרוויחה מכל שיחות הטלפון אליך , אבל מה אשמים ההורים שלך? תשימי כבר מזכירה אלקטרונית בפלאפון... עכשיו יש תא קולי במבצע
(אני פרסומת מהלכת לבזק...) לא נורא נשמה,העיקר ,שאת אחרי וכולנו אחרי(בייחוד ההורים המיוחדים שלך...אני רק לא מבינה איך התפוח נפל רחוק מהעץ?חחחחחח) וחוץ מזה , אמרתי לך ,שאף אחד לא יכול עליך ויש לנו עוד תוכניות להרבה שנים יחד וגם להזדקן בבית אבות, נכון איריס? אז אני לא מוותרת על הפנטהאוז,שמעת?
אז לא להשתולל יותר מידי שרי וקדימה להמשיך לכתוב,כי התגעגענו לכתיבה הטבעית והמיוחדת שלך...מלאנתלפים
ו-
אוהבתתתתתת סולטנה הקשתית

שרי42

New member
סולטי..מה עם איזו מופלטה?????????

אלוהים..עשתה אותי רעבה האיריס הזו חחחחחחחחחחחחחחח בטח תא קולי......שיעלה לי כסף להחזיר טלפונים לכולם??????? אני? הפולניה?...שיתאמצו ואני נראית לך כמו אחת שתוותר על דירת הגן? רק איריס שתהיה הסנוויץ חחחחחחחחחחחח מה שלא ברור לי זה היכן משתכנת ריקי? ואני? מה זה אוווווווווהההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתת מואה מואה מואה מואה וחוזר חלילה חחחחחחחחחחחחחח

הקשתית*

New member
מופלטה בחינם ,את חושבת ? ../images/Emo3.gif

בשביל זה צריך להתאמץ ,אבל במצבך אני אוותר לך אחותי... וחוץ מזה לא יעזור לך אני כבר שילמתי מקדמה על הדירת גג... ומה לא ברור לך? איריס הסנדביץ ריקי למטה ואנחנו למעלה, הכל מתוכנן ומחושב אחותי היקרה... יאלה הגיע הזמן לפרוש אז שוב
ומחר אתקשר לחנות
אני כבר אדרוש זר נוסף,שישלחו לך...
סולטנה

שרי42

New member
אל תזכיר לנו כסף........

וגם לא מס הכנסה.......מכשפות לא ממש טובות הזה חחחחחחחחחחחח

למעלה