על המבול

חבר'ה, ודוי.

הנה האתרים ששמשו לי השראה בבנית פורומי ומהם אני שואב את תכן מאמרי: (1) אמתאבסולוטית דוט נט (2) אמת--אבסולוטית דוט קום כאן תמצאו תשובות אמת לשאלות נוקבות, בחסד האל, משיחנו, גואלנו, פודה נפשנו, מי שמת כדי לכפר על חטאינו, וישוב במהרה אלינו לכונן מלכות שמים עלי אדמות... בכבוד רב, דניאל בּלס, מנהל הפורום:

שקרן,

אבל אני רואה שאתה מתאמץ מאוד להוציא לי שם רע, מעניין מאוד למה, גבי... אולי אתה חושש מדיון הולם תחת כותלי הפורום הזה, היכן שאענה על כל מילה שלך בנושאים שונים? אני אמשיך לבקר ולהעמיד אתכם על טעיותיכם. מנהל הפורום:

Governor

New member
שטויותיך מעוררות פלצות, וקל לרסקן.

השאר עמנו. אנו זקוקים לך כלמדרסה להסרת הבוץ מן הנעלים...

Governor

New member
`לא בגלל הסיפור אנו מקבלים את

נכונות המאורעות אלא משום הבורא שכתב אותם ודרך מסירתם` רגע, אני מריח כאן הודאה בחולשת המעשיה ורפיפותה, והסתמכות על משהו אחר. איך אתה יודע שבורא חבר את מעשיות המיתולוגיה היהודית, מהי דרך מסירתם? ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

Governor

New member
`ואיך כל החיות הגיעו אליה מכל קצות

העולם, אפילו מיבשת אמריקה ומאוסטרליה?! תגובה: אני רואה שכבר הספקת להוציא את אלוקים מן התמונה. מה אתה חושב, שנח הלך לתפוס אריות ודובים עם בחץ וקשת?` גדול! כמו שהעיר ehudt, יהוה מעסיק את נח למעלה ממאה שנים בבנית תיבה, מתרוצץ ברחבי יבשות מרוחקות, דולק אחר אווזי בר, עופות (נוצות פורחות באויר וקרקורים מחרישי אזניים נשמעים בנסיונו ללכדם) ושאר בעלי חוליות, כדי לכנס את כל בעלי החיים, מביא אותם בכחותיו המופלאים אל מסופוטמיה, מיבא מים ממקור עלום (אין די מים על כדה"א), מציף את ראשי ההרים הגבוהים, אחר כך צריך לטפל בסלוק המים (המים אינם כאן היום) ובמחית _כל_ סמני המבול, כולל טפול בכרומוסומים של _כל_ היצורים, כך ש_לא_ יראה כאילו ה- MRCA שלהם הוא בן 4108 שנים (ההבנת על מה אני מדבר, דניאל?)... וכל הבלאגאן הזה, בשביל מה? כדי להרוג כמה מליוני חוטאים בטביעה? לא יותר פשוט היה להרגם בלי הבלאגאן? היבצר ממנו דבר? סתם מעשיה לילדים מפגרים! לא היה מבול ולא נברא מבול סתם הד קלוש למעשיה מיתולוגית מסופוטמית קדומה המתוארת בעלילות גלגמש. עלילות גלגמש מתארות בדיוק תרחיש דומה, עם גבורים שומריים. העלילות רשומות על טבלאות חרס שגילן המוכח 4700 שנה ומספרות את הארוע בלשון עבר, ונוקבות בשם מלכים שחיו כמה מאות שנים קדם לכן, לפני כ- 5000 שנה. המבול של נח התרחש, על פי מקורות (סדר עולם זוטא) לפני 4108 שנים, אלא ששני המבולים לא התרחשו בפעל, ולכן סביר שהם הד למשהו קדום יותר, והועלתה סברה שהכונה להצפת אגן הים השחור ע"י מי הים התכון, לפני כ- 7500 שנה. עוד מעשיה בדויה בעליל היא מעשית עצירת השמש במלחמת יהושע בחמשת מלכי האמורי ואם שתי מעשיות בדויות בעליל - מי לכפנו יתקע שהן היחידות? מה בכלל _כן_ התרחש, ממעשיות המיתולוגיה היהודית? ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל בלס

Governor

New member
וזה מזכיר את הבדיחה המפורסמת:

באספת אינדוקטרינציה בקולחוז, שבה הנוכחות היתה חובה, טרטר מרצה נלהב מעיר המחוז באזני החברים היגעים, על העתיד הורוד המצפה להם תחת הנהגת המפלגה, וציין כי שמע שתכנית החמש הקרובה תכלול סעיף בענין הענקת מטוס לכל פועל. אחד החברים נעור מנמנומו ושאל בשביל מה זקוק פועל למטוס ענה המרצה "תאר לך שנודע לך כי בוולאדיווסטוק אין מחסור בגפרורים והופיעה בכלבו כמות מצומצמת למכירה. אתה עולה מיד על המטוס שלך, טס לשם, ותהיה ראשון בתור"... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

Governor

New member
`מצאו שם את התביעה...`

לא, אימבציל. אומרים `טביעה`. תאית אינה נהרסת, אולם לא נמצאו עקבות לה, ואין צרך להסביר דבר. לא היה מבול, וכפעל יוצא, אין תיבה, והמדות לא לענין... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

אבל יש לי הוכחות _חותכות_

ומה יש לך? מסקנה:השם אמת ותורתו אמת!! ואינך יכול לעשות דבר נגד ההוכחות החותכות שיש לי,חוץ מלהגיד " לא היה מבול, וכפעל יוצא, אין תיבה, והמדות לא לענין... "

איזו הודעה?

כל מה שראית בהודעה זה אדם שהוכיח לכולם שהוא לא יותר מאשר נוכל\שקרן \סלפן\זייפן שב ורד אל עפר גופי,קח מרחים וטחן קמח.....

Governor, שקרן עלוב,

Governor, שקרן פתטי,ו דניאל בלס ו 10:45 | 12/02/04 השם שבו אני משתמש בפורום תפוז הוא "דניאל בלס", לא "דכיאל בלס" ובלא נקודה בתוך האות "ב". אנו יודעים שחזרת בשני שמות חדשים, שלי, כפי שעשית דאז בפורום שלי בהייד-פארק ביום שבת "דניאל_בלס" כדי להשיג שמות משתמשים. האם זו הדרך שלך להתחמק מדיון הולם עימי? האם אתה כה חושש מדיון עד שנאלצת לזייף ולרמות? התבייש לך, ראשית אתה מוחה בכל פעם שאני מופיע כאן ואף מיד לאחר שאני מכנה את "דכיאל בלס" שקרן. ולאחר מכן אתה טוען שאני מפריך את דברי עצמי. אני מציע לך לקחת נשימה עמוקה בין שקר לשקר כדי שלא תיחנק משקריך המרובים עד אין מספר. מנהל הפורום:

Governor

New member
אתה ממש צווחן ככרוכיה!

יודע מה? בא נניח, רק לצרך וכוח זה ובשום פנים ואפן לא מחוצה לו, שזה לא היית אתה, OK? מה עם הפרכת המבול אשר נזכרה שם?

למעלה