על הפנים

אלזה7

New member
על הפנים

מרגישה על הפנים סובלת בבית סובלת בחוץ נתקלת באנשים לא טובים שעושים לי רע עוברת גם דברים רעים כלום לא מסתדר ועוד חגים שאני ממש שונאת כי קבוע לא טוב לי בהם הכל על הפנים אולי זו גם רגישות היתר שלי עם כל מה שאני עוברת כל הזמן סובלת סוג של גורל רע לי פשוט חייבת לפרוק

אלזה7

New member
הי גקי

תודה על התגובה מה אני אגיד בעיות מכל הכיוונים עם ההורים קשה בעיות בלימודים כל מני בחורים לא נעימים יוצא לי לפגוש ובכלל טיפוסים לא סימפטיים בל מני מקומות וחגים אני לא סובלת כי אף פעם אני לא נהנת זה כבר מתאסף מכל הכיוונים אז אני מרגישה שאני מתפוצצת אם צריך ר ק כיוון אחד להתמודד איתו ניחא אבל הכל יחד שום דבר חיובי לאקורה וגם ככה אני סובלת מאד מדיכאון וזה יותר מדכא וההפרעות אכילה שלי מאד החמירו קשה וגם בגלל כל המצב אז כבר גם לי יש רגישות יתר שמשחקת תפקיד בגלל שהכל קשה אולי יש מקומות שאני גם נפגעת לא לצורך כי אני צריכה יותר חיזוקים או מפרשת כבר כל דבר שלילי לא יודעת זה הכל ביחד אז קשה להתמודד פשוט

אלזה7

New member
לא ממש

איך אפשר? אני לבד לגמרי עם הצרות שלי במצב על הפנים לא יוצא לא מרגישה חג עם הפרעות אכילה מאד מאד חמורות

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

זה מעצבן וקשה שהכול מתקיף ביחד.
אני מציעה לחלק לחקים ולהתמודד עם הכל או אחד אחד או במנות קטנות עם הכל.
לגבי אנשים אין מה לעשות חוץ מלהתעלם.
לגבי ההורים פשוט לנסות להיות קשובה אליהם (למרות שאת זקוקה דווקא להיפך) אבל תגלי שזה יצור אפקט בומרנג שיחזור אליך לטובה.
הדברים הרעים מבטיחה שהם בסוף יעלמו, והחג יגמר בקרוב.
מודה החג הזה מאוד קשה לי, ואני גם רוצה שיגמר.
אם תרצי לדבר אני כאן:)

אלזה7

New member
היי כהנא

תודה רבה
זה מאד קשה שבכל בא יחד
אולי באמת צריכים להתמודד עם כל דבר לחוד למרות שזה מאד קשה
לגבי אנשים את צודקת הם לא שווים את העצב רק שזה מאד קשה גם כי אני כלכך זקוקה להפך להתקל במשהו חיובי
לגבי ההורים מניסיון זה לא יוצר שום בומרנג האבא בנאדם קשה אנוכי עצבני מאד אני עוזרת לו במה שהוא צריך וזהו משתדלת לא להתקרב יותר מידי מזמן הבנתי שהוא לא ישתנה ולא יעזור ההפך
אמא זה סיפור אחר היא מאד טובה ועושה מה שיכולה גם אצלי אולי יש פה בעיה שאני מצפה לפעמים לדברים ויש לה את הדרך שלה גם אם זה לא מה שבדיוק מצטייר לי בראש ואולי בגלל הרגישות שלי ומה שאני עוברת אני מצפה לתגובה מסוימת או מילים מסוימות וחושבת שכך צריך לעזר אבל אולי זה גם לא נכון קשה לי שלפעמים אולי בגלל בעיות בריאות שלה אין לה תמיד סבלנות אבל אני צריכה יותר להגיד לעצמי ממה זה נובע ולא לפרש בצורה שלילית שמדכאת אותי זה לא פשוט לי כי אני במצב מאד רגיש וצריכה אולי חיזוקים יותר אבל צריכה לעבד על זה להגיד לעצמי שגם זו דרך טובה ולהתמודד למרות המצב עם מה שיש זה מאד קשה אבל אין ברירה
הצרות אף פעם לא נעלמות תמיד משהו רע אני בכלל לא מרגישה חג ועד שנגמר אני עוברת סיוט אני כבר כמה ימים במצב ממש קשה של חוסר תפקוד וגם בשורות רעות בלימודים וגם הפרעות האכילה שלי החמירו כמו שכבר שנים לא היה פשוט אני לא מסוגלת יותר

DOCTOR W H O

Member
מנהל
אלזוש שלי

יכול להיות שעם אביך זה לא יעבוד אבל עם אימך כן.
אני מבטיחה דברים כן מסתדרים אם מאמינים, ואני אומרת זאת מנסיון של אחת שהיתה בתהומות שאני לא מאחלת לאף אחד.
תני לעצמך להרגע. תנסי להעסיק את עצמך בדברים שיעלו את הסרטונין ויעשו לך שמחה. זאת דרך להלחם בתחושת המועקה.
דברי איתי כשרע לך, אני כאן!

אלזה7

New member
היי כהנא

תודה רבה
מאבא לא מצפה ולא רוצה כלום התרגלתי כבר כל החיים
עם אמא זה משהו אחר אנחנו קשורות אבל הדברים שמפריעים לי אצלה כמו חוסר סבלנות לפעמים או דברים נוספים גם לא ישתנו זה נובע מבעיות בריאות אצלה והיא בכל זאת לא בחורה צעירה ואנשים בוגרים לא משתנים לי בגלל הרגישות שלי זה מפריע לפעמים אבל כדי לא להיות כל הזמן בדיכאון בגלל זה אני אהיה חייבת לשנות את זה אצלי זה מאד קשה אבל אין ברירה אני אשתדל להזכיר לעצמי כל הזמן שזה עקב משהו בריאותי או כל מני סיבות אבל לא חלילה מתוך משהו שלילי וגם באמת אולי אני לפעמים חושבת שתגובה מסוימת צריכה להיות איקס אבל אולי גם אם היא וואי הכוונה טובה ואני פשוט מפרשת לא נכון צריכה עם כל הקושי לעבוד על עצמי בקטע וגם קצת ספייס לפעמים זה טוב

כל השאר כרגיל לא מסתדר הלימודים כל מני אנשים הפרעות אכילה מלא בעיות

אני אנסה לחשוב על משהו שטיפה יעזור אבל אני בתקופה על הפנים עכשיו אז הכל קשה התפקוד הכי פשוט וממש תודה על ההתייחסות בהחלט מסייע קצת

KateAusten

New member
היי אלזה

קראתי עכשיו את כל ההודעות..
בקשר לאבא שלך- עצם זה שיש לך את המודעות שהוא אף פעם לא יהיה האבא שציפית ממנו להיות זה כבר עוזר, כי את לא תצפי ותתאכזבי שוב.. את יודעת שהוא כזה- מי יודע מה הוביל אותו להיות כזה? איזה דברים הוא עבר שהפכו אותו לכזה?..-ועדיין את יכולה להבין שלמרות שהאופי שלכם שונה לגמרי, בתוך תוכו הוא אוהב אותך גם אם הוא לא מסוגל להראות את זה. את עדיין הבת שלו. לא משנה כמה הוא מאכזב..
בקשר לאמא שלך- לפחות יש לך אמא תומכת ורגישה, ומראה אהבה ומנסה לעזור כמה שהיא יכולה עם מגבלותיה שלה. אבל זאת נקודה חיובית שיש לך אותה:)
בקשר לרגישות- אל תתנצלי על הרגישות שלך, להיות רגישה זו מעלה נפלאה! זה כוח עצום אם יודעים לרתום אותו למקומות הנכונים. את תוכלי להיות מטפלת מעולה אם תרצי, בזכות הרגישות הזאת כי את ישר תדעי לזהות מה האדם מולך צריך ואיך לעזור לו.. אז תסתכלי על זה ככה- כעל משהו חיובי, שייתן לך המון בעתיד!
כרגע את נפגעת כי את מצפה מאנשים להיות רגישים כמוך, ובאמת לא כולם כאלה, אבל זה לא אומר שהם באים ממקום שלילי וצורך לפגוע. רוב הפעמים הם באמת לא מבינים שפגעו ויכול להיות שאפילו ניסו לבוא ממקום חיובי.. אז תחשבי על זה שפשוט אין להם את הכלי הנכון שיש לך כדי להביע את זה.
ושאלה אחרונה- את מטופלת? אם כן אז איך, אם מותר לשאול?..
תרגישי טוב

אלזה7

New member
היי קייט

את ממש צודקת בכל מה שכתבת
לגבי הרגישות שלי היא לא טובה בקט ע שאולי אני מפרשת לפעמים תגובה מסויימת כשלילית משום שאני חושבת על דרך אחרת אבל בהחלט יתכן והכוונה הייתה טובה ולכל אחד דרך התגובה שלו אולי היא לי קל יותר אילו התגובה הייתה כפי שאני בדיוק רוצה אבל זה לא קורה ואני צריכה לזכר שלמרות זאת אולי באמת אין כל כוונה שלילית זה לא פשוט אבל אין ברירה

לגבי טיפול יש לי כדור לעת הצורך לא מעבר לזה

KateAusten

New member
היי אלזה יקרה

אני מרגישה שאת ממש מוצפת..הכל ביחד מתיש אותך במיוחד בתקופה של החגים.. שזו תקופה שקשה לכל מי שרגיש דרך אגב:)
את רוצה לשתף קצת יותר?
מקווה שאת מרגישה יותר טוב!

אלזה7

New member
קייט היקרה

קודם כל באמת החג שאני לא חוגגת בכלל ורוצה לחגוג אבל לא הדלק נו אפילו נר ולא מרגיש לי חג ורוצה אחרת וגם זה שכולם יוצאים ומבלים ואני לא אין עם מי אולי אפשר לפעמים עם אמא אבל אני מאד רוצה מצד אחד ומצד שני גם מאד חוששת שאולי לפעמים בגלל הבעיות שלה לא תהיה לה סבלנות או היא תגיד משהו ואני בגלל הרגישות שלי אפרש רע וכבר יהיה לי מאד רע

חוץ מזה הפרעות האכילה שלי ממש החמירו בצורה חריפה שלא הייתה לי שנים

ובנוסף צרות בלימודים לא יודעת מה לעשות
וגם כל מני טיפוסים שאני פוגשת במקום שאני אפגוש קצת חברה טובה של אנשים שהיה עוזר לי פוגשת רק טיפוסים שלא נדע מאד מאכזב

וגם האווירה בבית לא פשוטה לכל אחד יש בעיות בריאות חוץ ממני גם להורים וזה קשה הכל מסביב ככה

למעלה