על השולחן במטבח

אם אין לך זין -בשביל מה ויאגרה?

(זה רק בגלל ההוא למלמטה שמצא יתרונות אחרים) ואם יש לו אסטמה תקחי קבוע בתיק קורטיזון ומשאף? ואם כואבות לו השיניים-תקחי אופטלגין? ואם יש לו דלקת גרון- 5 CC של מוקסיפן יעזרו לך?? כי אם הבנתי נכון לילד (אולי) יש בעיה וניתנה לו תרופה ש(אולי) תסייע לו. מה זה עושה? או עושה אותו מסוגל להיות קשוב יותר או עושה את המורה עצבנית פחות או לא עושה כלום. (אצלי, כמו שסיפרתי לך , לא עשה כלום אפילו לא למורה ובטח שלא לילד) אז על מה החרדה בדיוק? תרופה מייקי, תרופה. זה הכל. פעם כשכאבו האוזניים שמו שמן מחומם עכשיו נותנים טיפות אוזניים. זה הכל.

dovk

New member
נהנתי, וגם -

לחזק אותך לגבי הריטלין, כולל להגיד לילד, מה יש? אנחנו קוראים לזה ויטמין, זה עזר כמו תרופת פלא, מהיום להיום, ממש ככה, ילדה בת שבע, שהכל סופר בסדר אצלה רק לא רצתה ללמוד בשום פנים, התחילה למלא מחברות ולפתור תרגילים בחשבון כאילו כלום... אז אם זה עוזר, לא חשוב מה התופעה, זה האישור שזה מתאים וכל השאר חבל"ז. ניסיתי על עצמי (יותר בגלל שחשבתי שאולי גם אני סובל מ- ADD ובגלל זה לא מצליח לעשות דברים) וזה לא כל כך עזר, אבל... איזה אורגזמות זה עושה!!!

galgalit

New member
מתה עליך מייקי...בחיי ../images/Emo24.gif

המון הצלחה וחיבוקי לילד המצטיין

פלסטיק

New member
בד"כ על מרשם "מלא לפי רצונך"

הם לוקחים יותר כסף....אז אולי הרווחת <אחרי שכולם אמרו דברים חכמים וחיבוקיים זה כל מה שנותר לי....>

מייקי69

New member
../images/Emo24.gif דיווח מן השטח !

צלצול טלפון אצלי על השולחן במשרד. "שלום, אמא. יש לי בשורה אחת טובה ואחת... ככה ככה" "שומעת. שומעת. ספר לי" "בבנין שעמית הולך לגור, יש דירה פנויה. אבל... צריך לקנות אותה. אז חשבתי.... אולי אני אלך לעשות בייבי סיטר, וככה אני אחסוך...." (אמא מחפשת טישו, וושבת אולי לדלג הפעם) "ספר לי, ילד. איך היה היום בביה"ס"? "בסדר". (כן, נו, ו.....) "בסדר?" "כן, בסדר. לא תופפתי היום בשיעור. חוץ מזה רגיל...." מפה ואילך עסקה השיחה באפקטיביות ההשקעתית של מניות הבייבי-סיטריות של מי שעד אתמול היה ינוקא פחדן, ומגמת עליית המדד - שיביא לרווחים משמעותיים, בתכנית החומש לרכישת דירה ! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה לכולכם כבר אמרתי ???? וחיבוק כבר נתתי בחזרה?? שלום לו לילד. שלום לה לאמא מייקי. למרות הברכיים הרועדות ב"אפטר-שוק-אפקט" טוב, אז הערב חגיגה, הא? עכשיו נטמיע את החדשות של פיטר, ואולי קצת נעבוד.... קצת. אוהבת אתכם !!!!

מוצא-חן בעיני

הגברבר הזה....אני שומר לו מקום - כסמנכ"ל פיתוח אסטרטאגי... ומוצאת חן ה-א-מ-א שלו!!! דניאל
רואים שהתפוח והבטן קרובים לעץ.

לאם ולילד שלום

איזה כייף לקרוא שרשור שלם ולדעת את הסוף בלי להיות בחרדה כל היום.... יש יתרונות בלא להיות פה
ואני בכלל רק רציתי לומר לך שאני מכירה מקרים שזה עזר פלאים ומקרים שזה לא עזר בכלל ובאופן כללי אני מאמינה שצריך לנסות נכון שיש לתרופה הזו השלכות לא כלכך חיוביות אבל גם לחוסר יכולת להתרכז יש המון השלכות לא חיוביות... ואם לא מנסים - לא יודעים אז שיהיה לאם ולבן נפלא ביחד דינה.מית מתחת מנחת

לגמרי../images/Emo32.gifאלב מה כן טופיק בעצם?

הגיע אליי בדרך נס הפורום שסיפרתי לך וחיפשתי (לא יותר מידי במאמץ כנראה) על הפרעות קשב וריכוז. ואם יקרה נס -אז גם העתקתי אותו נכון ותודה ל"תורם" האלמוני שיש לו זיכרון לדברים שאני מזמן שכחתי כנראה.

*חתולה*

New member
אז יש לי סיפורון ממש קצר כדי לשמח

את ליבך על "נקמה אמיתית" של ילד. אבל סיפור אמיתי כמובן. היה איזה ילד שכל יום לקח את הריטלין הנוסף לפני הפסקת 10:00. אז יומאחד הוא נכנס כהרגלו לחדר המורים לקח כוס מים התבונן על הקומקום שמים רתחו בו לקפה כמובן תיכף המורות צריכות לבוא ולשתות ובעדינות השחיל שם את הכדור!!!!!!!!!
חשבי איזה מורות מרוכזות היו שמה באותו היום אה???? אה???? ויותר מזה אין מה לגיד. כי מי אם לא בפורום תמיכה יבין
ה של אמא????

חתולונת.....

רק אמרתי שריטלין היא תרופה למורים...... ו..... אני קוראת על הילד ששם את התרופה למורים... חהחהחה... ענק גדול..... כל הכבוד..... כמה מזל שאני לא מלמדת בבית ספר רגיל...

אטיוד5

Active member
היי חתולה

ברוכה הבאה. קחי להן את כל הגברים. שיישאר לי גם קצת.
מה שלומך?

*חתולה*

New member
למי לקחת את הגברים? אוי ../images/Emo10.gif

למה אתה מוציא לי כזה שם????? אני מסתובבת קצת פה יותר שם ב"אחר" וככה מתנדנדת מצד לצד...

מייקי...... הפלת אותי.....

נפלתי מצחוק....... ריטלין, תרופה לציונים גרועים..... זה כל כך מצחיק עד שזה ממש ממש עצוב...... ריטלין, זו תרופה שמיועדת למורים..... כאלו שאין להם כח להתמודד עם האמת, עם המציאות, עם ילד "שאוכל" אנרג´ייזר בארוחת הבוקר שלו... אני אישית שונאת את התרופה הזו... תופעות הלוואי שלה גרועות לעיתים יותר מהתועלת שהיא אמורה להביא. מה קורה עם החתול????? אני מכירה כלב שצריך ריטלין, יש מיותר..?

למעלה