על חברות וחברים

האלי

New member
על חברות וחברים

איבדתי היום חברים טובים. חברים טובים שהייתם יכולים להיות לי. כי מה שמאפיין חבר, יותר מהכל זה שאתה יכול לסמוך עליו. חבר לא יסגיר את סודותיך, חבר לא יעשה שום דבר שעלול לפגוע בך… חבר זה… חבר. מסתבר שעל אף ההתגדרות בתואר "אינטימיות – תמיכה " גם הטובים בחברי כאן. כמוהם כאותם זבובים ירקרקים שהיו מתקבצים אל מה שמותיר אחריו מי שכורע בשדה לרוקן את בני מעיו (זבובי חרא קראנו להם כילדים). כמותם גם אתם עטים בחדווה על כל טיפת דם ומוגלה ומתענגים עליה כמוצאי שלל רב. אני יודע, ברבים מכם אני מטיל בוץ על לא עוול בכפם… עם רבים אחרים ביניכם לא היה לי שום קשר בכלל. אבל אלו, דווקא אלו שחשבתי שהם חברים שלי… כואב לי על החברות שנבגדה. לא, אני לא עוזב את הפורום. אני אמשיך לתת את מה שאני יודע ויכול. אבל אני יכול להבטיח לכולכם, ממני לא תזכו לשום רכילות עסיסית. כמו שנהגתי כל השנים האלו, אמשיך להקפיד על ניתוק גמור בין האזניים לפה. שלכם, האלי.

מייקי69

New member
אם בארזים.....

מה קרה????? מה זה? מי נגע לי בהאלי? טוב, אני יודעת לקרוא ולהבין - שמהאלי אני לא אקבל תשובה. אז מי שחירבן על הצלחת - שיקום ויודה!!!! שיתנצל ! שיפייס ! שיישר הדורים וינקה הכל !!! מה קורה פה? - אין רגע של שקט? אני אישית מתחננת לנקות את הבית ! ויפה שעה אחת קודם !!! חשוב !!! אם מדובר בעוד לכלוך וחיסול חשבונות - אז בבקשה במסרים אישיים. ושמיהו יביא מהר את המפזר ריח מהשירותים! נהיה מסריח כאן!!!!!

קורין1

New member
האלי האלי האלי היקר

ככה זה בחיים, לפעמים אנחנו עושים טעויות, לפעמים בכוונה מתוך כעס, לפעמים מחוסר ידיעה, לפעמים מתמימות, לפעמים מתוך כוונה טובה. אני לא יודעת מי פגע בך ולמה, אני מצטערת ומתנצלת בשמו, אני שמחה שלא תפסיק לרשום פה בפורום ותדע שיש לך עדיין חברים טובים אחרים כאן, ואני אחת מהם. אז קח המון
והמון
ממני אלייך בהמון אהבה

על חברים וידידים

אנשים / חברים או ידידים הם עשויים טלאים טלאים . בכל אדם שתחשיבו לידידך או חברך יהיו תמיד מידות טובות אבל ייתכן שיהיו גם צדדים שאתה לא רוצה כלל להיות בקשר עימם. קל יותר להוקיר את מה שיש בו, ולא להצטער על מה שאינו יכול לתת לך לעולם . תמיד יהיו אלו אשר ינסו להזין את כבודם / אגו שלהם על חשבון כאב אחרים .דבר זה דווקא , למורת רוחת, יעמיד אותם תמיד באור גרוטסקי כי הם למעשה משיגים בכך את ההפיך ממה שהתכוונו. גם אני נפגעתי , וטעיתי , ואולי גם פגעתי וחטאתי רבות ..אבל יודעת לחבק ולאהוב ולתת את המילה הנכונה ועוד הרבה ..ואני רק דוגמא קטנה ...יש כאן עוד הרבה... אז אל תנעל את חדרי ליבך בפנינו ותארוז את בדידותך במזוודה, תישא אותה על כתפך לבד... אנחנו כאן...

מצטער, זה לא במקום

אם מישהו פגע בך - כתוב לו מסר אל תפרסם זאת בפומבי ואם כבר אתה מפרסם זאת בפומבי תכתוב מי זה. ועוד יותר חמור שאתה במודע מטיל רפש בכולנו לא מחכה להתנצלות שלך אבל לדעתי עשית מעשה פסול כמו אלו שפגעו בך ואין לי שמץ של מושג מי ואיך פגעו בך. עכשיו גם אני מרגיש כמוך אם לזאת התכוונת.

מייקי69

New member
מצטער????? אתה????????

למה אני לא כל כך בטוחה בזה??? מעניין! בשבילי ה -
זה האלי

שיהיה לך לבריאות

את בכלל לא מגיבה לגופו של עניין אלא לגופו של בן אדם. לשימחתי אינני מכיר אותו וגם לא אותך כך שאין לי כל נגיעה אישית כאן. ואם יש לך משהו אישי נגדי את מוזמנת להעביר לי מסר.

ירקרק

New member
"ואהבת לרעך כמוך"

אחת מהשאלות הפילוסופיות המפורסמות היא: כיצד יתכן "ציווי" בדוגמת "ואהבתך לרעך כמוך", וכי קיימת אפשרות לצוות על האדם לאהוב את הזולת "כמוך"? ועוד בצורה גורפת כל כך, ללא אבחון אופיו ומידותיו, לאהוב "כמוך" כל מי שהוא, ולו רק, בקטגורית "רעך"?! והתשובה על כך - האדם, בהביטו אל תוך עצמו, הוא יודע שהוא לא מושלם. הוא יודע, שגם בו, בנפשו, באופיו, בתכונותיו, קיימים חסרים רבים, ולמרות כל זאת, הוא לא מפסיק, ולו לא לרגע קט, לאהוב את עצמו. למרות זאת, כשהאדם רואה באחר את אותם חסרים - את אותם חסרים שבתודעתו הם יודע שהם חסרים גם בו עצמו - הוא נרתע לאחור, ולא מצליח להתחבר, להתקרב, ולעיתים אף יוצא חוצץ, נגד אותו אדם. על כך בא הציווי "ואהבת לרעך כמוך"… כמו שאתה אוהב את עצמך סתם כך ללא סיבה, כמו שאתה אוהב את עצמך למרות החסרים שבך, כך חובה עליך להתייחס אל הזולת, לאהוב אותו למרות החסרים שבו. כן, גם אם הוא רק "רעך", לא בן-משפחה, לא "חבר" - אלא סתם רע, גם אותו עליך "לאהוב" למרות החסרים שבו, למרות שאתם לא ממש קרובים. האלי הנכבד, צר לי שפגעו בך! צר לי שבגדו בך! צר לי יותר שאלו שעשו זאת היו מי שנחשבו כ´חברים´ שלך. ממה שלמדתי אודותיך מקריאת התגובות שלך בפורום, יש בך המון חדוות נתינה, יש בך המון כוונה ורצון טוב, יש בך יכולת הזדהות עם האחר והכוונה לפי פילוסופית חייך, יש בך המון אהבה לתת גם לאלו שיש בהם חסרים, חבל שמשוגותיהם של האחרים ימנעו מהאחרים להנות ממך. אני מאוד שמח שבחרת שלא לפרוש מהפורום, אני בטוח שרבים ימשיכו להנות מכתיבתך המעודדת והתומכת. ירקרק

פשוט צודק

לא יודע על מה העניין. מבחינתי גם לא כל כך משנה אני די חדש כאן אז באן גם המקום לומר שלום לכולם. ירקרק, אתה פשוט צודק. כולנו אנשים וכולנו טועים לפעמים. מותר לנו, בגלל זה אנחנו בני אדם. אם לא היינו טועים, בטח היינו מגדלים כנפיים בצבע לבן... אבל לצערנו, אנחנו לא יודעים תמיד להודות כשטעינו ובטח לא תמיד לבקש סליחה. אומרים שהגמל לא רואה את הדבשת שלו. נו מה, הוא רק גמל. אם היה בן אדם והיה קצת חושב היה מסובב את הראש ומסתכל. אז האלי, סובב קצת את הראש וכמו שאמרה יפעת, פתח גם קצת את העיניים. כולם בני אדם וכולם טועים.

י פ ע ת 1

New member
האלי עוד לא למדת?

שנים שאתה משתתף פעיל בפורומים ועדיין נפגע מבגידתם של "חברים"? האלי, כולה אינטרנט, יחסים וירטואליים, גרד טיפונת את ה-פוצי מוצי קוצי, ותתפוצץ בפניך בועת הסבון. כמובן שלא אחטא בהכללות, מה עוד שבמשך השנים רכשתי אי אלו חברים מהעולם הוירטואלי - אבל בעיקרון הכל חארטא. כמה קל לשתול בהודעה נשיקות חיבוקים ולבבות - ממש ועדת קישוט - שמאחוריה שומכלום. ירקרק מנתח את הפסוק "ואהבת לרעך כמוך", מראה לך כמה קל ליפות את המציאות, ואולי גם סתם נאיביות.

אני מוצא את עצמי מצטט את דידי הררי

"תאמיני לי בובה, אל תאמיני לאף אחד". האלי, מי כמוך יודע שכשאתה נפתח כלפי אחר אתה רוכש חבר אבל לוקח גם סיכון שהחשיפה תחשף הלאה. כשאתה סוגר את עצמך, אתה מוגן אבל אז הסיכוי לרכוש חבר הינו בהתאם. אם אשאל אותך מה תבחר להבא, אני מנחש מראש מה תהיה תשובתך. יש לי הרגשה שאני יודע על אילו זבובים אתה מדבר. כאלו הנושאים מנטרות אלוהיות כאילו היו נציגי אלוהים עלי אדמות, אולי כהני אלילים מסוגו של בעל זבוב. ולהבא, המשך להפריד בין האזניים לפה. הוסף לכך רק חולית בקרה נוספת בין המוח למקלדת.

מייקי69

New member
התבקשתי על ידי האלי ../images/Emo168.gif

לשיר לכולם שיר..... סתם סתם סתם. באמת התבקשתי למסור הודעה. אבל כיוון שהחנטריש החליט שהוא לא חושף פרטים, אז יצא שאני עולה לבמה - בלי מילים ובלי סיפור עלילה. רק עם מסר. ואם מישהו יבין אותו - אז שבבקשה יסביר גם לי !!! תודה !!! כך קורה לפורום, שבו החברים מפסיקים להיות רק וירטואלים, ומפתחים קשרים בחיים האמיתיים. ואת זה אנחנו עושים פה בפורום באופן מאסיבי ומבורך. קורה ולפעמים נשמטים פרטים שנמסרו במציאות / במסרים / ב"אישי" אל תוך ההוויה הוירטואלית. וזה מרגיז, ויותר מזה - זה עלול לפגוע. אז כולנו הפכנו חבורה גדולה, שמאד "מתעניינת" במה שקורה בין חבריה גם מאחורי הקלעים. האלי התגלגל לאחד מאותם "עניינים". מישהו טעה (טעות, טועים, טעינו) וסיפר למישהו שסיפר למישהו שסיפר ..... אין לי מושג מה סופר (סליחה) אין לי מושג למי סופר (סליחה, סליחה) לי, הרי, לא מספרים כלום בבית הזה (!!!) ובכל זאת התבקשתי להביא אליכם את הדברים הבאים: האלי לא כועס על ה"טועה" ולא על הטעות. אבל הוא כועס על זה שגילגלנו את הסיפור מפה לאוזן. עד כאן לשון ההודעה. מתנצלת על בדיחות הדעת. אני בטוחה שעבור מספר אנשים, זה בכלל לא נושא להתבדחות. אני פשוט באמת באמת נבוכה. רציתי, ועדיין אני רוצה, להשכין שלום. שיהיה קצת נחת ושקט בבית הזה. אז הלכתי לדבר עם חבר פגוע, שסירב לתת לי הסברים מפליגים. ורק ביקש ממני להעביר הודעה שעבורי היא די סתומה. ואם אני מאד אנסה (בשעת לילה אכזרית זו) להיות מבינה ומובנת, אז פשוט: בואו לא נערבב בין הוירטואלי למציאותי. בואו לא נחשוף, בשוגג, פרטים אישיים. נשמר ונזהר בחברות שלנו, שנרקמת מאחורי דפי הפורום. והכי הכי - בואו וננסה (נורא קשה) לא לגלגל אינפורמציה שאולי הגיעה אלינו. ובלשונו של האלי בואו נשאר בני אדם ועכשיו, אחרי שבחשתי בקלחת יותר מהגובה שלי, מותר לי ללכת לישון????? נ.ב. רגע, מה, השתגעתי ? מה, כאילו מעכשיו אני אמורה לא להתעניין יותר? מה עשית, האלי? נתת לחתול לשמור על השמנת? אז שתדע לך שזה יותר קשה מדיאטה ! אוף! כמה צריך להשקיע בשביל חברות!!!! מייקי מדברת מתוך שינה

התנהגות ראויה עדיפה על התנצלות יפה

אני חדש בפורום - הגעתי אליו במקרה ואתה בטח כלל לא זוכר אותי הקשבתי לילה אחד לפני כחודש לשירה שלך ולמדתי משהו על נפש רגישה ואמיתית אני אוהב את הפורום וגם את החדר והשיחות הסתמיות בין החברים הקבועים בו במקרה - נלעתי לשיחה בין שני חברים שם < מריבה לגמרי בכללי > ונדמה לי שקיבלתי תמונה של הבעיה שאליה אתה מתייחס אם אני צודק - אסור לך - ממש אסור לך לפרוש מהפורום. עשבים שוטים עוקרים - לא בורחים מהם אני איתך. יש חברים < אפילו בין המגיבים > שיודעים לנמק התנצלות בצורה משכנעת ומרשימה. שנשמעים מאד צודקים לדעתי - עדיפה תמיד מחשבה תחילה,והתנהגות נכונה על התנצלות שבעיני לפחות נשמעת מן הפה אל החוץ. ברור לי שנפגעת - אבל דע לך : יש לך בפורום חברים אמיתיים חברים במובן שאתה תופש את המילה. חברים שתוכל לסמוך עליהם

טשטושה

New member
אפשר להוסיף מילה או "חטא על פשע"?..

האלי´נקה... השיתוף בחייך הפרטיים למי מאלו שאתה קורא להם חברים - זו הזכות המלאה שלך - והבחירה המלאה שלך... דומני שזו גם יכולת, שלא לכל אחד מאיתנו ההולכים על שתיים - יש... אני רוצה להבהיר כאן איזו נקודה שדומני שפוספסה... שיתפת - אתה חש שהוקל לך - שמעת עוד דעה התחושה שלך כעת טובה וקלה יותר..... ומי שרינן מאחורי גבך את צרותיך הוא זה שמסתובב עם חרא של תחושה כי הוא יודע טוב מאוד שהתנהג בצורה הכי לא חברית שקיימת... ולכן אני אומרת האלי.... אתה - זה אתה - זה אתה ואל לך להשתנות בגלל טעות בזיהוי..........~~~~~ ותחשבו על זה בוקר טוב ושמש נפלאה טש

קדמת הבמה ומאחורי הקלעים.....

ההצגה שלא תיגמר...... זה מצחיק... כל אחד יושב לו במקום אחר, אי שם בגבולות מדינתינו, כיסא, מקלדת, צג של מחשב. ההצגה הגדולה בתבל, אלוף התסריטאים לא יכול היה לכתוב תסריט אמיתי כל כך כמו שיש בפורום הזה. (ובפורומים אחרים נוספים אני משערת). אנשים חושפים עצמם, סודותיהם, צפונות ליבם. והנה הפורום הזה מהווה לנו הבמה להציג את מרכולתינו. הבמה אינה משתנה אך השחקנים מידי פעם מתחלפים. ישנם הכללים הברורים אלו שחייב לשמור עליהם אחרת הבמאי ייכנס ויתערב. כן, לעיתים ישנה גם תפאורה מדהימה בצורת מפגש על חוף הים. אבל..... איך אומרים....... גם ההחלטות החשובות ביותר לעיתים נסגרות בחדר השירותים. כן לפורום הזה, לבמה הנהדרת הזו יש את אחורי הקלעים. המסרים, הטלפונים, חברויות שנוצרות. מן הסתם יצר המציצנות של האדם לא יעלם לעולם. ולעיתים נראה שאנשים ממש צמאים כאן לרכילות עסיסית. זה לעיתים מתבטא בצורת מסר שמגיע על מנת לתמוך ולהציע עזרה אך בשורה תחתונה: ספר/י פרט/י מה הבעייה... אין ספק שישנם אנשים שכל רצונם הוא טהור בענייני תמיכה, אך ישנם אלו הנכנעים ליצר המציצנות. האלי...... איני יודעת מה אמרו לך, מה נאמר ועל ידי מי נאמר... וכל עוד זה כך, מאחורי הקלעים, אנא שישאר שם. גם ההוא שפגע בך שיסגור את זה איתך מאחורי הקלעים, הרי אין צורך לחשוף את זה בפומבי, ולהפוך אותו לדמות שתזכה ללא מעט כעס כאן. דבר נוסף ואוליי החשוב ביותר, "אני יכול להבטיח לכולכם, ממני לא תזכו לשום רכילות עסיסית." משפט שאתה כתבת הייתכן שגם אתה נפלת פעם בלשונך? שגם אתה ידעת סוד כמוס של מישהו מסויים והפכת אותו לרכילות עסיסית מאחורי הקלעים????? עם יד על הלב. אף אחד לא בא לשפוט אותך כאן, אבל אם מכל זה הגעת למסקנה שאינך מתעסק יותר ברכילות עסיסית, אני שואלת את עצמי: האם סוף סוף יש כאן מישהו שאני יכולה לדבר איתו ולשוחח איתו בלי שזה יעבור הלאה כשריפה בשדה קוצים??? האם בפעם הבאה שתשמע שלפלונית קרה כך וכך עם אלמוני..... באמת תוכל לסגור את פיך, כלומר לשלוט באצבעות הרצות על המקשים ולנצור את הסוד הרכילאי בליבך לעד???

טשטושה

New member
מממממממ קשת מתוקה של בוקר....

האם את מבקשת לאמר שאצם העלאת הנושא לפורום בפומבי הוא למעשה עיסוק בריכלאות.....? אם כן - לדעתי בצדק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב מתוקונת טש

למעלה