על המפגש שהיה...

ilanab56

New member
המפגש היום עלה על המצופה../images/Emo99.gif

רק סיימתי שעה וחצי של נסיעה הביתה והדבר הראשון שבא לי לעשות זה להודות. להודות למי? לכל מי שהזה, שתכנן ופעל לקיום המפגש המרגש והמפתיע ביותר שהיה לפורום היום. גולת הכותרת מבחינתי היה היישום החדש שארנון הציג. תודה רבה מיוחדת לארנון ויהודה. גם לכוכה על הצד הקולינרי. גם לנוספים שלא יודעת כרגע לציין את שמם. תודה לכל מי שהשקיע בגיבוש היישום החדש ולא ציינתי את שמו המפורש. תודה לכל המשתתפים. ברכות לבביות, אילנה

עינית

New member
תודה על המפגש, האירוח וההרצאות

כיף לראות שממפגש למפגש עולה כמות המשתתפים. ההרצאה הייתה מאוד מעניינת, סיבה טובה לעבור שוב על כל התמונות הישנות. כל הכבוד לארנון על התכנון והיוזמה, ובעיקר על הכיוון החדש לרישום ועדכון - השיתוף הכולל. בהצלחה! תודה לכוכה על ארגון הכיבוד - חשבו שאנחנו מפורום בישול ומתכונים!

eyholla

Member
היה מוצלח מאד

מהכניסה לאכסניה ועד אחרון המתוקים. רוב תודות למארגנים וברכות למשתתפים. איל

מוצלח מאד

ברכה נוספת לכל העושים במלאכה.היתה חוויה תרבותית השכלתית וקולינרית.

ענתר

New member
סוף סוף הגענו הבייתה

המפגש היה עם טעם של עוד צריך לחשוב על סוף שבוע היכן שהוא אף פעם לא מספיקה לדבר עם כל מי שאני רוצה אז סליחה מכל אלו שלא הספקתי להגיד מעבר הי ובי

Sadetsky

New member
אמנם הגעתי באיחור מלכותי

אבל הספקתי להקשיב לחלק הרצאה, להתרשם מהפעלים, ולהכיר מספר אנשים. נהניתי מאד. תודה.

ראם ערן

New member
היה נחמד....../images/Emo6.gif

אומנם המון זמן אני לא כותב אבל מאד נהנתי מן המפגש - מהתוכן ומהאירגון אולם בעיקר מהפגישה עם החברים הישנים. יישר כח ערן

ruthla

New member
תודה

מצטרפת לתודה לכל המארגנים על המפגש המעניין והמרתק כמשתתפת פעם ראשונה וכחדשה בפורום(חדשים ספורים בלבד) התרשמתי רבות מהעשייה ומהשותפות של כולם תודה רותי

חוה3

Member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

תודה לארנון ל-Yehudad על ערב מרגש ובלתי נשכח. לכוכה תודה גדולה על ארגון השולחן המדהים ואני מתארת לעצמי איזו עבודה הייתה לך מאחורי הקלעים, כל הכבוד
תודה לגל (שטמון שם משתמש בפורום) על הלווי ועל מתן תשובה מידית, לכל בעייה שהתעוררה תוך כדי העבודה על המיזם. ל -WOW1 על הסיוע לכל אורך הדרך (וזו היתה חצי שנה ארוכה). יהודה וארנון שתמכו גם ברגעים שהרגשתי שאני כבר נשברת, תודה גדולה
תודה לקרמרוצקי שבלעדיו כל זה לא היה קורה
וסליחה גדולה מענתר שלא יכולתי לשתף אותה ולספר מה אני עושה, למרות שאנחנו בקשר יום יומי ללא הפסקה, מקווה שתקבלי זאת בהבנה

deebeebee

New member
חזרתי עייפה אך שבעה../images/Emo8.gif

ולא רק מהאוכל הרב והטעים אלא גם מהמפגש המעניין ומלא התוכן וההפתעות המדהימות.

חוה3

Member
תודה רבה../images/Emo9.gif ותודות גם מאבי

תודה ממש הפתעת אותי אתמול
אבי ביקש למסור שנהנה מאוד מאוד אתמול גם מהסיור (פעם ראשונה שהוא שומע על מכון איילון) וגם מהארוע המרגש והמפגש.

ענתר

New member
ברכות על הצבע האדום ../images/Emo140.gif

המיזם נראה מלהיב כל הכבוד על ההשקעה ואת יוכלה להיות במודיעין במוסד ובשבכ, של שמירת סודיות

למעלה