על הטוב והרע

על הטוב והרע

או האם יש משהו ביניהם?.. ליל שבת בישיבה ואתה נותר מתחבט בשאלה הזו ללא פיתרון, אני היחיד? כאן בישיבה ובכלל? היש עוד מישהו אשר ידע את תעצומותיה של הדת, שחוה אותה עד הלשד והתנער ממנה כ``כ. שהיה בדרך לצאת, ובסערה. ועצר כי מצא אי שם את הפצע שגרם לו להמלט בצורה כ``כ מתכחשת ועכשיו הוא כאן כותב בליל שבת קודש מעט אחרי קריאת שמע שסחפה אותו במסריה. יש סיכוי שלא אהיה לבד לבד בתחושות, בחויות, בתמיהות ובתחושת חוסר יושר אובססיבית, תחושה של בריחה בכל מצב. ליל שבת ואינך אלא לבד לבד תוהה אם יבואו זמנים שפויים של אהבה רוגע יושר וחפץ בחיים. היש מענה ללא התכחשות לחלק ועצם מעצמי החיים?

בגדול מה אתה רוצה לדעת?

לך לפי התחושות שלך ואל תקשיב למה שאחרים חושבים ש``טוב לך``.

עובבי

New member
מנהלים יקרים

כידוע ירושלמי 2007 גולש וכותב את הודעותיו דרך הטלפון הסלולארי דבר שגורם לחלק מהן להשתרשר לשירשורים לא נכונים. (ליצני הפורום מלגלגים וטוענים שנס נעשה לנו שיש לירושלמי רק פלאפון ולא מחשב עם אינטרנט בו ניתן לכתוב הודעות ארוכות בצורה קלה ומהירה.עוד הם טוענים ששרתי תפוז היו קורסים אלמלא כן ושהפורום היה מכפיל את עמודי הארכיון שלו בתוך כחודש וגם זה רק בזכות העובדה שהוא עסוק ברוב שעות היום בדברים אחרים.אבל אלו הם ליצנים שבדור המוצאים פסול בכל אדם ובכל דבר ואוי לנו אם נחיה מפיהם) גם התגובה שמעליי (בגדול מה אתה רוצה לדעת?לך לפי התחושות שלך ואל תקשיב למה שאחרים חושבים ש``טוב לך`)`השתרשרה ככל הנראה לשירשור הלא נכון וכל שנותר לכם לעשות הוא לשרשר את הודעתו לשירשור אליו הוא התכוון. הצרה היא שניסיתי למצוא את השירשור שאליו ירושלמי התכוון להגיב וזה שיגע אותי. בתור התחלה בדקתי את השירשורים של מלח שמים ועיתון הארץ,טיפ למאבטחים של בני ילד רע ושירשורה של נמאס להתבחשש-גיליתי שאין שום קשר בין הנושא או התוכן של התגובה של ירושלמי לשירשורים שלהם. השירשור הבא כבר התחיל להתאים הרבה יותר.פלגוראס הינו מצטרף חדש לפורום ששואל 'שלום לכם אני רוצה להצטרף.אפשר? איך?'.כאן כבר התגובה של ירושלמי- בגדול מה אתה רוצה לדעת? - מתאימה בדיוק.תוכן התגובה יכול היה לכלול הסברים על מהותו של הפורום,כיצד מגיבים בתור מצטרפים חדשים ועוד ועוד הצרה היא שבתוכן תגובתו כתוב: 'לך לפי התחושות שלך ואל תקשיב למה שאחרים אומרים ש'טוב לך'.שאלתי את עצמי מי הם אותם אחרים,האם מישהו ניסה להניא את פלגוראס מלהצטרף לפורום וכיצד ירושלמי יודע על כך? חשדות כבדים החלו מציפים אותי. עברתי לשירשור של מובחרת שחיפשה הכוונה על בתי ספר על יסודיים עבור הילדה שלה.היא די הבהירה מה היא מחפשת ולכן השאלה של ירושלמי 'בגדול מה אתה רוצה לדעת?' נראתה לי לא במקום בכלל. גם השירשור הבא אחריו של אבי דדון שמחפש את הטלפון של נדב מהלל לא יכול היה להיות יותר ברור.כאן כבר שמתי לב לתבנית של ירושלמי 2007 שמתעקש לקבל פרטים מלאים יותר ('בגדול מה אתה רוצה לדעת?') מאבי דדון או ממובחרת וזה קצת הכעיס אותי. כשראיתי שירושלמי הגיב לשירשור של יא צי ניין (שהתפטר ושאל שאלה רטורית: למה כשישראלי אומר טבח, הוא מתכוון, שוטף כלים, מנקה רצפה, סבל סחורה) 'בגדול מה אתה רוצה לדעת?' התפוצצתי. הבנתי שירושלמי מנסה בכל דרך להציק לאנשים ששואלים שאלות תמימות וכל כוונתו היא להרע לאותם אנשים ולהוציא אותם משלוותם. תחושת המחנק והזעם גברה כשגם לחיים 1990 שבסך הכל רצה לדעת את ההוצאות החודשיות של שכר הדירה הוא שאל מה הוא רוצה לדעת ועוד הוסיף לו שיילך לפי התחושות שלו ושלא יקשיב לאחרים. מזל שאני לא מנהל,טפו.

barr1969

New member
חבל שלעובבי אין סלולארי

לפחות היינו רואים תגובה שלו על כל שרשור. במחשבה שניה- מזל. בברכה. מנהלת שהבינה עכשיו שהיא יקרה.

barr1969

New member
משהו השתבש פה.

התגובה של ירושלמי הייתה משורשרת לאחת ההודעות בעמוד הזה. איך שהוא היא התנתקה ממקומה ומצאה עצמה בהודעה חדשה. נחכה לתשובת תפוז בעניין.

עובבי !!

אתה מציג אותי כאדם רע ! אתה עושה מדבר קטן לדבר גדול וזה לא הוגן בכלל. כאילו מה כבר אמרתי שאתה צריך לקטול אותי ?

mndi gold

New member
ירושלמי אתה אחלה בן אדם

ויש לך הרבה מעריצים בפורום,יש תקופות לא קלות אבל כל אחד עובר את זה,תחזיק מעמד לפחות עד סוף הקיץ. מחזיקים לך אצבעות

Le Fay

New member
עכשיו שברר הסבירה וכולם מבינים מה אמרת...

איך אתה מרגיש עם זה שכולם יודעים כמה פעמים ריפרשת בשבת? נ.ב. הכיסונים מחכים.

נס, נס גלוי!

לא יודע אם אתם רואים מה שאני רואה! לא יודע אם מחר זה גם יהיה ככה, לא יודע אם זה בהשראת מצעד הגאווה, אבל ברגעים אלו, ההודעה שכותרתה "בגדול מה אתה רוצה לדעת" מתרוממת, היא פשוט באוויר!!!! היא לא יושבת על הודעה בעלת עיגול כתוב, אלא משורשרת ל.... כלום. זהו נס גלוי ראשון בפורום הזה, ניצחנו את כוח הכבידה רבותי! אם את זה ניצחנו, כלום לא יעמוד מולנו.

barr1969

New member
ההודעה הזו טיילה השבת בכל שרשור בעמוד הראשון

צדתי אותה פה

למעלה