על השולחן במטבח

מייקי69

New member
על השולחן במטבח

בין שני שירשורי ענק, שבטח יהיה קשה להביס, אני מספרת סיפור קטן ומעט מבולבל. סיפור לשעת השינה. היה היה פעם, בארץ רחוקה..... על השולחן במטבח מונחת הקופסה. קופסה קטנה. קטנטנה. קטנה מלהכיל את כל הדרמה לה היא גרמה. כתוב עליה "ריטלין". כשקיבלתי אותה, שאלתי את הרוקחת, אם היא בטוחה שהקופסה מכילה 30 גלולות. חשבתי, ציפיתי למשהו הרבה יותר מרשים בגודל. לעומת זאת "טקס הקבלה" היה מרשים, ללא ספק. תעודת זהות, פרטים אישיים, חתימה, מפתחות, חצי כספת - ו... קופסונת. החיים האלה, אני כבר מכירה אותם, איך הם אוהבים לצחוק עלינו, איך. לפעמים אני מרגישה כאילו אני עומדת מול יריב ענק, עצום, ואני מובסת, שוב. ואני עומדת מולו ומחייכת. בנזונה. ניצחת שוב. לא זוכרת כמה פינות היו לי בחיים, שפחדתי פחד מוות שמא פן אאלץ להתמודד איתן. שמא פן יקראו בדרכי, ואהיה נאלצת להיות בהן. ואכן כך בדיוק - כולן באו עלי. כולן. ואני לא מדברת על טרגדיות, טפו טפו. לא. אני מדברת על דברים טרוויאלים. כמו לדחות את רכישת הספה באיקאה, כי איך אוכל לסחוב אותה עם הטרנטה שלי, ועוד לבד! ימים ישבתי על הרצפה, רק לא להתמודד. וכשכבר הלכתי, באתי עם שומר ראש צמוד וחצי טנדר. אז מה? אז הם התעכבו, אז היה תור ענק, אז פתאום נהיה צהריים ושומר הראש על טנדרו נאלצו לפרוש. מייקי סחבה ספה על גג חשוף של אוטו קטן, בסצינה שפליני היה נופל ממנו ברצפה. אם אתם לא מאמינים, אז תדמיינו איך נעמד העוזר של איקאה כמו איזה פרד ואמר: לא, אנחנו לא קושרים. אסור לנו. נכון שברור שקשרתי לבד? נכון שברור שקשרתי רע? כל כך רע, עד כי גיליתי, מאוחר מדי, שאני צריכה להכנס למכונית דרך החלון, אם אני מתכוונת לנסוע לאן שהוא. ואתם חושבים שלא זחלתי פנימה? לא לפני סצינה משפילה למדי, של קפיצות באויר והטלת חוט שעף ברוח, דווקא לכיוון הלא רצוי. טוב, נו, מותר לצחוק ! רצוי לצחוק ! היום זה כבר מצחיק. לספה שלום. גם למכונית. בעלת הבית מסתפקת מאז בריהוט מינימאלי, שאפשר להכניס לאוטו קטן - דרך הדלת ! ככה גם עם הריטלין. שוב אותו אויב אכזר ומתעתע. שוב הצחוק לאידי. שוב אני נכנעת. גם הפעם - זה היה אכזרי, כמעט כמו עם הספה. אמא עם אטב על האף באה עם ילד לרופא נוירולוג - לא עלינו. רופא מסתכל על ילד ואומר: ריטלין. אין זמן. שנת הלימודים מסתיימת. אמא מתבלבלת. מקבלת המון עידוד ותמיכה מכמה אנשים יקרים כאן בפורום. עושה עשרות טלפונים לכל מיני אנשי מקצוע, משפחה וסתם כאלה שיכולים להעביר חומר בפקס. ומחליטה לנסות. ´סתמו ת´פה קרביים, אני אומרת, ומיישרת את אחיזת האטב על אפי. כן, ככה טוב. לא מריח - לא מסריח ! לפני הזבנג וגמרנו של אותו מסריחן-דוקטורט-נוירולוג-מצוי, מתעקשת האמא קצת לחקור. הוא מסכים ונותן טופס למורה. שתמלא. שיהיה. היום, מצויידת כהלכה בהחלטה, בטופס המלא (וכמובן באטב, עדיין), חוזרת אנוכי לאותו נוירובולשיט, לקבלת המרשם. רגגגגגגגגגגגגגע. הסוס נעצר. הסוס עם הדוקטורט. מה אני רואה כתוב פה? הוא חורק. נו, באמת, מה? כתוב פה שהילד הוא תלמיד מצטיין. תודה, באמת, אני מסמיקה קלות. בטח מצטיין. איך לא? הוא שלי הילד הזה, או מה? כן, כן, אבל אני רושם ריטלין רק לילדים עם ציונים גרועים ! זה המקום לצחוק, אם לא הבנתם. נו, אני שואלת אתכם. נכון שלא ידעתם בחיים שלכם, שריטלין זאת תרופה לציונים גרועים? זה היה השלב שבו שמתי לב שלחדר הצטרף אורח בדמות זבוב קטן ומעצבן. מה להגיד? שאניאלאה אתכם בקורות אותו זבוב? חליק. כבר ממילא נהיה ארוך הסיפור שלי. רק אגיד שהלא יאומן בא ונהיה. גברת-אטב-תקוע-באף פצחה בנאום שכנוע. כןןןן. שכנוע. אנוכי משכנעת נוירופסיכי לתת לבן שלי תרופת פלא נגד ציונים גרועים ! שלוש פעמים צבטתי את עצמי. פעמיים שאלתי את האידיוט, אם הוא רופא של מערכת החינוך. האם שם המחלה הפך בין לילה מ"בעית קשב וריכוז" ל"בעית ציונים גרועים" (ידעתם שזוהי מחלה ממארת, שהמצאיו תרופה נגדה????) ובסוף.... בסוף, כשאני מגיעה בחאראקה לבית המרקחת, הרוקחת קוראת לכל החברות שלה, ובידה הפתק, שלהלן ייקרא "המרשם". ראבאק, היא לא מאמינה למראה עיניה (ואני נהיית קטנה קטנה. פושעת. עבריינית. בטח כתוב בפתק שלילד שלי אסור השימוש - בגלל שקיבל מצויין בחשבון !) - תראי, היא באה אלי לאחר התייעצות עם המטרוניטות בלבן. תראי.... לא כתוב פה כלום. המרשם ריק . ריק. אין כלום. נאדה. זיפ זירו נאטינג נישטו רייאן כלום. טוב, נו, התעצבנתי על מיסטר "חיים". זה הבנזונה שתמיד מנצח אותי. והלכתי לחפש פראייר שיודע לאיית וגם לכתוב את המילה "ריטלין", וגם כזה שהוכתר בתואר דוקטורשיט. מצאתי אחד כזה. החפיסה מונחת אחר כבוד על השולחן במטבח. וזהו. אני מקווה שהחתול לא יאכל אותה במשך הלילה. ואם יאכל........ אני ישר קונה ספה נוספת !!! קטן עלי !!! נ.ב. החזקתם מעמד עד סוף הסיפור??????

dona flor

New member
../images/Emo50.gif

הסיפור מדהים מקווה שהתוצאות גם!
אני יודעת כמה לא קל לך מחכה לעידכון

Caveman1

New member
Ritallin for excellency

I guess that if the cat will it the pack of Ritallin it will be excellent in catching mice.q That´s what hapens when teachers control the medical establishment. Even the Neurologist became a nurse of the teacher.q

מייקי69

New member
שיוווו, בנאדם !!!!

דווקא אותך חיפשתי כאן !!! להגיד תודה ! החתול שלי עסוק בימים אלה בלכידת חרקים. הוא מתמקד בתקרות, ומקפיד להעיף כל חפץ נוי שמוקם גבוה. אני חושבת לנסות לרכוש את הנוירולוג בתור קישוט קבוע אצלי בסלון, אולי החתול, בהתקפת-ריטלין, ינפץ גם אותו, הא?
מקווה שאתה עושה חיים ! וכמה כמה כמה שימחת אותי בנוכחות המדורונת המצחיקה שלך ! שוב תודה !

Caveman1

New member
I wish you to notice an improvement

And hope to attend the next meeting that you organize

marianna

New member
נשפכתי ....

ככה כמו שאני, על המחשב... מישהו מחדר השינה שאל בקול מנומנם: "מה מצחיק כל-כך..." ואני בתהליך מתקדם להפוך לשלולית עונה : "סתם...סתם". וחושבת איך בסופו של דבר החיים של כולנו דומים כל-כך אפילו שהם שונים.

מייקי, זה עובד, ובגדול!!!!

גם אני היססתי, בדקתי ניסיתי כל מיחני שיטות אלטרנטיביות עיצוב התנהגות, אלבאום, פרחי באך, אנרגיה אוניברסלית כל מה שתרצי - ניסיתי !!! ואז , אחרי שהבנתי שזהו, אין פתרון טבעי, התחלנו עם הריטלין ומייקי - זה עובד!!!! אם תרצי פרטים - אני לרשותך. תנסי, ברצינות. תראי שיש תוצאות ושיפור משמעותי ומה בעצם אנחנו רוצים? שיהיה טוב לילדים! אז בהצלחה!!!!

מייקי69

New member
תדה תודה תודה

לענתי המחבקת לדונה´לה שמחזקת לכל אלה שעדיין מחזיקים לי פה את היד. החתול חס על התרופה בוקר זהיר עובר על כוחותינו מאד מאד זהיר שיהיה לכולנו יום טוב

marianna

New member
מה, רק תודה !

לא מגיע לנו המשך??? על הקופסה שניצלה מציפורני החתול? על הלילה הנוראי שעבר על החתול עת נקרע בין תאוותו לקופסאות לחרדתו מתרופות. על הנקמה המתוכננת לנוירולוגים המחלקים מרשמים ריקים, יש לי על כך כמה רעיונות יצירתיים במיוחד. על מערכת החינוך שמצפה שילד ישב על כסא 45 דקות תמימות.. כשבחוץ מעניין כל כך. ועל הזהירות כדרך חיים. המשך...דחוף

mika2

New member
בטח החזקתי ונהניתי מכל שניה...

אבל למה כל כך קצר ????

קייב מאן היקר - מדוע הינך כותב

באנגלית? האם אין לך פונטים בעברית? או שמא אתה בחו"ל? יום נפללאאא לך

מייקי69

New member
רגע קשה, אז אני מקפיצה ../images/Emo7.gif

מצטערת מתנצלת שוב אני מקפיצה את הסיפור שלי, למרות כל הסיפורים הדרמטיים האחרים (פיטר, אני אתפנה אלייך.. אבל רק עוד קצת....) קצת נסדקה לה האמא הגיבורה שבי.... רגע קשה ודומע וחרד ומה לא...... העיניים על השעון. הלב - בבית הספר. הנשמה - מרגישה כמו מחוץ לחדר הנתוחים, כשבפנים ילד בוטח שלא יודע מה בכלל תקעתי לו בבוקר.... הבטחתי לעצמי לקחת גם כדור אחד. יחד איתו. לראות מה זה עושה. חשבתי לקחת ביום ראשון. ואני מצטערת שלא לקחתי היום...... אמא מייקי ברגע של חרדה

כבר קראת ואת יודעת הכל

את יודעת מה ההשלכות. לקחת איתו. מיותר. מה יצא לך מזה? וכל אחד מגיב שונה. נשאר להסתכל מהצד. בעיניים פקוחות. להסתכל היום, מחר ובעוד חודש.... מה יקרה כבר? מה החרדה. מה ההשלכות? יפריע לו לגרבץ? זה יפריע לו לזיין? יפריע לו לזיין ולזרוק? יפריע לו לאהוב? יפריע לו לראות פוקימון? יפריע לו לאכול עוגת שוקלד עם סוכריות.. .... היום מחר מחרתיים. הכל כל כך קטן. ואת <לא> אלוהים. רוצה טוב - יהיה טוב. אני אופטימי. דניאל שומר עלייך.

מייקי69

New member
ברגע כזה.....

אני מבינה פתאום את אורמור, שאמרה שהאייקון הזה של החיבוק, הוא נורא פתוח. שצריך להיות אייקון של חיבוק הדוק וסגור. אז כזה הייתי נותנת לך עכשיו, למרות שהיית זורק אותי לכל הרוחות, מיידית. מי צריך מרטיבת חולצה קולנית אצלו על הכתף? ולא יודעת למה זה קרה פתאום זה קרה. באו השדים ונבהלתי. יעבור יעבור יעבור. די! הולכת להרטיב אצל הטישו שגנבתי מהשירותים ! מבטיחה לחזור מחייכת!

בואי הנה בבקשה גיברת מייקי !!!!

אני כן לקחתי ביחד עם הבן שלי, הוא לוקח כבר שלוש שנים והתפקוד שלו כתלמיד - השתפר פלאים! גם הבטחון העצמי שלו בעקבות ההצלחות שהוא חווה מאז התחלת הטיפול. אז, בבקשה...לנגב את הדמעות ותדעי לך שיום אחד הילד שלך יאמר לך תודה אמא שכל כך דאגת שאקבל את העזרה שאני זקוק לה.

למעלה