על המפגש שהיה...

talia olav

New member
../images/Emo140.gif תודות למארגנים ולמשקיענים

על המפגש המוצלח, ועל המצגת שאיפשרה רגעי התרפקות על חיי הפורום. הפעם ההפתעות היו גדולות באמת! על המיזם המקיף עוד מוקדם להגיב - ממתינה בצפיה דרוכה לקישורים מתאימים. אך אני התרשמתי דוקא מהצטרפות הפורום ל-IAJGS - שנראה לי מהפכני! ארנון, אשמח מאד אם תפרט כיצד קבוצה ערטילאית שאינה עמותה או כיו"ב מקבלת מעמד של אירגון. בעיני הנושא משמעותי מעבר לגנאלוגיה. ט-א

פעם ראשונה שלי

היה מעניין מאוד - המפגש עם האנשים שמאחורי הכינויים, הסיור, ההרצאה והתמונות, וההפתעות. בעיקר המיזם שהרגשתי כאילו הומצא ממש בשבילי, (בדיוק כתבתי כאן לפני כמה ימים, שאני מחפשת תוכנה שתאפשר לקרובים-רחוקים להתחבר אל העץ שלי.) והכי חשוב - תודה רבה לארנון יהודה ושות', ששלפו שפן מהכובע בכמה שניות, כשבעצם זה סיכום עבודה של חמישה חודשים, שמן הסתם היו מלווים בדם יזע ודמעות, המון מחשבות, ביטולים, רעיונות, זמן, כוח ומי יודע מה עוד...ואנחנו קיבלנו את המיזם על מגש של כסף... ואפרופו מגש - תודה גדולה לכוכה שדאגה למגוון קולינארי, שלא היה מבייש בית מלון. יכלנו פשוט להשאר גם לארוחת בוקר...ורק היא יודעת כמה בלבול מוח יש מאחורי המגשים... ותודה לכל אלה שטרחו, ולא ציינתי את שמם... אני בטוחה שכולם נהנו, והמשמעות של זה, שבפעם הבאה צריך להתכנס באולם גדול יותר...

oded 3

New member
מוצלח ומרגש ../images/Emo70.gif

לצערי הגעתי באיחור. קצת אחרי שנכנסתי, כבו האורות, ועלתה המצגת כשברקע השיר "כל עוד" של יוני רכטר למילים של עלי מוהר (שיר שלדברי ארנון נבחר כבר לפני חודשיים) - רגע מרגש במיוחד מבחינתי.

EllaBa

New member
ת ו ד ה

לכל מי שלקחו חלק בארגון המפגש, תודה למי שטרחו כה רבות ועבדו קשה כדי להעניק לכולנו זיכרון בלתי נשכח של מפגש מרתק ומעניין. תבוא על כולכם הברכה. אלה

לצערי לא יכולתי להגיע....

מפאת תקופה עמוסה במיוחד אבל אני שמחה לקרוא שהיה כרגיל(איך אפשר לחשוב אחרת???)מיפגש נהדר! נתראה במיפגשים הבאים. שלכם חנה גונן

הלני

New member
היה טוב ומאורגן לעילא ולעילא

להתראות בפעם הבאה, במהרה בימינו, אמן. כשם שאנו גדלים בשנים, אנו גדלים במספר המשתתפים וטוב שהיו מי שנזהרו מלעבור מתחת לסולמות... גם איכות התוכן עולה. אנחנו משתבחים... אנחנו צריכים רק קצת יותר זמן לפטפוטים ביננו, עם תוויות קצת יותר גדולות וברורות, שגם נדבקות טוב. תודה למרצה ולמארגנים ! להת' בשמחות ! הלני

bilen

New member
כרגיל, היה מעניין, מחדש וכיף לפגוש

את החברים שמאחורי הניקים, שהפעם הוסתרו היטב
ההרצאה היתה מאוד מעניינת ופתחה בפני צוהר לעולם הצילום שהכרתי קצת, אבל מזוויות אחרות. תודה ליוסי ! מצגת הפתיחה היתה מאוד יפה ואפילו מרגשת
והאוכל... מה עוד לא נאמר על ה"פינגר פוד" במרכאות כפולות ומכופלות?? ברשות המנהלים, אולי כדאי להנהיג פתיחת שרשור של מתכונים אחרי כל מפגש, כדי שתעוד המפגש יהיה מושלם ? תודה לכל מי שטרח וארגן

נאוהג

New member
היה כיף ../images/Emo70.gif

תודה לבעלי הרעיון - המקום היה נהדר - מעולם לא שמעתי על מכון אילון לפני כן. תודה לכל העוסקים במלאכה והמארגנים - ארוע למופת תודה על ההרצאה בצילום - היום כבר "מכרתי " כמה תובנות שקבלתי שם .... בקיצור

ornan

New member
הרצאה בנושא הצילום

לצערי, לא יכולתי לקחת חלק במפגש. אשמח לקבל מכם את עיקרי הדברים.

bilen

New member
מילה אחת: לא להתיחס לתמונה כאל

תורה מסיני!
כמובן שזה יותר מורכב מזה... כדאי אולי לפתוח שרשור בעניין הצילום ואולי יוסי ייכנס ויוסיף מתוך דבריו.

יצחק19

New member
על המפגש

המפגש היה מעל ומעבר וכל פרק שבו- הסיור במכון, ההרצאה של יוסי והעדכונים של ארנון . כן כמעט ושכחתי אירגון הכיבוד של כוכה.

Baruch K

New member
המפגש והמיזם

לצערי לא יכולתי להשתתף במפגש. האם מישהו יוכל אולי לספר לי באיזה מיזם מדובר ?

Baruch K

New member
כן, ראיתי את ההודעה של ארנון

פשוט לא ידעתי אם בזה המדובר. כל הכבוד על המיזם.

yaelag

New member
חוה3 האם אני מבינה נכון שהצבע האדום

הוא סימול לכך שאת בין מנהלי הפורום? אם כן - מזל טוב!! בהחלט מגיע. יעל

חוה3

Member
תודה אך ממש לא מנהלת

הצבע האדום קשור למיזם החדש שלנו.

למעלה