ריקי זו אני
Well-known member
הידעתם ש-30% מהנישאים פרק א' מתגרשים? וננתו המאלף ש-70% מנשואים פרק ב' עם פרק ב' מתגרשים??? Wow.
בפוסטקסט המעניין הזה הסבירה המסבירה את הסיבות לקלות של פרןק החבילה בפרק ב' לעומת הקושי הממשי לפרק את הקשר בפרק א'.
למשל ענייני רכוש. בפרק ב' כבר נזהרים ולכן הדירה שלו... שלו, ושלה... שלה. מבחינת הילדים שלי... שלי שלה ...שלה נשאר לטפל ב- שלנו...
החיים מורכבים. מורכבים מאוד... וכך בגמר התוכנית אנימעכלת ומבינה שאצלנו... ההפוך על ההפוך ודוב הפוך.
פרק א' שלנו דומה יותר לפרק ב' הכללי.
הדייטים לא היו ממש דייטים... היו יותר מפגש חוץ המשרד של בוס ומזכירה...
לא התבשל משהו והתפתח ל'אוי תכירי את ההורים שלי...' או משהו בסגנון
הפגישה היתה לילית... לא נעימה בלשון המעטה ובעיקר היתה זו פגישה רצופה לחודשים עד לידה.
הרכוש שצברנו כולו... בא מהכיס שלו ןנרשם על שנינו...ועוד כהנה וכהנה הפכים...
עד שהחבילה פורקה ביד גסה... - 4 ילדים, אמנם היו הסכמות שהצדדים עמגו בהם... אבל קשה.
ואז פרק ב'.
לפרק ב' שלי היה טעם
התאהבות בדקות... קליק קטן עם ניצוץ מטורף.
בפרק ב' שלי לא היה צורך ללמוד אותו. והוא ידע בדיוק מה עושה לי - את זה...
רומנטיקה נהדרת.
19 שנה של זוגיות של... שמחה... אהבה... גדולה כלכלה מטורפת... עבודה קשה... ונכדיםםםםםם
בפוסטקסט המעניין הזה הסבירה המסבירה את הסיבות לקלות של פרןק החבילה בפרק ב' לעומת הקושי הממשי לפרק את הקשר בפרק א'.
למשל ענייני רכוש. בפרק ב' כבר נזהרים ולכן הדירה שלו... שלו, ושלה... שלה. מבחינת הילדים שלי... שלי שלה ...שלה נשאר לטפל ב- שלנו...
החיים מורכבים. מורכבים מאוד... וכך בגמר התוכנית אנימעכלת ומבינה שאצלנו... ההפוך על ההפוך ודוב הפוך.
פרק א' שלנו דומה יותר לפרק ב' הכללי.
הדייטים לא היו ממש דייטים... היו יותר מפגש חוץ המשרד של בוס ומזכירה...
לא התבשל משהו והתפתח ל'אוי תכירי את ההורים שלי...' או משהו בסגנון
הפגישה היתה לילית... לא נעימה בלשון המעטה ובעיקר היתה זו פגישה רצופה לחודשים עד לידה.
הרכוש שצברנו כולו... בא מהכיס שלו ןנרשם על שנינו...ועוד כהנה וכהנה הפכים...
עד שהחבילה פורקה ביד גסה... - 4 ילדים, אמנם היו הסכמות שהצדדים עמגו בהם... אבל קשה.
ואז פרק ב'.
לפרק ב' שלי היה טעם
התאהבות בדקות... קליק קטן עם ניצוץ מטורף.
בפרק ב' שלי לא היה צורך ללמוד אותו. והוא ידע בדיוק מה עושה לי - את זה...
רומנטיקה נהדרת.
19 שנה של זוגיות של... שמחה... אהבה... גדולה כלכלה מטורפת... עבודה קשה... ונכדיםםםםםם