על-טבעי?

משתפרת1

Well-known member
הלילה היתה אצלנו הפסקת חשמל. חברת החשמל הודיעה מראש שהחל מאתמול (יום ד') ב- 22:00 עד הבוקר (יום ה') ב-6:00 תהיה הפסקת חשמל. עשו לנו הנחה והורידו את השלטר עשר דקות מאוחר יותר. הדלקתי נר לתאורה עמומה כללית, הנחתי על הכסא לידי פנס לד- אם יהיה צורך בתאורה חזקה יותר והפעלתי את הטאבלט. כמה דקות אחרי כן שמעתי מין קליק, והאור בפנס נדלק! לא נגעתי, הפנס הוא בצורת עט גדול כשמתג ההפעלה- בקצהו, לא בצד. הפנס לא זז, לא נפל, איש לא נגע בו. מעצמו- נדלק. כיביתי, ואני עדיין תוהה? האם מטיילת בביתי רוח רפאים? שמא איזה חיזר? מישהו יכול להסביר?

שמלת תחרה1

Well-known member
הלילה היתה אצלנו הפסקת חשמל. חברת החשמל הודיעה מראש שהחל מאתמול (יום ד') ב- 22:00 עד הבוקר (יום ה') ב-6:00 תהיה הפסקת חשמל. עשו לנו הנחה והורידו את השלטר עשר דקות מאוחר יותר. הדלקתי נר לתאורה עמומה כללית, הנחתי על הכסא לידי פנס לד- אם יהיה צורך בתאורה חזקה יותר והפעלתי את הטאבלט. כמה דקות אחרי כן שמעתי מין קליק, והאור בפנס נדלק! לא נגעתי, הפנס הוא בצורת עט גדול כשמתג ההפעלה- בקצהו, לא בצד. הפנס לא זז, לא נפל, איש לא נגע בו. מעצמו- נדלק. כיביתי, ואני עדיין תוהה? האם מטיילת בביתי רוח רפאים? שמא איזה חיזר? מישהו יכול להסביר?
חוש טבעי.

שחר 676

Well-known member
מעניין מאד..........חשוד מאד...........אולי זה בנימין נתניהו שהרי יש משהו שהוא אינו חשוד בו ? חחחחח ;-)

ועכשיו ברצינות - אין לי מושג.

משתפרת1

Well-known member
מעניין מאד..........חשוד מאד...........אולי זה בנימין נתניהו שהרי יש משהו שהוא אינו חשוד בו ? חחחחח ;-)

ועכשיו ברצינות - אין לי מושג.
ווייי וויי אם הוא היה מגיע! האיש שלי והבן לא היו נותנים לו לזוז (שניהם מעריצים שלו).

GoldenEyes

Well-known member
איפה סבא שיעלה את השערתו ?

אור גינאל

Well-known member
אם הפנס היה מחובר להטענה הוא יודע לזהות כשהמתח נופל ואז הוא נדלק ,
בכל מקרה רוחות רפאים אוהבות להיות בחושך.(סתם, סתם, אין רוחות רפאים)

משתפרת1

Well-known member
אם הפנס היה מחובר להטענה הוא יודע לזהות כשהמתח נופל ואז הוא נדלק ,
בכל מקרה רוחות רפאים אוהבות להיות בחושך.(סתם, סתם, אין רוחות רפאים)
פנס לד רגיל לא נטען. מנורות החירום אצלנו מושבתות כולן, איכשהו הסוללות שלהן שובקות זמן קצר אחרי הקניה.

שמלת תחרה1

Well-known member
פנס לד רגיל לא נטען. מנורות החירום אצלנו מושבתות כולן, איכשהו הסוללות שלהן שובקות זמן קצר אחרי הקניה.
מוזר גם אצלי הסוללות שובקות זמן קצר, ומה שבחשמל מתקלקל מהר. בסמן אמת מנורות חירום אינן יעילות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בלי שום קשר, פעם הייתה הפסקת חשמל בניו יורק ואחרי 9 חודשים כצפוי בתי החולים ליולדות היה עמוסים עד אפס מקום (ביבי בום |מוצץ|)
אז אני מקוה שגם באיזורכם התושבים ניצלו את האפלה היטב ועשו מהלימון את מה שהיו צריכים לעשות.;-)

עכשיו תשמעי, שלא תחשבי שרק לך יש שדים בבית.
בזמנו עשיתי עבודה נוספת ואצלי בסלון סידרתי פינה שבה הייתי מתקן מכשירי סלולר (קיבלתי אישור מהמעביד שלי לתעסוקה נוספת)
הייתה לי סכין מיוחדת שאיתה עשיתי הכל, בלעדיה לא יכולתי לגעת במכשיר טלפון.
אז לכן בסיום העבודה הייתי אוסף את כל הכלים שזה מברגים מברשות קוצצים, פליירים וגם הסכין הזאת אל תוך קופסת פלסטיק מרובעת עם מכסה
יום אחד כשהייתי בחופשה מהעבודה, הייתי צריך על הבוקר לעשות איזושהי עבודה על מכשיר מסויים ואני לא מוצא את הסכין הזאת, היא נעלמה.
שתביני בבית גרים רק שלוש נפשות. אישתי אין לה מה לעשות עם הסכין הזאת וגם מיכאל לא נוגע בכלים שלי בשום פנים
גם שאלתי אותם אם הם היו צריכים לקחו ושכחו להחזיר אך הם אמרו שלא.
העניין הוא שבערב קיפלתי הכל ובבוקר הסכין נעלמה.
טוב מיד הלכתי וקניתי סכין חדשה והמשכתי לעבוד איתה כאילו לא קרה כלום.
והנה אחרי חודש וחצי לאחר שהסכין הזאת נעלמה\ שבת בבוקר אני מתעורר הולך להכין לי קפה
וכשאני מגיע לשולחן העבודה אני רואה שני סכינים על השולחן
סכין אחת ישנה זאת שנעלמה וגם הסכין השניה ששמתי בערב הקודם בתוך הקופסא.
זה לא סתם שד, זה שד משחת.
הוא נותן לי להבין שהוא יודע שאני יודע שהוא קיים
הוא הניח את כל הקלפים על השולחן.
כאילו אומר: אני פה ואני הוא זה שמתעתע בך, עכשיו בוא נראה מה אתה מסוגל לעשות.

משתפרת1

Well-known member
בלי שום קשר, פעם הייתה הפסקת חשמל בניו יורק ואחרי 9 חודשים כצפוי בתי החולים ליולדות היה עמוסים עד אפס מקום (ביבי בום |מוצץ|)
אז אני מקוה שגם באיזורכם התושבים ניצלו את האפלה היטב ועשו מהלימון את מה שהיו צריכים לעשות.;-)

עכשיו תשמעי, שלא תחשבי שרק לך יש שדים בבית.
בזמנו עשיתי עבודה נוספת ואצלי בסלון סידרתי פינה שבה הייתי מתקן מכשירי סלולר (קיבלתי אישור מהמעביד שלי לתעסוקה נוספת)
הייתה לי סכין מיוחדת שאיתה עשיתי הכל, בלעדיה לא יכולתי לגעת במכשיר טלפון.
אז לכן בסיום העבודה הייתי אוסף את כל הכלים שזה מברגים מברשות קוצצים, פליירים וגם הסכין הזאת אל תוך קופסת פלסטיק מרובעת עם מכסה
יום אחד כשהייתי בחופשה מהעבודה, הייתי צריך על הבוקר לעשות איזושהי עבודה על מכשיר מסויים ואני לא מוצא את הסכין הזאת, היא נעלמה.
שתביני בבית גרים רק שלוש נפשות. אישתי אין לה מה לעשות עם הסכין הזאת וגם מיכאל לא נוגע בכלים שלי בשום פנים
גם שאלתי אותם אם הם היו צריכים לקחו ושכחו להחזיר אך הם אמרו שלא.
העניין הוא שבערב קיפלתי הכל ובבוקר הסכין נעלמה.
טוב מיד הלכתי וקניתי סכין חדשה והמשכתי לעבוד איתה כאילו לא קרה כלום.
והנה אחרי חודש וחצי לאחר שהסכין הזאת נעלמה\ שבת בבוקר אני מתעורר הולך להכין לי קפה
וכשאני מגיע לשולחן העבודה אני רואה שני סכינים על השולחן
סכין אחת ישנה זאת שנעלמה וגם הסכין השניה ששמתי בערב הקודם בתוך הקופסא.
זה לא סתם שד, זה שד משחת.
הוא נותן לי להבין שהוא יודע שאני יודע שהוא קיים
הוא הניח את כל הקלפים על השולחן.
כאילו אומר: אני פה ואני הוא זה שמתעתע בך, עכשיו בוא נראה מה אתה מסוגל לעשות.
ואללה- כעת הסברת לי איך נעלמים מפתחות המכונית (שיש להם מקום קבוע, שם מניחים אותם ברגע שנכנסים הביתה), והם מופיעים כביד קסם במקומם הקבוע אחרי כמה ימים בהם אנחנו משתמשים במפתחות רזרביים. שלא לדבר על כלי מטבח (מרית מסויימת, למשל) שנעלמים כלא היו כשאני מחפשת אותם. זהו, השתכנעתי. יש לי דיירי משנה נעלמים מן העין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ואללה- כעת הסברת לי איך נעלמים מפתחות המכונית (שיש להם מקום קבוע, שם מניחים אותם ברגע שנכנסים הביתה), והם מופיעים כביד קסם במקומם הקבוע אחרי כמה ימים בהם אנחנו משתמשים במפתחות רזרביים. שלא לדבר על כלי מטבח (מרית מסויימת, למשל) שנעלמים כלא היו כשאני מחפשת אותם. זהו, השתכנעתי. יש לי דיירי משנה נעלמים מן העין.
אז אולי היגיע הזמן שנחפש שירות של Exorcism
אם יהיה לנו קצת מזל אז הוא יעשה לנו מחיר של 1+1 .

Gu987

Well-known member
כן. אבל זו רוח רפאים כבדת ראיה. לא מסתדרת בחושך.

למעלה