על מה פוסלים דייט?

valentin357

New member
על מה פוסלים דייט?

כתבתי הרבה בכל מיני הזדמנויות על המהירות בה לפעמים פוסלים מישהו בדייט או אפילו לפני הדייט. אבל מה שקרה לי היום.... עוד לא תארתי לעצמי שיקרה. מעניין אותי גם לשמוע מה יש לכם להגיד - מיהרתי? אז אני מקבל מייל, מישהי פונה אלי - לא מהפורום !!! מאוד מעוניינת ליצר קשר וצירפה לינק לכרטיס שלה באחד מאתרי ההיכרויות וכתובת מסנג'ר. דיברתי איתה מעט, מן הסתם לא נכנס לפרטים מזהים, נשמעת מאוד נחמדה אף על פי שהבחנתי בהמון שגיאות כתיב - והיא ילידת הארץ. או קיי... נניח שכשכותבים מהר זה קורה. זה היה בצהריים, לפני כשעתיים הגעתי הביתה והתחלנו לדבר ופתאום... out of the blue, שאלה: "בלי שתפגע, רוצה לשאול אותך משהו אישי"... אתה יהודי? איך להגיד, הרבה דברים שאלו אותי, את זה עוד לא. אני בטוח שמישהו אחר גם היה עונה משהו בסגנון... מוזמנת לבדוק בעצמך.. אז ספרתי עד 10, נשמתי נשימה עמוקה ומאוד באיפוק הסברתי שכן, אפילו ממשפחה של כהנים ומאוד מעניין אותי לדעת למה שאלה. טוב, סיפורי השם, מראה, העובדה שלא נודתי בארץ... יאלה, נניח שאפשר להבין. לא יכולתי להתאפק אז שאלתי ... ואם לא הייתי יהודי, לא הייתי נפגשת איתי? ענתה שלא. שאלתי אם זה לא טיפה גזעני, אז ענתה שלא נראה לה, למה? שאלתי: אם מישהו היה אומר לך שהוא לא יהיה איתך כי את יהודיה הוא כן גזען? התשובה: ממש לא שאלתי עוד שתי שאלות: מה הרקע הדתי שלה והאם אוהבת חיות, כלבים וחתולים. אני מניח שאין צורך שאחזור על התשובות הצפויות. לא יודע מה שבר אותי, הקטע עם היהודי או העובדה שהיא אוכלת בחוץ רק פיצות - אבל תוך חריקת שיניים השתדלתי בנימוס להסביר שלא נראה לי שזה זה. אישית, חשבתי על מצב שאפגוש מישהי שמוצאת חן בעיני, נושא הדת ממש לא היה מחסום להתפתחות קשר. מה דעתכם?

כוהנים

אם כבר תימנים אז תימני אחד בא לרב ומבקש ממנו שיהפוך אותו לכהן הרב מודיע לו שזה בילתי אפשרי הוא מתעקש אני אתרום 50 אלף אם תהפוך אותי לכהן הרב בשלו בילתי אפשרי... הוא מתעקש אתרום מאה אלף... הרב בשלו בילתי אפשרי.. האיש קם כמעט בדמעות ופונה ללכת הרב ככה בשליפה שואל תגיד למה כל כך חשוב לך להיות כהן? אבא וסבא שלי היו...גם אני רוצה.

אפרופו עדות

מרוקאי טיפש הלך לשחות בים וטבע עלה לשמיים שאלו אותו למה נכנסת לים כשאינך יודע לשחות ענה הטיפש חשבתי שהעצבים שלי יעשו גלים

אפרופו עדות

מי הילד הכי מסכן ? יחד שהוא חצי מרוקאי וחצי כורדי. מצד אחד עצבני ומצד שני לא מבין למה... הב הב הב הב הב אני הוא הכלבלב שעד היום הוא מאוהב בג'חנון שחום ורחב

מתוך נפילות ראשוניות למדתי לשאול

ממקום פתוח לגמרי למדתי עם הזמן שישנן שאלות שהן מאסט: (לא תחקיר ביטחוני....אבל תוך כדי...) גרוש? תתפלא שלפתע צץ לו..פרוד...ואפילו נשוי מקום מגורים- מרחק יוצר בעיתיות. דתי? פתאום גיליתי שומר שבת... על יהודי לא שאלתי,אני עדיין מלאת אמונה שאם יתקשר אלי ערבי,אזהה אותו(מקווה...) ללגבי שאר העדות,לא חשבתי...

פברואר68

New member
חבל..........לפסול מהר...אפשר מכל

סיבה.....הביקורת שלנו אחד כלפי השני במעמד של פגישה מלחיצה עשוי להיות קטלני.......קוטל קשר.....אפילו אם הבקורת היא רק במחשבה מבלי שאמרנו לצד השני......אני באופן אישי חושבת שרצוי לתקשר זמן ממושך של מספר ימים שבועות.......לפני פגישה פנים מול פנים .....ולהחליף דעות רשמים חויות..........אולי דרך מתונה יותר להכרות...

בטח אפשר לדבר מפברואר עד דצמבר ואז

להפגש. קרה לי בתחילת הפטפטת שלי,שדיברתי עם מישהו,שעות! אחרי כחודש,נפגשנו. פינטזתי.... איך שראיתי אותו נחנקתי. חבל"ז יש גבול ל.....זמן

valentin357

New member
מתכון בדוק לנפילה

צריך להיות יותר ספונטניים, אחרת באמת מתפתחות לא יודע אם להגיד פנטזיות, אבל ציפיות. וכגודל הציפייה.....

פברואר68

New member
לימונית איזו תגובה...חמודה...

נכון אפשר לדבר מפברואר ועד.........שהלב מרגיש שנכון להפגש....לזמן יש חשק משלו.....מה יש למהר? לכל אחד שיקולים וסיבות ורצונות שונים ומינון שונה של שיחות....של מפגשים....שמעוניין בהם....עד שההכרות הראשונית הופכת להיות יחסים עמוקים של חברות....לדעתי האישית זה תהליך איטי מאוד אנשים הם שונים וזה בסדר למצוא את המינון שמתאים לשני הצדדים..... כמובן שמי שמחפש סטוץ לא מחייב החשיבה שלו אחרת משלי.....

valentin357

New member
להיות ספונטני זה סטוציונר?

או שלא הבנתי אותך נכון. לדעתי אלף שיחות טלפון לא יחליפו שיחה פנים מול פנים, להסתכל לבן אדם בעיניים, לראות את שפת הגוף שלו, מי שזה מעניין אותו נימוס כלל ונימוסי שוחלן - שוב, למי שזה חשוב. היו די הרבה הודעות בעבר, עם תאור של קשרים טלפוניים ארוכים שבסוף נגמרו באכזבות. בוודאי שלדבר בטלפון, להתכתב, אחלה. גם מכירים משהו על הבן אדם, לפחות אפשר להתרשם אם תחזיקו מעמד בדייט או אם בכלל יש טעם לקיים אותו. כמה פעמים אבל לא שמענו גם על מצבים של החלפת תמונות או שיחות וידיאו שעדיין הסתיינו באכזבה? בעיני כל דרכי ההתקשרות במדיה האינטרנטית הם סך הכל כלי להיכרות הראשונית, אולי סוג של תחליף לפגישה המקרית או כזו שחברים מארגנים. אבל לא יותר מזה - צריך לקחת את הדברים למסלול הטבעי כמה שיותר מהר, ואני מתכוון לפגישה פנים מול פנים. אז באמת לא ברור לי למה ישר זה מתורגם לסטוץ אצלך... סוג של משחקי hard to get? מעניין אותי... קרה שדיברת עם מישהו "עד שהיית מוכנה" והדייט הפך לקשר? אנסח זאת אחרת: בגלל שנבנות פנטזיות וציפיות, המפגש הופך לעוד יותר קיצוני, כי אתה כבר בא עם רמת ציפייה שאם הדייט נמוך ממנה בפרט הכי קטן הופך את הדייט לאכזבה. אם לא בונים את המסגרת וצללית הדמות, יש יותר מרווח להסתכל אחרת על הבן אדם. אבל איך אמרת.... כל אחד עם דרך החשיבה שלו כנראה שגם דרך החשיבה שלי לא בדיוק מושלמת, אחרת סביר שכולנו היינו עסוקים מדי בלעשות חיים עם בן/בת הזוג ולא יושבים פה ומנתחים את ה..למה לא.

אלה43

New member
אני חושבת שאחת הבעיות

בהתכתבות ארוכה היא גם הפתיחות הגדולה שנוצרת. במילים כתובות שנשלחות לחלל האינטרנטי, לא מעטים מבינינו מרגישים חופשיים יותר ופגיעים פחות. כשמגיע המפגש אחר כך יש ציפייה להמשך של המלל האינטרנטי. המשך הפתיחות. ו...לפחות מנסיוני, חלופת תמונות אינה מספקת ואינה יוצרת את הקשר שאני מכנה אותו הקשר של הגוף. עיניים, שפת גוף, חיוך ו...כל מה שמרכיב אותנו... אני תמיד העדפתי התכתבויות ארוכות יותר. היום אני יודעת שזה היה בעיקר מתוך החשש שלפני ההיחשפות המלאה שלי. אני בעד מיעוט תכתובות, מיעוט שיחות טלפון...לעיתים מתאהבים בקול, במילים, בתחושה...ובכל זאתבעיניי אין כמו הכרות אמיתית. פיזית וריגשית שצועדות יחדיו.

n o g a1

New member
פוסלים דייט עפ"י תחושות בטן

אם מרגיש לנו בבטן לא נוח, משהו לא מסתדר אז פוסלים! זה פסול??? במקרה שלך נראה לי שיש יותר מסתם תחושת בטן... נושא הדת, עדה, צבע עור, נטיות מניות או כל דבר: מכבדת כ ל אדם באשר הוא אדם!!! לא חייב להתאים לי , לצרכים שלי, לרצונות ולמאוויים שלי ולא בשל דתו, עדתו , צבע וכו' (בנוגע לנטיה מינית...ברור
)אלא לעיתים הדבר קשור למנהגים , לאורח חיים , לתפיסות וערכים אשר בהחלט מהווים שיקול בבחירת בן זוג.

valentin357

New member
תחושת בטן זה ברור

אבל המנטליות היא זו שהקפיצה לי משהו. בואי ונגיד שאם מדובר באישה לא יהודיה ויש שיקול של ילדים משותפים...נניח שזה היה איזה שיקול. נניח שלא הייתה נשאלת השאלה, וכל היתר היה בסדר, (לא שזה היה המקרה) היה מתפתח קליק לא נורמלי, כל אחד חוזר הביתה עם תחושה הכי טובה ואחרי פרק זמן עולה השאלה - אז מתנתקים? זה ממש לא אותו מצב כמו לגלות שהאיש פרוד או חלילה נשוי, או שיש לו נכות כזו או אחרת, או שמתברר שהיה מאושפז בכפייה או בכלל אישה בעבר. אולי אני לא מיחס לזה כחילוני כזה משקל, אבל לא מדובר בעדה, אלא דת.

n o g a1

New member
כל אחד אחרת

יש כאלו שזה ירתיע אותם ויש כאלו שלא . יכולה להבין ולכבד לכאן ולכאן. אישית , מרגישה זיקה למדינה הזו הרבה יותר מאשר זיקה ליהדותי (מקוה שלא יהרגו אותי , כאן) ולכן נושא הדת לא היה גורם לי לנתק קשר .

valentin357

New member
המלצה לאתרי היכרויות

לגבי גברים בכל אופן... כדאי לצרף תמונה של ההוכחה בכרטיס עם הפרטים. לגבי נשים עוד אין פתרון - איזה מזל יש לכן

L o v e M e1

New member
זו ממש לא יכולה להיות הוכחה חותכת

מכיוון שגם ערבים וגם בני דת אחרים מיהודים נימולים , חלקם אפילו מסיבות בריאותיות ולא בטקס מילה.

למעלה