על המבול

Governor

New member
לא. דוד חסר מח, התיבה לא נמצאה

משום שפשוט לא היה מבול, והבחור עם הזקנקן הלבן משמאל בצלום עם ה`עגן` בתחתית הדף שם הוא Ron Wyatt, אחד הנוכלים הגדולים ביותר בהסטוריה של מה שמכונה `ארכאולוגית המקרא` ה`עגן` הזה הוא כלי פולחן פאגאני ונפוץ בכל רחבי ארמניה מן התקופה שהיתה פאגאנית. חפש המשפט
They are known to have been crafted by pagans and used in their worship long before Christianity came to Armenia​
______________________________________________________________ 0284392570 דוד1000

דוד1000

New member
אם הן נפוצות כל כך בהרמניה

אם הן נפוצות כל כך בהרמניה, מה הן עושות -מחוררות- בגובה 4000 מטרים על הר?!

הפסק להתחמק גופי

קוראי פורום נכבדים היכנסו לקישור שאביא לפניכם וראו כי יש הוכחות _מוצקות_ לכך שתיבת נוח נמצאה השם אמת ותורתו אמת!!

Governor

New member
זו לא תיבת נח,

אלא boat-shaped formation (ולהלן BSF) או canoe-shaped formation (ולהלן CSF), _אינה_ עשויה עץ כלל ומה שטוב הוא שהאזור משופע בהן, יש מספיק מהן לכולם ואינך צריך להדחק. הנה תמונה של שלשה BSFs מן האזור, וכדאי לך לקרוא דף זה מתחילתו. מומחה של ארגון נוצרי פונדמנטליסטי שהיה מעונין בכל לבו שתמצא התיבה, בודק את ה'ממצא' של Wyatt ומודה באכזבה כי ענין זה הוא בלוף והתיבה לא נתגלתה עדיין, ומובן שכנוצרי המאמין בתורה באפן מילולי, הוא מקווה שעוד תתגלה הנה חוות דעת של גאולוג ...Read my lips, please לא היה מבול, ולכן, כפעל יוצא, אין תיבה... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

עץ לא שורד 4000 שנה,אימבציל

מצאו שם את התביעה שהתיבה השאירה ומידותיה _תואמות_ למידות אשר מוזכרות בתורה נמצאו שם גם עוגנים אתה יכול להסביר את זה גם גופי? Read my lips השם אמת ותורתו אמת

עוד הרבה יותר מזה:

מצאו שם סימנים לצי שלם של תיבות נוח! ואם כבר הזכרת ש"מידותיה [של תיבת נוח] תואמות למידות אשר מוזכרות בתורה", אולי תואיל להסביר לנו איך נכנסו מליוני מינים של בעלי חיים לתיבה במידות מצומצמות שכאלו? וכמה זמן זה לקח? ובמה האכילו את כולן? ואיך תיבה עשויה עץ לא שקעה תחת עומס של אלפי טונות? ואיך כל החיות הגיעו אליה מכל קצות העולם, אפילו מיבשת אמריקה ומאוסטרליה?! אני לא מצליח לתפוס איך אנשים מבוגרים מאמינים באגדות דמיוניות שלא יתקבלו על דעתו של ילד בן שבע. מה תספר לנו עוד? שמצאו את הסנדל של סינדרלה? את בית הממתקים מ"הנזל וגרטל"? את העצמות של שבעת הגמדים?

הרבה הרבה יותר מזה:

איך נכנסו מליוני מינים של בעלי חיים לתיבה במידות מצומצמות שכאלו? תגובה: אלו לא היו מיליונים אלא מספר מאות מינים שלאחר שיצאו מן התיבה - עברו הם מיקרו-אבולוציה (לא מאקרו! שום בעל חי לא יצא מהמחלקה שלו). ********************************************* וכמה זמן זה לקח? תגובה: 100 שנה. ********************************************* ובמה האכילו את כולן? תגובה: אוכל שהכינו מראש בקומה השלישית (שני שליש מגודל התיבה לפחות). ********************************************* ואיך תיבה עשויה עץ לא שקעה תחת עומס של אלפי טונות? תגובה: מאותו עיקרון המאפשר לספינה עשויה ברזל (טיטניק, לדוגמה) לא לשקוע תחת עומס טונות. ********************************************* ואיך כל החיות הגיעו אליה מכל קצות העולם, אפילו מיבשת אמריקה ומאוסטרליה?! תגובה: אני רואה שכבר הספקת להוציא את אלוקים מן התמונה. מה אתה חושב, שנח הלך לתפוס אריות ודובים עם בחץ וקשת? ********************************************* אני לא מצליח לתפוס איך אנשים מבוגרים מאמינים באגדות דמיוניות שלא יתקבלו על דעתו של ילד בן שבע. תגובה: לא בגלל הסיפור אנו מקבלים את נכונות המאורעות אלא משום הבורא שכתב אותם ודרך מסירתם. מנהל הפורום (דניאל בלס):

ehudt

New member
הרבה הרבה...

"אלו לא היו מיליונים אלא מספר מאות מינים שלאחר שיצאו מן התיבה - עברו הם מיקרו-אבולוציה (לא מאקרו! שום בעל חי לא יצא מהמחלקה שלו). וכמה זמן זה לקח? תגובה: 100 שנה." אולי תגיד לנו מהם המינים שהיו על התיבה, ולאילו חיות הם התפתחו במיקרו אבולוציה במשך מאה שנה? "ואיך כל החיות הגיעו אליה מכל קצות העולם, אפילו מיבשת אמריקה ומאוסטרליה?! תגובה: אני רואה שכבר הספקת להוציא את אלוקים מן התמונה. מה אתה חושב, שנח הלך לתפוס אריות ודובים עם בחץ וקשת?" אם אלהים הביא חיות לתיבה, למה הוא לא פשוט עשה משהו שיהרוג את החוטאים בלי מבול ובלי שנח יצטרך לבנות תיבה? אם הוא עוזר, שכבר יעזור עזרה מלאה.

neko

New member
שפשוט יעזור עזרה מלאה? זה לא

מספיק דרמטי כמו שמיתולוגיה צריכה להיות. אולי אתה גם רוצה שבמקום כל המיתולוגיה היוונית, זאוס היה פשוט מוריד ברק על כל אל שהיה מנסה לעשות שטות זו או אחרת?

Governor/ Stanley, שקרן מתועב !

עכשיו החלטת להשתמש בשמי להצגת הפרכות לדבריי? האין זו כבר שפל המדרגה? אפילו את פרטיי הוא העתיק "בפרטים האישיים". מנהל הפורום:

Governor

New member
כמעט נרדמתי והנה העירוני צווחותיך.

אתה יודע מה השעה? אבקשך להנמיך קולך. הכל ישנים. בא נראה על מה הפרץ והצווחות. אני רואה שהוא _באמת_ הפריך אותך, והפריח טענותיך כאבק ברוח, לכל עבר, די בקלות. הבט, לא הוא אשם, הטענות שלך פשוט מתפוררות מכל רוח מצויה ואגב, באמת מככב שם אחד Stanley, אולם איני רואה שם שום Governor אתה מוכן לספר לנו מה אתה נוהג לעשן? זה יכול להיות שווה הון... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

אבל....

אתה הוא זה שמופרך כל פעם מחדש ומשקר כל פעם מחדש ומסלף כל פעם מחדש אמור לי איזה עשב אתה נוהג לעשן? ______________________________________________________________ 0284392570 Governor

../images/Emo6.gif

אתה מתחזה לאנשים ומצפה שאאמין לך? גופי אתה כישלון, נכלשת,הובסת,הודחת באסלה,שוקיך נתקפחו כדבעי חברי פורום יקרים כרגע חזיתם _בעוד_ נפילה של גופי זה כבר מתחיל לשעמם אותי..... והתגובה הבאה שלו שתכלול את המילים "כבר נטענה וכבר נענתה" תבשר לנו על קבלת הסכמתו של גופי לכך שהוא הובס סופית(כמו בכל פעם)

Governor, שקרן פתטי,

השם שבו אני משתמש בפורום תפוז הוא "דניאל בלס", לא "דכיאל בלס" ובלא נקודה בתוך האות "ב". אנו יודעים שחזרת בשני שמות חדשים, שלי, כפי שעשית דאז בפורום שלי בהייד-פארק ביום שבת "דניאל_בלס" כדי להשיג שמות משתמשים. האם זו הדרך שלך להתחמק מדיון הולם עימי? האם אתה כה חושש מדיון עד שנאלצת לזייף ולרמות? התבייש לך, ראשית אתה מוחה בכל פעם שאני מופיע כאן ואף מיד לאחר שאני מכנה את "דכיאל בלס" שקרן. ולאחר מכן אתה טוען שאני מפריך את דברי עצמי. אני מציע לך לקחת נשימה עמוקה בין שקר לשקר כדי שלא תיחנק משקריך המרובים עד אין מספר. מנהל הפורום:

Governor

New member
אתה ממש צווחן ככרוכיה!

יודע מה? בא נניח, רק לצרך וכוח זה ובשום פנים ואפן לא מחוצה לו, שזה לא היית אתה, OK? מה עם הפרכת המבול אשר נזכרה שם?

למעלה