על בנים ועל בנות.

Le Fay

New member
ת זה בבקשה לשמור לסמנכ"לים ומעלה

(כאלה שיקנו לך זוג חדש אם העקב נסדק בגללם).

ועכשיו ברצינות בבקשה

שבתאי יקר, חבל לי שאף אחד/אחת לא ענה לך ברצינות ולעומק. דווקא באמת נראה לי שהעלת פה נושא מעניין מאוד, ואני בתור גברת (שזה ההיפך מאדון) אשמח להגיד לך מה דעתי, ואשמח לשמוע הרבה דיעות אחרות! אז ככה: קודם כל, אני מכירה את הגישה המהססת הזו של גברים "מי אני בכלל שהיא תרצה לצאת איתי", ותדע לך שדווקא הגישה הזו מאוד מרתיעה אותי, ונדמה לי שגם כמה בנות אחרות. אם הבחור חושב שאין לו מה להציע לי, אז למה שאני אחשוב שיש לו? לצערי יש יותר מידי בנים ביישנים וחסרי ביטחון בעולם, וזה שהם מעדיפים לצאת מנקודת הנחה שכל הבנות מכשפות- זה בעיה. והנה אני יוצאת בקריאה נלהבת- בנים, אתם גברים או אוסף של סמרטוטים? לכו אל עלמות החן שבהן חשקה נפשיכן ואימרו להן בביטחון- שלום לך עלמתי, את מוצאת חן בעיני, ואני אשמח אם תיתני לי את ההיזדמנות להרשים אותך בקסם האישי שלי ובאישיותי הנשגבת. עד כאן בנים. ונעבור לבנות. גם אנוכי הקטנה (והנה אני חושפת עובדה מצערת על עצמי) חוששת מהמין הנשי. כל הבנות האלה, שיודעות איך להתלבש ואיך להתנהג ואיך לעשות "חיינדעלעך" בשביל שכל עובר ושב יפול לרגליהן- מה לעשות, הן אכן גורמות לחרדת התפעלות לאנשים הפשוטים. ואמנם אני מעריצה אותן וסוגדת להן בכל מאודי, אבל לפחד מהן?? למה מה קרה?? (...אני עוד צריכה לעבוד על זה קצת). והנה משפט לסיום שכדאי לשנן מידי פעם: " לא רוצה- לא צריך " ברוב המקרים זה עובד.

מודה באשמה.

לעיתים נדירות קורה שבעקבות הודעה שקראתי פתחתי את הכרטיס האישי, הפעם זה קרה... _______________________ רגע, אני כבר מתבלבל פה מהשמות. עם מי דיברתי אתמול, עם לא יודעת בינתיים או עם לא יודעת או עם מישהי אחרת? מה קורה פה?

אבזץ

New member
מה דעתכן, לאחר מליארדי שנים בהן

הגברים חיזרו על פתחיכן, תעזנה אתן ותכתתנה את רגליכן הענוגות לצבוא על דלתותינו, ודווקא בזמן הזה -עת הפמניזם גואה. מה לעשות, ישנם גברים שבחיים לא יעזו להתחיל אתכן, ולא משנה כמה יפות, חכמות, חמות, ומה שלא תהיינה. ועל זה באתי על החתום בעילום שם ומלכות, ביום וליל ירח חסר, מצונן יותר מכשיעור כזית ופחות מקבלת גימלים (חופשת מחלה, צבאית).

ברוריה2

New member
הי, אתה שם!! אז ככה,

א. כשצריך - אנחנו מתחילות גם. לי עצמי יש ברקורד. ב. זה לא נעים לאף אחד משני הכיוונים כשצריך ל"התחיל". ג. אין קשר ליפות, חכמות וכיו"ב. יש שמועות שדוקא עם כאלה מפחדים.. ד. בכל מקרה, אמסור את המסר בדחיפות למושבת הנשים שלי. ושוב, בהעדר קול, איני יכולה להתקשר ולדרוש בשלומך-אני כבר מפה שומעת את הצינון..רפואה שלימה!! >ברוריה, בהעדר קול, מפתחת חושים על טבעיים<

אבזץ

New member
משיח שקר אך, דובר אמת, פרדוקס לא?

שבתאי אני כותב ומסמיק, לא ידעתי שאתה מכיר אותי * כ"כ טוב. *למעט כמה סעיפים קטנים וזניחים ! מודה ולא יכול לעזוב ירוחם ?

קווים לדמותו של אבזץ

אחלה בחור, מדהים ומרשים, מוכשר ושנון. אם היה לי יותר זמן, הייתי כותב פה מגילה. אנא בנות (או בנים, לא כתבת, סתאאאם, בנים לא, אא"כ תבוא הודעה מפורשת) לא בכל יום מזדמנת הזדמנת מעין זו. ליחצו וכיתבו. < למשיח לא איכפת ממי שחושב שהוא אבזץ >

רינהא

New member
קווים לדמותו.....

מכיוון שידידנו אבזץ עדיין חי. ומשיחה שלי איתו היום הבנתי שעדיין אין לו כוונות לעזוב את העולם הזה... הוא יודע הרי שלא נסתדר בלעדיו, בא אל תמהר לכתוב קווים לדמותו- זה מתאים להספד.. ושיהיה שבוע טוב לכולם

רינה רינה

זו בדיוק הבעיה. אם אנשים היו יודעם לפרגן לחבריהם כמו שהם יודעים לפרן להם לאחר מותם, המצב היה הרבה יותר טוב. תיראי מה קרה לנו, עד שיש אחד שכן מפרגן, זה עושה רושם כאילוהוא חושב שחבירו הולך למות. מה אעשה, שליבי אומר לי, שהתגובה שכתבת מילאה אצלך את הצורך בלהגיב, אבל לא את הצורך בלהגיב את מה שתיכננת להגיב כשלחצת על "הוספת תגובה". בקיצור, בכללי לא היית מרוצה מההדעה הזו, נכון? למה? אל תתעצבני עלי, הההההכל (כאילו כל הדברים הרעים שאני עושה) זה בלי כוונה.

רינהא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואלה- ידידי משיח השקר, בגילי המתקדם אתה מאשים אותי ב"צורך להגיב.אבל.וגו´. טוב, אז אני רחוקה מלהתעצבן , תמיד לפני שאני פותחת פה את המחשב ומציצה בפורום אני לוקחת כמה וואליומים....ומה שבטוח- לפני שאני קוראת את הודעות שלך- גם קצת פרוזאק (נדמה לי שזו תרופת הרגעה.....) אבל תתפלא- הגבתי בדיוק כמו שרציתי. תהיה בקשר עם ת בקשר למה שבקשת ממנה יש משהו.

דידית

New member
לא יודעת מה מופיע אצלכם

אצלי הלינק נפתח וכתוב בו: "לא קונים לפני שמשווים" אוקיי.

אבזץ

New member
משיח שקר אך, דובר אמת, פרדוקס לא?

שבתאי אני כותב ומסמיק, לא ידעתי שאתה מכיר אותי * כ"כ טוב. *למעט כמה סעיפים קטנים וזניחים ! מודה ולא יכול לעזוב ירוחם ?

אל תכליל - סתם.

אני אמנם לא מכיר את עולם החיזורים והחנדאלאך באופן אישי. בזמני, הכל היה פשוט וקל. השדכן סגר את כל הענינים עם הורי שני הצדדים, והצעירים נפגשו בלובי של איזה מלון, ותוך 3-4 פגישות צריך כבר להחליט. אבל אם אבא ואמא שלך בדקו את כל הצדדים, ואת כל הדודים וכל הדורות, מה כבר אתה יכול להגיד????? אבל עדיין אני בטוח שיש אנשים בעלי בטחון עצמי קצת יותר בריא, ועובדה, יותר זוגות מתחתנים מאשר נשארים בודדים. >החיזור, לומדים את זה???<

ברור, אני לא חושב שהכללתי.

אני ממש לא אשם בכך שקראת המון המון הודות מכלילות בפורום, עד שהצבעים כחול צהוב עושים לך תחושה של הכללה. סתאאאם לספורט.

דידית

New member
וואו! שבתאי אתה מדהים!

איזה כתיבה ואיזה השקעה קבל ח"ח. ועכשיו בקשר למה שכתבת. וואו, טוב, אני חושבת שבכלל יש לנו הרבה חסכים מהחינוך שקיבלנו, אם אני עד גיל 15 לא ידעתי איך באים ילדים! חשבתי שמתחתנים והופ יש ילד אז ברור שמשהו פה דפוק בחינוך המיני שלי. תמיד חינכו אותי להסתיר, להתביש, לא לשדר נשיות,לא להתקרב לגברים. לדעתי אצל הבנים הכל אפילו יותר קשה, גיל הבגרות הוא גיל מטורף והדיכוי הזה ללא ספק משפיע. אני רואה את אחי בן 17 מפוצץ בהורמונים ומה נותנים לו לעשות כל היום? לשבת על התחת ולקרוא ספר. ולמרות כל ההקדמה הזאת אני ראיתי יוצאים ויוצאות שהם אחלה. בעלי ביטחון, יודעים איך להתנהג, מרגישים בנח עם עצמם. אני חושבת שהבעיה שהזכרת שבתאי לא נמצאת רק אצל יוצאים. הרבה בחורים חילונים הם חסרי ביטחון עצמי בטרוף, מעדיפים לא לגשת כדי לא לשמוע לא. יש כאלה שיש להם אגו מטורף. לדעתי הוא נובע מחוסר בטחון. נכון אצל החרדים יותר קל עם בנות, יש שידוכים, כל אחד מוצא את מה שמדביקים לו, לא בטוח שיותר טוב להם אבל יותר קל, לא צריך להתחיל עם בחורה, ואת הלא לא שומעים ממנה בפרצוף. אם טוב להם במיטה או לא זה תלוי חלק כן וחלק לא ואל תשכח שהדרישות והציפיות שם בדרך כלל נמוכות יותר. בכל אופן אני כבת מקבלת הצעות וגם פוסלת הצעות ואני באמת משתדלת לא לפגוע באף אחד, אבל אתה רואה איך מי שמתחיל איתך מרגיש לגבי עצמו ולגבי. יש לך את הארסים עם המעיל עור וצעיף לבן + קוצים מפוצצים בג´ל שתוקעים איזה אייל גולן "בואי קחי את הפרח אני אקטוף לך תעולם" עם הדגש על העעעע.כפרה בואי אלי! יש לך את הבישנים: אמממ, אמממ, מדברים על כל העולם חוץ מלהתחיל איתי (לפעמים אני אומרת וואלה שיגיד כבר משהו ואם הוא ממש מתוק אני לוקחת תפיקוד:) יש לך את המנופחים- מותק את איתי שבוע את מאוהבת, אני פצצות במיטה בלה בלה בלה. יש את החרמנים מוות- וואי, וואי מה הייתי עושה לך.(עם מבט מזורגג חצי פרצוף עקום) יש את המניאקים- אפשר טלפון מתוקה? אני: סורי, אני תפוסה. והמניאק: לכי להזדיין יה שרמוטה. יש את האלה עם המבט בעיניים- מסתכלים, שותים מהבירה, מסתכלים, לוקחים שאכטה, מסתכלים, מסתכלים, מסתכלים, מחייכים, מסתכלים ואז הם זורקים: "אז מה? הכל טוב?" יש את האלה הכלומניקים-שדואגים להדגיש כמה הם עשירים כי כנראה שרק את זה יש להם להציע: "מותק, רוצה לבוא אלי לדירה ברמת אביב? המרצדס שלי בחוץ רוצה נעשה סיבוב?" מה אני אוהבת? שאנשים כנים איתי, אני בחיים לא העלבתי או לא התיחסתי למי שניגש יפה ואמר לי משהו כנה. יכול להיות שלא מתאים לי ואני אגיד את זה אבל אשתדל לתת לו הרגשה טובה. יש לי עוד מלאן מה לפתח על זה, שבתאי אם יש לך מה לשאול אני עונה ואגב אני מיצגת כמובן רק את עצמי ולא שום צד נשי, אני ככה מהצד רואה את הדברים. ואני יודעת שכל אחת רואה את זה אחרת. דידית.

למעלה