על בריטני

NetaOnline

New member
על בריטני

היא הסתבכה ובגדול החיים שלה בזבל ואני לא אתפלא אם היא באמת ניסתה להתאבד. גם אני הייתי רוצה להתאבד מה שעבר עליה ... אנשים לא עוברים את זה גם בחיים שלמים... ליבי איתה... היא לא יכולה בלי שהתקשורת תרדוף אחריה.. לפחות כל עוד היא ממשיכה להיות סלב... אחרי הכל בריטני ספירס נכנסה לתודעה של כולם בתור זמרת/יוצרת/שחקנית ועוד מלא סיבות וברגע שנכנסים לעולם הזה קשה לצאת ממנו לגמרי וגם אם כן, האנשים עדיין רוצים לדעת על הלכלוך... אני חושבת שזה בגלל שהם רוצים להתנחם בעובדה שהחיים שלהם לא כאלה מחורבנים.... ובהתחשב בעובדה שבריטני לא רוצה לצאת מהשואוביזנס אין לה ברירה אלא לסבול את כל הרכילות שידעה שתבוא מהרגע שהתחילה להיות כוכבת... וזה לא קורה רק לה... לכל הסלבס מפיצים רכילויות על דברים ממש גרועים רק שהם מתמודדים עם זה יותר טוב, והיא לוקחת את זה ממש ממש רע וללב ונפגעת ואז מידרדרת אולי בגלל שלבריטני אין כ"כ בטחון עצמי גבוה והוא כל הזמן ממשיך לרדת או בגלל שכל הזמן קורה משהו חדש בחייה (עובדה שהפורום הזה אפעם לא יבש
) וגם זה שלא הכל רכילות והרבה ממה שנאמר אמת, והרי ידוע שאמת כואבת הרבה יותר משקר, אז זה לא בדיוק משפר את המצב... אני הייתי אומרת לה לקחת את עצמה בידיים ופשוט לצאת מהעולם הזה. להפסיק להיות זמרת ובכלל להיעלם, ככה אולי היא תצליח לשקם את חייה, להתחיל מחדש, להינות... אני יודעת שתגידו שזה החלום שלה להיות זמרת.. סו וואט? 1. ראסמי עכשיו, ממתי כל החלומות מתגשמים?!!? 2. (סיבה פחות בוטה) מתי בפעם האחרונה ראיתם אותה נהינת ממה שהיא עושה? וחוצמזה שלושה אלבומים, מיליון סינגלים מקומות1 , גראמי, סרט, ספר, בשמים ומיליוני דולרים לא מספיק?! זה מה שאני חושבת שהכי טוב בשבילה לעשות... לפרוש... (לא אמרתי שזה הכי טוב בשבילנו, המעריצים שלה)

WundeRKind

New member
אמממ

קודם כל, יש לה 6 אלבומים, ולא 3.... דבר שני, בריטני ממש לא לוחקת קשה את מה שאומרים עליה/כותבים עליה.. זה שיש לה מצלמות מתחת לאף (או מתחת לרגליים לאחרונה) זה משהו אחר.. אני לא חושב שה"שיגעון" שלה זה בגלל משהו שקשור למקצוע שלה, או לצלמים, רק לחיים הפרטיים והאישיים שלה, הצלמים רק מוסיפים, אבל ממש לא גורמים
. ואני ממש לא חושב שהיא צריכה להעלם.. ובטח לא להפסיק להיות זמרת.. מה שהיא צריכה, הכי הרבה עשיו לדעתי, זה תמיכה של המעריצים שלה, משפחה שלה..

אני אגיד לכם מה היא צריכה

היא צריכה אלבום!!!!!!!!!!!!! ואחד חזק!!!!!!!!!!!!!!!!! הרי כשבריטני מוציאה אלבום כולם מתרכזים רק בזה ושוכחים מהכל גם ככה. ככה,גם יהיה לה דיסק וגם אנשים יתרכזו בקריירה המוסיקלית שלה ולרגע תהיה לה הפוגה והעולם לא יתעסק בחיים האישיים שלה.

s H e L i 1 6

New member
....

גמני חושבת שהיא צכה אלבום אבל החיים זה עליות וירידות לא כל הזמן הכל טוב וכמו כל בנאדם יש לה גם רגשות ומצבי רוח והיא לא בתקופה טובה אז היא הלכה למכון גמילה והיא מנסה להשתקם וגם את זה מנסים להרוס לה עם כל הכתבות המפגרות והשיקריות האלה אני מאמינה שהיא תצא מזה ותחזור ובגדוללל.

YugiBoy

New member
לא דשנו בעיניין הזה? וחוצמיזה...

דיי.. כמה אפשר להגיד כמה היא מסכנה וכמה קשה לה... תכלס את הקטע הקשה היא עברה כבר... אפילו אם החיוכים שלה לא אמיתיים, היא משתפרת... ומתחזקת..... היא לא יכולה להפסיק להיות מפורסמת כמו שאת אומרת... היא יכולה לפרוש, וגם אז, בחיים לא יעזבו אותה.. היא לא יכולה סתם ככה להעלם... ימצאו אותה ויטרידו אותה.... אני לא בטוח שהיא רוצה להעלם... היא הגשימה את החלום שלה, וזה מוכיח כמה את טועה כשאת אומרת שאי אפשר להגשים חלומות.. וזה לא קלישאתי... כשבנאדם רוצה משהו, רוצה באמת, הוא משיג אותו... יש אנשים שמוותרים מראש (אהם כמוך) ובשבילהם להגשים חלום..זה חלום. בריטני נהנית ממה שהיא עושה, אחרת היא לא הייתה עושה. היא כבר לא צריכה להוכיח לאף אחד כי היא כבשה את העולם, יש למה ספיק כסף, מעריצים, שירים, מה שאת רוצה. היא יודעת מה היא שווה. כלללללללללל הצרות האלה, ביכלל לא קשורות לקריירה שלה, לידיעתך. זה ביכלל מהחיים האישיים שלה שמתפרקים..... ואלבום, זה מה שאנחנו רוצים שהיא תוציא.... שתעשה מה שטוב לה (אהם לשיר)

NetaOnline

New member
אני לא אמרתי שחלומות לא מתגשמים!

ואני בטח שלא מוותרת על החלומות שלי! רק אמרתי שהיא כבר הגשימה את החלום שלה ויש לה מזל כי לא כל החלומות מתגשמים

למעלה