על דגלים וצבעים

על דגלים וצבעים

על דגלים וצבעים בנגוד לשנים הקודומות בהן הונפלו דגלי הכחול לבן של מדינת ישראל כבר בחודש אפריל והמשיכו להיות מונפים עד לאחר "יום העצמאות", השנה יש מעט מאוד דגלים לבנים כחולים. אולי 2 אחוז בכל המדינה ופחות מעשרה אחוז בשכונות העשירות. הדבר מעיד על נתק הולך וגדל בין המוני העם הישראלי ובין השלטון ובעלי ההון. אין זה פלא משום שהמציאות החברתית משתנית מאוד וכבר יש למעלה ממליון רעבים במדינה ומספר הילדים החיים מתחות לקו העוני מגיע ל30 אחוז. אין זה אומר שההכרה היא כבר מהפכנית אולם היא משקפת את ראשית ההבנה כי "משהוא מסריח במדינת דנמרק". אוסיף רק שיש קשר הדוק בין תכנים מעמדיים ובין צבעיים בהם משתמשות תנועות פוליטיות. הדגל הלבן הוא דגל מונרכיסטי( והרצל היה מונרכיסט) ואילו הצבע הכחול הוא צבע השמרנים. הצבע החום הוא סמל הפשיזם. הצבע השחור של האנרכיסטים. הצבע הירוק של האיסלאמיים, ושל הליברלים הסביבתיים. הצבע הכתום הוא הצבע של הלאומנים( נדדרלנד ומקומות אחרים ראו למשל דגל גוש קטיף, הנהגת ההסתדרות ועוד.), הצבע האדום, צבע החיים וצבע השינוי המהפכני של מעמד הפועלים.וגם של שמאל בדרך כלל. זה קרה כבר בשנת 1848 בצרפת. אין זה מקרי שדווקא בימים אלו כתב שוקן בעיתון הארץ התקפה על האפרטהייד הישראלי והוא מותקף על ידי כל העיתונאים מטעם המרגישים באיום קרב ובא. חזור למעלה

snunit5

New member
חשוד כמועתק ../images/Emo70.gif

בתחתית ההודעה שלך כתוב: "חזור למעלה" זה כיתוב אופייני לאתרי אינטרנט, ומופיע בתחתית הדף. מטרתו להביא את הקורא לראש הדף. כמו כאן למשל, בתחתית הדף http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/574074.html לכן שאלי: מהיכן העתקת את זה

snunit5

New member
סליחה ../images/Emo35.gif

אתה גם מעתיק. גם לא נותן קרדיט למי שמימנו העתקת ? גם חושב שזה בסדר
מסתבר שאתה "הוגה דעות" קטנטן. פלגיאטור
כאשר מביאים ציטוט מדיברי מישהו אחר, נהוג: 1. להודיע על כך ברבים 2. לתת קישור לכל הכתבה, כך יכולים הקוראים לבדוק שלא הוצאת דברים מהקשרם. בזוי.

א. זה לא אני. ב. לא היתה כאן כוונה

להציג יצירה ספרותית או אחרת, ואפילו רעיון מקורי, אלא להעלות נושא מסויים. ג. אי-התייחסותך לנושא שהועלה והמרתו בדיבורים מתלהמים שכלל אינם קשורים לאותו נושא, הם-הם ה"בזויים". ד. ההר הוליד אפילו פחות מעכברון - הבן-אדם ציטט את... עצמו

snunit5

New member
לא אתה, כמובן, סליחה ...

אני לא התייחסתי כלל לנושא. שההוא יסביר מאיפה העתיק. אח"כ אחליט אם אני מתייחס או לא. מה בדיוק "מתלהם" בדברי
היחיד שמתלהם, עד כה, זה אתה.

"היחיד שמתלהם זה אתה"

מי כתב "מסתבר שאתה "הוגה דעות" קטנטן. פלגיאטור . . . בזוי"
ואיפה אני "התלהמתי"? יש ציטוט?

תשובה

אני מכניס את אותו מאמר אותו אני כותב בוורד לכמה אתרים הפעם התחלתי באתר מחסום, משם העתקתי את מאמרי לאתרים אחרים.

דווקא השנה יש יותר דגלים

הקומוניזם שלך מת וימות בחיים לא היו כמויות דגלים כמו השנה וכל הכבוד לעיתוני יום שישי שנתנו את דגל הלאום לכל קורא אני אישית ראיתי אתמול אוטו עם חמישה דגלים

חוק חדש

השמועה אומרת כי השנה יחוקקו חוק חדש שכל מי שלא יניף דגל על ביתו ועל מכוניתו יקבל קנס גבוהה או שבוע בית סוהר.

למעלה