על חוף

על חוף../images/Emo204.gif

ריח גלים שמים מעורטלים חול מוזהב לעתים נרטב הרבה שתיקה מעט מילים מבטים חודרים מבטים מדברים הרבה מגע להט ותשוקה והרוח מפזמת שיר אהבה.

החוף שלנו

אדווה של גאות אביבית רחש הגלים הנשברים באופק נפגשים הרקיעים בניהם מפרידה רק שקי! עה אדומה ככמיהת החול החם לגל קטון כך חיכיתי מלא און כל רחש של גל ולבי החסיר פעימה כל גאות שעלתה נטעה בי תקווה לדעת שוב טעם האהבה ואפילו אם טיפה תהיה מלוחה כי לא אדע טעם של מתיקות אם לא טעמתי קודם מליחות והשמיים נצבעו ארגמן עתיק וישבתי לחכות וידעתי כי בכית כי שקיעות מזכירות לך נשכחות ודמעותייך מלוחות כטעם הקצף שקצף בגאות כי על גופך נותרה העידות

odo13z

New member
רוח ים........../images/Emo66.gif

"אין עוד סיכוי למצוא לי אהבה יפה כזאת עוד פעם אין עוד סיכוי שהשמיים ירעדו אלי כמו רעם אין עוד סיכוי למצוא כמוך מבין כולן זו אהבה הכי גדולה שבעולם"............. ---- רוח ים. שקיעה שלחן קטן שתי כוסות קפה קרובים קרובים עיניים בוחנות ידיים אוחזות רעד בגוף רעד בלב טובע בכחול מבטך. יודע...כי מחר אינך.

חוף הגעגועים,

לעת ערב על החוף היא צועדת מביטה בשקיעה ומוקסמת, את הים צובע השמש בשלל צבעי הקשת, צבעים חמים כמו לבבה ולבה מבקש קצת שלווה, נעמדת לה מידי פעם ומחשבות נוגות מפעם, על אהבה שאז חוותה ובששון שוב חזרה, כי לאהוב היא אוהבת ועל האהבה לא מוותרת, היא במזרח והוא במערב כותבים זה לזו באהבה, לאט לאט העלטה יורדת ובאהובה עדיין מהרהרת, שמחר השמש שוב תזרח ובערב שוב תביט בשקיעה, ו,,,,,,,,,,,,,,,,,

שמים1

New member
על החוף ../images/Emo79.gif

על החוף אדוות של מים מלטפות רגליים יחפות. משברי רוח נושאים שירה חרישית. ובלב חתום עמוק אותו זיכרון. ריח ים מלוח מבט מרוכז. שפתיים נושקות לשפתיי.

מולוקו

New member
איילת מחמדים

ריח הגלים מטריף את החושים רוח משכר קריר ומצחק , מעלה את מפלס היש את לי ואני לך הרועה בגלים, איילת מחמדים.

ברבאימה

New member
למרות שרציתי

חוף ים, שמש קופחת, גלים ושמיים אוף, אני נשרםת מהר, לא יכולה להיכנס למים. ולמרות שרציתי לכתוב "על החוף" אתכם יחד זה תמיד הזכיר לי את החול שנכנס לי לתחת.

למעלה