על מה פוסלים דייט?

mars4

New member
התכוונת לחלוק....

לא יודע מה נהוג. אני משלם בדייט הראשון תמיד. לא חוסך אולי כסף אבל חוסך הרבה מבוכה. ואחר כך אם ממשיך הקשר אז תלוי.. דווקה הנוכחית מתעקשת לשלם גם היא. אבל אנחנו משתדלים לא לעשות חשבונות. מזכיר לי סיפור של ידידה רווקה שיצאה לדייט. שתו 2 כוסות קפה. נגיד 20 ש"ח גג. הגיע החשבון אז הבחור שאל באבירות "שנחלוק" . "אין צורך" היא ענתה. "אני אשלם" "אין בעיה אני אשלם בדייט הבא." "יקירי" היא ירתה בחזרה "הבעיה שלא יהיה דייט הבא" .

Raychoo

New member
נדמה לי שבחשבון מתחלקים...

....ולא חולקים...אבל אולי אני טועה....אמריקאית שכמותי.

valentin357

New member
זה היה מתחת לחגורה

טוב, אני חולה על סושי מודה ומישהי פעם סיפרה לי סיפור על מי שאוכלות עם הידיים - בהסתכלות לאחור היא צדקה. אז השילוב מנצח. גם לנשים אני ממליץ תמיד... קחו את הדייט שלכם לארוחת ערב... איך שהוא אוכל ככה הוא במיטה (כן...עכשיו אני יודע שישר מתחילים לבדוק בארכיון ובארונות עם השלדים) מאיפה המידע המודעיני המסווג על הרגלי אכילת הסושי שלי? מה"חדר האדום" המסתורי?

Raychoo

New member
יא מצחיק אחד....

...'סתכל בכרטיס שלי! שום מידע מסווג כלשהו. ידע אישי וישיר לחלוטין.... האם התחלנו עם אבדן הזיכרון בגיל כה צעיר יקירי?

valentin357

New member
ועל זה נאמר.... אוו שיט

רק עכשיו ראיתי את הכרטיס שלך מרגיש מטופש....

Raychoo

New member
אתה?

אתה אף פעם לא תהיה מטופש ולא צריך להרגיש כזה...

a n a t i 3 3

New member
סושי.. בלאגניםםםם... עוד מעט אשמע

שאת גם מתחילה למאת עם בחורים
גוואלד..

Raychoo

New member
בוודאי....

...שמישהו ילמד את רייצ'ו איך משרשרים בבקשה....

valentin357

New member
יווו...מישהי פסלה אותי ../images/Emo105.gif

אמרה שאני רזה מדי אי לכך אני בזה הרגע עולה על הגמל ונוסע לסטפן בראון לאיזה אנטריקות 400 גרם כזה ברוטב חרדל ודבש.... ומשם חוצה את הכביש לבלנד להוסיף מהר לנקות את הכליות עם איזה ווינסטפאן מהחבית. אחזור מחר עם עוד איזה חצי קילו, אולי היא תשנה את דעתה. סתאאאםםם....

יאווו ../images/Emo6.gif זו אני הייתי במקרה???

טוב... מחכה לך כאן עם המשקל... מקווה שאכן הוספת את ה-400 גרם של האנטריקות... אם לא, תצטרך ללכת הלוך ושוב ל"סטפן בראון" עד שהמשקל יראה אחרת... בתאבון מיי דארלינג!!

valentin357

New member
אני מסמיק

לא יודע ממה יותר, מתוכן ההודעה, או מהחתימה או הצירוף שלהם יחד... ואוו...זה נראה שממש התאהבת בי. בואי נעשה חשבון: אם חסר לי 6 קילו כדי להקרא רזה, ואת אוהבת מלאים אז אני צריך מעל זה עוד 10 לפחות, זה 16 קילו. כדי לפזר אותם על הגוף בצורה מסודרת ולא רק בבטן או בתחת, אז צריך טיפה להתאמן, אבל זה מוריד משהו כמו 390 גרם. אז אנחנו מדברים על קצב עליה של 10 גרם, רוצים להוסיף 16 קילו. אם מנוחה מהאוכל בשבת, זה אומר 50 גרם בשבוע - 320 שבועות. טוב... למשקל הרצוי אגיע ב 25/12/2011 בשעה 01:30 בלילה.... קבענו?

למעלה