על יחסים אינסטנט

ben 911

New member
הכוונה במהירות האפשרית..../images/Emo9.gif

אם יורשה לי לשאול: היכן ראית אותי השבוע? ואיך זה שלא עשית לי סימנים?
כי אם אני הייתי רואה אותך.. הייתי תיכף מתנפל עלייך בחיבוקים ונשיקות.

arnon666

New member
החפזון מהשטן כי התענוז נמצא בפרטים הקטנים שלו

אין כל רע ביחסי מין עם נשים רבות (וההיפך) - בתנאי כמובן שהעניין הוא בהסכמה הדדית. חוויתי בימי חיי הרבה מהדבר הזה - ואינני מתחרט על דבר כלשהו... נהפוך הוא: אני מודה מודה מודה - לאלוהים או לשטן...

arnon666

New member
את עדיין בתקופה הויקטוריאנית, ערדני

יש מניח שאת גברת מיובשת אבל מגובשת בהשקפת עולמך של המאה ה-19.... "לספר לחבר'ה" כבר עבר מהעולם. היום הנשים מספרות כמו הגברים. אין כל רבותא בסקס מזדמן, גברת ערדניקית. וכמו שהרב נחמן אמר - כל החיים לומדים... לימדי משהו גברת!

הרגליך ומנהגיך במקומם מונח...

טוב לך עם זה ? סחטיין לבריאות...שיבושם לך...אבל ראבק...את מי זה מעניין ???לדעתי מי שמדבר על זה ומתרברב על זה בעיקר לא לח'ברה [הרי חברי הפורום אינם חבריך....הוא סתם פקא..פקא..פקא...

צלליתה

New member
אכן, כולם ממהרים

אני איטית לא מסוגלת למצוא את עצמי עם גבר זר במיטה, אחרי כמה שעות (במקרה הטוב) של היכרות. מה שגורם להם לוותר עלי, כי, כך הם אומרים: "אני, אין לי זמן. ". הגבר האחרון שניסיתי איתו היה מהממהרים, אבל מאוד רצה אותי ולכן היה מוכן לחכות רגע. טוב. עזבו סקס. סקס זה קל. בסקס גם אני מסוגלת למהר אם עולה מלפני החשק. הדברים המשמעותיים הם הדברים המסובכים. תוך שבועיים הוא כבר דיבר על להיות ביחד לנצח, רכישה משותפת של מגרש ובית, וכו. אני התחרפנתי. כאשר אגב אני שומעת תלונות מגברים אותם גברים שממהרים בסקס על כך שנשים רוצות למהר למחויבות אני לא ממהרת לא לפה ולא לשם הגבר שפגשתי, כן וכנראה כמו שהוא אמר שהוא חלומה הרטוב של כל אישה (אבל לא שלי*

ben 911

New member
צלליתה. עד מתי תתעללי בי? ../images/Emo7.gif

מדי פעם את מביאה סיפור דייטינג כזה או אחר.. אני חייב להודות שאני קורא בשקיקה כל מילה שלך.. כי קודם כל את כותבת נפלא.. שנית, אני כבר רוצה לראותך בזוגיות.. אז תמיד כשאת כותבת משהו כאן בפורום, אני דומה לאותו אחד שעומד עם כרטיס לוטו ביד ומאזין ברדיו לתוצאות ההגרלה..1
2 כשאמרת: "הגבר האחרון שניסיתי איתו היה מהממהרים, אבל מאוד רצה אותי ולכן היה מוכן לחכות רגע." ראיתי כבר את הזכיה שבדרך.
וכשהוספת: "סקס זה קל". ראיתי ממש במו עיניי, את הזכיה פלוס המספר הנוסף.
המתח ברגע כזה גואה אצלי עד כדי דפיקות לב של ארנב.
ואז בא...."חלומה הרטוב של כל אישה". ישששששששששששששששש חמימות ממלאת את כל החדרים בלבי. והנה באה הנפילה.. (אבל לא שלי*!!!!! ? צלליתה.. שלחתי לך בדואר חשבון.. עבור כאבי לב והתעללות בנפש.

צלליתה

New member
במקום לשלם את החשבון

אתן לך טיפ המגרש עדיין למכירה לטענתו זו השקעה מצוינת. רוצה את הטלפון שלו?

ben 911

New member
../images/Emo51.gif מקרב לב. ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

לפי מיטב הבנתי.. המגרש בחיפה..כך ש... תל אביב....
חיפה. תל אביב....
חיפה.
יש לי מישהי בדיוק בשבילו גרה בפריפריית המפרץ, נמרה אמיתית.

למעלה