על חברות וחברים

קשת האם כבר אמרתי לך ??../images/Emo8.gif

כל הכבוד ... כל מילה ממש במקום. זה כאילו שלקחת לי את המחשבות וסידרת אותן יפה יפה
אוהב - ללא מילים..

אטיוד5

Active member
קורה שמתפלקים פרטים

כולנו מדברים זה עם זה. לא רק פה. גם במסרים. גם בצ´ט. גם בטלפונים. גם נפגשים. וכשמדברים נפלטים לפעמים פרטים שלא היו אמורים להפלט. קורה. קח בפרופורציות. אולי למי שסיפר זה היה נראה פרט שולי חסר חשיבות, בעוד שכל מה שנאמר אמור להיות שמור ונצור. נו כן, אמור. מידת הפתיחות של אנשים שונה. ככה זה. ומדובר לא רק במה שהבן אדם פותח מעצמו אלא גם בפרטים שהוא משחרר אודות אחרים. נכון שזה לא בסדר, במיוחד אם הפרטים אינטימיים ונמסרו מתוך אמון. איכשהוא אני קצת סלחני לפעמים - הכל בתוך המשפחה. אני מקווה שהיה מדובר בפרט שולי ולא משהו מהקרביים. כי זה כבר באמת פסול. סתם לדוגמא, חברים, אני משחרר פרט חסוי. יש לי עיניים כחולות. חחחחחחחחח

../images/Emo20.gif להאלי

אין לי מושג מי או מה וגם זה לא חשוב. מה שחשוב זאת ההרגשה שלך. ועצוב לי לשמוע שזה מה שהינך מרגיש. אמנם הזמן מרפא הכל אבל הצלקות נשארות. אני מקווה שלמרות שאמונך נפגע מול אנשים אחדים לא תשליך את זה על אנשים אחרים. מחבקת. מכל הלב והנשמה.

דיאבלו

New member
אני כועס!!!!!!!

ושלא יזיינו לי את השכל נמאס כבר לשמוע את השטויות האלה האלי, עם כל הכבוד לך (ואני רוחש כבוד) שאף אחד לא יפגע בבקשה ממה שאני הולך לרשום פה, אבל קחו לצומת לב אם אתם בווירטואלי, אז זו בעייה שלכם, כל מה שתפרסמו על עצמכם יכול להגיע לכל אוזן. אם עברתם למישור האישי וספרתם משהו ונפגעתם, אל תבואו לזיין ת´שכל שאיבדתם פה חברים. תרימו טלפון לאותו אדם ותגידו לו בדיוק מה אתם חושבים. אז מה???? מישהו העביר לווירטואלי משהו אישי שלכם, אתם תמשיכו בהשמצות ופגיעות על גבי המסך מול כולם ??? איפה זה יגמר???? אני אגיד לכם איפה זה יגמר. זה יתפוצץ וחלק מהאנשים יעברו לפורום אחר, חלק יתנתקו לגמרי וחלק ישארו פה. אז בשביל מה?? מי שלא חשוב לו המקום, מוזמן לצאת ולטרוק אחריו את הדלת בכל הכוח (אם זה עושה לו טוב) אבל שלא ישב פה וירעיל את האווירה כי ירעילו אותו בחזרה וחבל!!!!! יש חברים של יום יש חברים של לילה יש חברים של שבת ויש חברים של החיים תעשו חושבים מי החברים שלכם ובהתאם לזה תספרו להם דברים על עצמכם. די.

דיאבלו

New member
מי ליבה מה ליבה

כל יומיים קופץ מישהו וצועק שאיבד את החברים נוו באמת מה אנחנו גנון???? ושוב אני מדגיש |דגש| זה לא אישית אל אהלי זה לכולם די.

יפה אמרת

מסכימה עם כל מילה! וטוב שיש איזה מרוקאי בסביבה שלא מפחד לומר מה שפולניה משאירה בבטן דינה לא וועדת כיתה

דיאבלו

New member
אז ככה

על מה פולניה חושבת בזמן סקס??? בז´, אני צריכה לצבוע את התיקרה בבז´ די.

*חתולה*

New member
נו, הרסת את זה... ../images/Emo13.gif

את הבדיחה הזו צריך לספר במבטא פולני מובהק
וזה מזה מצחיק
[תולה - רומניה אמיתית]

אתה צודק במה שאתה אומר

וברח לי להכניס את זה בהודעה הקודמת אלייך. אבל אני אומרת שאתה כועס מאוחר מדי כיוון שכבר דיברו על זה ופסי אפילו אמרה שמהיום כל הודעה אישית מסוג זה ואחר היא מוחקת מיידית ולא נותנת לזה את האפשרות להתפתח לשרשורי ענק שלא ייאמנו שבסופו של דבר כולם מתמקדים בהם במקום בעניינים יותר מעניינים. ואני מניחה שכמוני כל אחד למד את הלקח שלו ושאב מתוך זה את מה שטוב לו וזה הכל. אז נשמה אל תכעס.... לא יפה לך.

חבר...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פניתי אליך, הצעתי לך חברות הצעתי לך את חכמת החיים שלי, את הניסיון שלי ויותר מהכל את הנשמה הווירטואלית שלי. הצעתי שנהיה נחמדים, שנושחח, שיהיה נעים אהבתי את הכתיבה שלך והערכתי אותה מאוד. אתה העדפת חשדנות קרירות ריחוק. חבר???? או..

viviti

New member
.......... ../images/Emo103.gif

צר לי האלי שנקלעת לסיטואציה שכזאת - אבל, אלו הם החיים .. ולא משנה אם הם וירטואלים או לאו.. אנשים הם אנשים ורק דבר אחד התמיה אותי.. למה ברבים? מה? באו כמה אנשים ועשו יד אחת נגדך? ו.. עוד משהו קטן... קטנטן.. למרות שאין לי מושג במה מדובר.. האם חשבת לרגע, שיתכן שלא הייתה לאנשים ההם....... כוונת זדון? לקחת את האופציה הזאת בחשבון?

למעלה