על ההבדלים בין גברים לנשים...

עוד אחת

New member
על ההבדלים בין גברים לנשים...

וכאן אני רוצה להפנות אתכם למשהו חשוב מאוד שיש לי לומר לכם:

Ludwig

New member
עוד אי-הבנה אחת...

השאיפה לשוויון זכויות או שוויון הזדמנויות איננה מניחה שנשים וגברים שווים. אסור לפגוע בזכות של הפרט על-סמך הכללה של ההבדל הממוצע בין גברים ונשים. את בודאי יכולה להזכר באיזה גבר ואישה שנתקלת בהם במהלך חייהם שאינם מייצגים הכללה זו, ואולי דווקא אותו גבר מאוד מוכשר בטיפול בילדים ואולי אותה אישה מאוד מוכשרת בעסקים. אז מה? לא תאפשרי להם להתפתח כרצונם?

לעוד אחת

המגבלה המתקבלת על הדעת על הצפת הפורום בהודעות זהות או דומות חלה גם לגבי לינקים לאותן הודעות בדיוק שאת מפזרת ברחבי האינטרנט. אני עדיין חוכחת - בשל תגובת לודוויג - אם למחוק ולחסום כפי שעשינו בעבר. די !!

עוד אחת

New member
אוי לא!

מעולם לא כתבתי את ההודעה הזאת קודם-לכן. פשוט ההודעה הזאת לא הגיעה לראשית הפורום מסיבה כלשהי.

עוד (סטיריאוטיפ מכליל) אחת...

ההודעה שלך, שכבר היצבת אותה כאן בעבר, וענינו לך בסבלנות ובהבנה יוצאות מן הכלל עליה, מלאה בסטריאוטיפים מכלילים וגורמי עוול הן לנשים והן לגברים. כבר עניתי לך בעבר, שאין דבר כזה ש"נשים הן אמפתיות, פתוחות, מבינות, מקשיבות" וכל הקשקושים הללו, וגם מהצד השני, גברים אינם כולם אמיצים, חזקים, וכן הלאה. זה הכל קשקוש שנולד בציפיות של האנשים הקדמונים, הפרימיטיביים והסתומים שחיו במערות, ונאלצו להרוג ממותות כדי להתקיים, וגם בגלל שהם היו מפגרים וסתומים, הם לא הבינו שנשים יכולות להרוג לא פחות מגברים: הסתכלי על נשים כמו חוה יערי, או רוצחות אכזריות אחרות, ותגידי לי את: האם הן לא נשים? ומה עם גברים עדינים, מתוקים, אוהבי ילדים, רכים, ואמפתיים (כמו, למשל הגבר הפרטי שלי) האם הם לא גברים? רדי מההכללות, והתחילי להסתכל על העולם כפי שהוא באמת, ולא דרך מסגרות נוקשות ושיקריות. לדעתי, כך תתפתחי לאדם שלם יותר.

עוד אחת

New member
מירה, אם היית קוראת טוב את ההודעה

שלי היית רואה שדיברתי בפירוש על ממוצעים.

טל קר

New member
בדיחה שסיפרו לי בשיעור סטטיסטיקה

על ממוצעים. שני ציידים יצאו לצוד צבי (ילדים אל תנסו את זה בבית וציד זה בכלל דבר דוחה). הראשון ירה, פספס את הצבי במטר שמאלה. השני ירה, פספס את הצבי במטר ימינה. אז הם החליטו שבממוצע הם פגעו בצבי והציד היה מוצלח.

טל קר

New member
אם כי מבחינה חשבונאית וממוצעית כדאי

להעלות למטר לפחות...

סיפרתי כבר שאני לא טובה במתמטיקה?

מה לעשות? אני אישה.

aaa123

Member
גם אני לא מבין למה רצוי להעלות למטר

ואני בן כמו כן מתמטיקה זה התחום שאני הכי מוכשר בו ,ולא בגלל שאני בן.

wasaby

New member
כי אם יש באגם אזור

שעומקו מספיק לטביעה (נניח שניים וחצי מטר) אז כדי לשמור על ממוצע של חצי מטר צריך שטח די גדול שעומקו 20 סנטימטר וזה נשמע יותר כמו שלולית מאשר אגם.

aaa123

Member
שטח גדול בעומק 49 סנטימטר גם יכול

להספיק לממוצע של חצי מטר. אם 99.9 אחוזים בעומק 49 סנטימטר אז היתר צריך להיות בעומק ממוצע של 10 מטרים ו49 סנטימטר. בתנאים אלו אם השטח של כל האגם הוא 10000 מטרים מרובעים(ריבוע של 100 מטר על 100 מטר) אז יש 10 מטרים מרובעים בעומק ממוצע של למעלה מ10 מטרים שבהחלט מספיקים לטביעה. בנושא של אם לקרוא לזה שלולית או אדם זה לא מה שחשוב ,והטביעה היא מה שחשוב בסיפור.

עופר ב.ה

New member
ובנוסף

אם יעמיקו את האגם לעומק ממוצע של מטר, הבדיחה כבר תהיה פחות מצחיקה. הרעיון הוא שהסיכוי שאדם יטבע בחצי מטר נמוך מאוד, אבל זה רק הממוצע. כשהופכים את זה למטר... יותר מידי עמוק. אנשים (גם אני) נרתמו יותר מידי לניתוח הבדיחה. הבה נעזוב אותה. עופר

ועוד אחד...

אם אני ולודוויג (או רמירז) היינו ביחד בחדר, ולו יש 2 אשכים, ולי יש שני שדיים, אז מה יש לאדם בממוצע: אשך אחד ושד אחד?

wasaby

New member
לפי הסקר האחרון

של הגלקסיה, לכל בנאדם יש שתיים וחצי רגליים וצבוע. (ובוג´י בטח זוכרת את הציטוט המדויק)

augustus

New member
אין לי מילים כדי לתאר את ההתלהבות ../images/Emo45.gif

אתה פשוט אייקון תרבותי

למעלה