על הטוב והרע

barr1969

New member
רוחות ושדים, והעולם שותק.

נראה לי אלוהים עסוק בשבת בלבדוק מי לא מכוון בתפילה. זה לא ממנו. אולי הוא הכין תוכנה שעובדת על שעון שבת. בכל מקרה התרחש פה משהו קצת ביזארי, הייתי אומר. <ואדמור היה אומר: גם לי זה קרה בתקופתי. בטח סנילי, מאד מאמינה לך>

R a c h e

New member
אגב, בתקופתי זה לא קרה

לפחות לא זכור לי. איך אומרים? תמיד יש פעם ראשונה....

uri80

New member
קרה, קרה. בשנה האחרונה זה קרה הרבה לתפוז

גם בפורומים אחרים, לא רק כאן. בדר"כ מסתדר אחרי כמה שעות.

R a c h e

New member
אז נראה לי שאני רומזת

שאני סנילית ושהמח שלי מטוגן לגמרי מהחום המטורף פה. אוףףףףףף, בא לי לקטר....

barr1969

New member
תשובת תפוז: העניין טופל

הסיבה: ההודעה נכתבה מסלולארי. איזו טכנולוגיה יש להם שם. מעניין איך הם עלו על זה בלי שרמזתי אפילו.

את שוכחת

שאני כותב המון ובהרבה מקומות אני מציין שאני גולש מסלולרי. כך שזה לא חכמה רבה ...

ככה זה.

לא אומר לך שתהנה מהתהליך שאתה רק בתחילתו, כי הוא מייסר. אבל עוד מלא זמן, תזכר בו. פתאום. כי הוא כבר לא יהיה העניין המרכזי בחייך, ותחייך בגעגוע.

uty76

New member
ריגש אותי לקרוא אותך

לצערי אני ואתה לא נמצאים באותו המקום, וגם אם היינו ספק אם הבנתי היתה מאירה את הבנתך. האושר הוא לחלוטין בתחום האחריות שלך - צא ורכוש אותו! עותי

אין כזה דבר אהבה

וגם לא זמנים שפויים. מכיון שהכל יחסי. ומכיון שכך, גם את השפיות אתה יכול למצוא במקום בו אתה נמצא. וזה לא צריך להיות קשור לדת, אדרבא, כשמנתקים את הדת, השפיות חודרת יותר טוב. אבל אין ספק שזו טלטלה עצומה, שאותי אישית מטלטלת לפעמים עד היום, כשנתיים וחצי אחרי הטלטלה הראשונה. וזה לא מפסיק , היום בדיוק חשבתי כמה אני לא מאמין שאני חילוני, לא שומר תורה ומצוות. בראש אני עדיין אותו אחד, עם אותם לבטים, רק שכרגע הלבטים קצת שונים, כגון האם יש לי סיכוי עם בהירת עור גבוהה שצבעה לשחור חזק , עשתה החלקה יפנית ופוני. ראשית אני נוקט לחומרא, וסביר להניח שאני צודק. אבל ההנחה הזו מביאה אותי לחשוב, כמה היחס של מה שהייתי ומה שאני עכשיו, וכמה היחס של ההשפעה של מה שהייתי על מה שקורה לי עכשיו, ואיך אני מגיב לזה. שפיות ואהבה, לדעתי זהו חזיון רחוק עדיין.

למעלה