על בנים ועל בנות.

על בנים ועל בנות.

חיפסתי נושא מעניין שהוא לא קשור בשום צורה באלוהים, ואין לו קשר ישיר לדת, אבל הוא הנושא החשוב ביותר שיש לתת עליו את הדעת, ומצאתי. אני רוצה למנות כאן מן "יציאה בשאלה" מזזוית שונה, אני לא ממש בבין כיצד יתכן שהנושא הזה לא עלה לדיון אף פעם בצורה פומבית, שכן הוא הנושא המטריד ביותר. אני בשוק, אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל, אני יושב שלש דקות מול המחשב וחושב, במה יותר כדאי להתמקד, מה יותר מעניין, מה יותר צריך שיעלה לדיון, מרגע לרגע אני מבין יותר ויותר עד כמה הנושא הוא טעון, וכמה הרבה יש לי לומר בעניין, מה שמגדיל שבעתיים את התמיהה, כיצד ייתכן שנושא כזה לא עלה אף פעם לדיון. האמת היא, שהפעם אני מרשה לעצמי להאריך, א´ משום שזה ממש מרתק, ואני לא מאמין שמי שיתחיל יצליח לא לסיים, וב´ כי העניין הזה נורא חשוב. ובכן, אני מגולל את כל חיי נפשי בעניין הבנות, האמת אף פעם לא הייתי בת, כך שאת עניין הבנות אני יכול לסקר רק מתוך שמועות ושיחות נפש שהיו לי, ולא מתוך נסיון אישי. נזקקתי לכל העניין הזה, בעיקבות חבר, הלכנו יחד, דיברנו ודיברנו, וכל בחורה שנכנסת לנושא השיחה זוכה לקיטון של שופכים, זאת לא מוצלחת, זאת רעת לב, זאת וכו´ אני ממשיך בשיחה, אבל ראשי ורובי נתון בסוגיה זו, מה יש לו נגד הבנות, מה הם עשו לו, למה כל כך חשוב לו להשמיץ אותם. ואז אני שואל בעדינות - אחי, זה שהבחורה הזו לא בסדר, זה אני יודע, זה שהיא סתם פלצנית אני מבין כבר לבד, מה שאני לא מבין זה למה כל כך חשוב לך להדגיש את זה, מדוע? מה אתה שונא אותה באופן אישי בגלל שהיא מטומטמת? הן אמת, אודה ולא אבוש, בהתחלה חשבתי שהוא מתאמץ להשניא עלי את הבנות, כדי שאני לא יחשוב להתעסק איתם, (אני מדבר על בנות מסוימות) אבל זה היה נראה לי הסבר מאוד מוזר, זה ממש לא התאים לאשיות שלו, הוא ממש היה נחמד וטוב, וזה לא התחבר לי עם איך שאני מכיר אותו. כששאלתי, הוא היה נורא נבוך - בהתחלה התחרטתי, אבל בסוף הייתי מאוד מאושר, לאט לאט קלטתי, שהוא מרגיש מאוים - יצאתי מהתרדמה - והתחלתי בשליפת רעיונות שמנסים להסביר, השתדלתי לברור את המילים ולהיות מדויק ככל שרק יכולתי, כי רציתי לשמוע את הכן, זה זה. טרחתי רבות עד ששאבתי ממנו את ההודאה בצורה המפורשת ביותר - אני נמשך אליהם - סוד כמוס אגלה לכם, (הוא לא קורא את הפורום, אז אין ממה לחשוש) שהיתה הזדמנות, שדיברתי אודותיו עם בחורה שהפליגה בשבחו (איתי אין מצב שניהם הרבה יותר מבוגרים ממני) ואני אמרתי לה, רדי ממנו זה לא בשבילך, בהסתמך על הסלידה הכל כך עמוקה שיש לו מהבחורה הזו. בסופו של דבר התברר, הבחורצ´יק מרגיש מאוים, מכמה סיבות, הראשונה, שאני לא יחשוב שהוא דלוק על מישהי שהוא לא מסוגל להשיג אותה, חשוב לו להדגיש אני לא דלוק עליה. והשניה, היא קצת יותר מורכבת, יש גם משהו שבא מצידו, מייד כשהוא מזהה בחורה שמושכת אותו, מופעל אצלו מנגנון אוטומטי שאחראי למספר פעולות, המרכזית והבעיתית מכולם - הוא משוכנע שהוא לא יצליח להשיג את מבוקשו, "תראה איך אני נראה, וגם אני לא כזה הכי מוכשר בעולם, למה שבנות יסתכלו עלי" משפט שהוא אמר לקראת סיום השיחה ושגרם לי לזעזוע בכל גופי, אתה לו נראה טוב? אתה לא מוכשר? מה עובר עליך, נכון, אתה קצת שקט לא כולם מכירים אותך, אבל אל תעשה מזה עניין בילתי הפיך. הפעולה השניה, הוא גורם לו לראות בבחורה רק את התכונות השלליות, בכישרון רב, הוא מצליח למנות את כל הפאשלות שלה, זה פשוט להיות המום מכמה שהמנגנון הזה משומן, דברים שאדם נורמלי אפי´ לא שם לב אליהם, הוא כבר המציא להם פרשנות, ראית איך היא דיברה על זה והיא הדגישה יותר את זה, היא התחילה מהנושא הזה, לא להאמין, פשוט כישרון, אבל התוצאה היא, הוא לוקח בחורה נחמדה, והופך אותה בעיני עצמו למפלצת איומה ונוראית. יאמר לזכותו, הוא היה איתי כנה עד הסוף, הוא הבין טוב מאוד, שעל כל בן אדם, שיהיה המושלם ביותר, אם תשב למנות ולפרק את החסרונות שלו, וביחוד אם אתה בעל ראיה דקה שלא מפספס כלום, אין לו סיכו להישאר עלי אדמות. הוא גם הסכים שהמנגנון אצלו הפוך מהמנגנון הסטנדרתי, אצלי - כך סיפרתי, זה הולך בדיוק ההיפך, בחורה שמושכת אותי, אני רואה בה, (לפחות בשלבים הראשונים לפני ה...) רק את המעלות. אתם מכירים איך זה, אתה עומל שנתיים, יש לך חבר שמחזיק ממך שאתה בבנדם הכי בעולם, פתאום הוא פוגש מישהי גמרנו, היא נהיית בשבילו סוף הדרך, הוא לא עונה לך לממתינות אפי´ אם תשגע אותו שעתיים, כשהוא באמצע שיחה איתה עד ש... ואז עזוב, כשאני חושב על זה שוב עכשיו, זה לא זה, זה לא מה שחשבתי, ככה זה, כמו עם אלוהים (כי הייתי חייב להכניס אותו), כשרוצים להיות בטוח שהוא קיים, מצליחים, ואם באלוהים כך, שכדי להאמין בו צריך להיות מפגר מוחלט, אעפ"כ אם אתה רוצה כן להאמין אתה מצליח, ק"ו בן בנו של ק"ו באדם, שבכל אחד ישנם מעלות וישנם חסרונות, וזה נורא תלוי לאיזה מסקנה אתה רוצה להגיע. ואז, אמרתי בליבי, אני אומנם לא הייתי בכזה מצב חמור, כי אצלו זה פשוט נמשך המון המון זמן, אני הייתי משתגע ממש מזה, אבל את יסודות הבעיות, אני זוכר עוד מעצמי. גם אני, עד שלא הייתי ממש עם בחורה לא הייתי בטוח שאני בכלל אחד כזה שלבנות יש משיכה אליו, גם אני לא ידעתי איך ניגשים, גם אני התרגשתי, אני זוכר פעם שאמרתי, "אני לא מסוגל לחשוב על זה, שבחורה שלא רוצה בי יודעת שאני רוצה בה." זה היהנראה לי משפיל, בכלל, כל העניין הזה, של להתנתק מתפיסות העבר שרואים את המין ואת התשוקה המינית כדבר פסול שבושה להתעסק בו, נכון שמי שלומד תורה יודע לומר היטב שהיהדות שונה בתכלית מהנצרות בצורת התיחסותה למין, נכון שרישמית, כשיש לאשה טבעת אפשר לעשות מה שרוצים, אבל האים הכל מסתיים ברישמיות? אתם יודעים כמה בחורים שמתחתנים לא נוגעים אחד ברעיהו מרוב פחד? אתם יודעים שהבחורים והבחורות אפי´ פוחדים ללכת ליעוץ, אתם יודעים שלפני כמה ימים קיבלתי טלפ´ מחבר שהזמין אותי לחתונה, ואחרי ההתנצלות שמטעמים מובנים אני לא יוכל להשתתף בשמחתו, הוא אמר לי שהוא נורא בלחץ, בלחץ אתם מבינים במה מדובר? לא שמחה, לא תשוקה, לא ציפיה, לא מסתכל על השעון ואומר לעצמו מתי אוכל להיות איתה, הוא בלחץ. טוב, האמת שיש לי המון מה לכתוב, אני עדיין לא התחלתי, חשבתי לכתוב קצת על עצמי וכו´ אבל כבר התעייפתי, ואני רעב, מה שחשוב יותר הוא שהעניין הזה יעלה לדיון, ונראה את זה גם מההיבט הנשי שאני ממש לא מתמחה בהיבטים נשיים מהסוג הספציפי הזה... עכשיו בדיחה: חבר אומר לחבירו בתוך שבוע לחתונתו, ש.בא לך אורגיה? ע.כן ש.שני גברים ואשה? ע. אם תרוץ מהר לביית שלך אולי תספיק. הסבר למי שלא הבין: תרוץ הביתה, אשתך בוגדת בך, לך תצטרף. אם כבר ירדנו לחייה של הבדיחה - אז זה נוראי, אותו אדם שהסיפור מסופר עליו, התכווין לבגוד, והזדעזע שאישתו בוגדת - דמינו לעצמכם, אתם אשה. בעלה בוגד בה, והיא תופסת אותו, הוא מתנצל היא סולחת, וכשהיא נתפסת בבגידה היא חוטפת סטירת לחי מצלצלת וישנה מחוץ לביית, מה יותר מפריע לה הכאב והקור האו זה שלו מותר והיא סולחת לו ואילו לה מותר? שמתם לב שהיא בכלל לא חשבה ללכת למשטרה? למה? טוב לפני שאני מסיים ורץ לשאול אותה את השאלות, אני רוצה עד בדיחה, אווף ברחה לי מהראש הבדיחה. יווווו, איזה אורך. אבל זה לא הכל, נשמע קודם מה יש לכם לומר על זה. < המשיח מתאר לעצמו מה יהיה אם עכשיו תהיה הפסקת חשמל, וכל מה שהוא כתב ימחק, על מי הוא יתעצבן, על עצמו, שהוא לא נזהר לשמור, או על החשמל שהפסיק לתפקד >

מרגיש צורך להגיב ולו בגלל ההשקעה..

שבתאי צבי אתה חתיכת משקיען... אמנם משיח שקר אבל אחול השקעה... ויש גם נקודות מעניינות. אולי זה אפילו קצת מושקע יותר מדי, אבל סחת´ן על המאמץ והאנרגיה. לדעתי מגיע לך אחרי זה קצת לנוח.. (ד"א אתה בטוח שההשקעה היתה שווה? אני מכיר השקעות מניבות יותר, והיום עם הריבית הגבוהה והמיתון הכבד אפשר לקבל אחוזי תשואה גבוהים בהרבה באפיקים שקליים פשוטים להפליא) בכל אופן קבל
על הרצון הטוב !!!! נ.ב. לא יפה חוסר התגובות! תקללו, תברכו, תתלוננו על האובר ועל כך שהפסקת החשמל בסוף לא יצאה אל הפועל, אבל מה זו השתיקה הרועמת ??? הבן אדם כתב מגילה אז אפשר להגיב במילה או שתיים !!!

בשביל זה יש

חברים... חולה על שבתאי ועל צבי ונראה לי ששברת את השיא של אורך הודעה.. <פטיש אוהב מסמרות? אז למה הוא דופק אותם?>

ולעניין עצמו

היה מעניין אותי דוקא לשמוע בהזדמנות שיחת בנות בעניין, אך לא אדחוק את הקץ... ש"צ התותח אמנם דחקת את הקץ אך אל ירפו ידיך.. (ויעויין בחמשיר להלן).. אם אין מילי לי אני לי וכשאני לעצמי ימיני לי ואם לא עכשיו אז אחר כך....

Le Fay

New member
בוקר טוב אליהו. חושב שהבחור הגיע

לדרך החשיבה הזאת בעצמו? כשאסרו עליו לעבור בין שתי נשים, מה בעצם אמרו לו? ואם אתה חושב שהגישה הזו ייחודית לחרדים... אתה טועה. לך קרא את ברוריה באשכול חילוני בתחפושת: "ונשים?? טפו. הן הן היצר, סיטרא אחרא, מכשפות וליליות. אחותי לילי בואי נעשה בוווו". אנחנו כמעט התרגלנו: רוצים לעשות מחצי המין האנושי מפלצות? נהיה בדיוק זה. וכמו שאנחנו רגילות - נצטיין גם בזה.

חמוד אתה רוצה להיות המטאטא?

אני אוהבת גברים שיודעים מה מקומם.... <יאללה תתחיל מהמטבח...>

איייאיייי אל ההתחלה התחלנו ככה ?

שוטרית נכבדה , שלום ! מה קורה ? על הבוקר ככה נכנסים ? לגבי המטאטא אני מכר כמה וכמה גברים שמתים לתפקיד תהיתי אם צריך אני אפנה אותם בהתאם ... אבל באמת שאני אהיה מטאטא ? אני נראה לך כמו מטאטא ? את לא רואה שיש לי תפקיד אחר ? איך את מפספספת את זה ? יורה יורה אבל מחטיאה ... בברכת עבדך הלא נאמן הבוגני וחסר המוסר דמעה . <דמעה מתחילה להתחמם בלב ועוד מעט תוציא קיטור>

וואלה...

האמת עכשיו כשאני חושבת על זה, אתה צודק, מטאטא צריך הרבה שיער.... מה דעתך להיות מגב, כך תוכל כל היום לנגב דמעות, גם כאלו שהפכו לקיטור... <ולגבי הנאמנות , אנחנו עוד נראה...>

../images/Emo122.gifאחח זה כאב ...

אחחחח איייה *בלאאאאע* פגעת בי בלב . *נושם בכבדות* *תמיד תהיה לנו את פריז דוט קום* *גרעפפפפפפפפפפפס* אופס התפקשש *אההההההה* *מגלגל עיניים* *מת* אני אשתוק ואמשיך למלא את תפקידי בשתיקה פגועה אני רק דמעה לא מגב ולא מטאטא ובטח שאני לא צריך לנגב דמעות אם כבר צריך לנגב אותי ! אוה עשו את זה טוב... <שוטרית ירתה בדמעה, דמעה מסרבת להאמין
>

אוף מניאק...

בגללך אני מגלה שיש לי מצפון ועכשיו הוא מטריד אותי.... אני כבר מביאה יאה לאסוף את שברי הדמעה... לא דמעה אל תבכי, יורה לא התכוונה לפגוע, היא פשוט רגילה להחטיא והתפלק לה... <אני תפקידי לנגב לך את הדמעות...
(מנחת פיוס)>

../images/Emo66.gif יש משהו אחד מיוחד בדמעה ...

אי אפשר לשבור אותה אפשר לפצל ולחלק אבל דמעה בסוף עם קצת מאמץ אפשר לאחות ...
מרגיש יותר טוב :) אני לא דמעה רגישה בדרך כלל אבל כשוטרית את די טובה
<דמעה מרגישה יותר טוב ומוציאה חיוך של קרן שמש>

Le Fay

New member
כי את עצמאית, יצרית וחזקה ../images/Emo6.gif

(ואני גאה בך שאת עדיין כזו).

אני לא מבין !

למה מתעלמים ממני ! יש לי מועמד לתפקיד המטאטא ומתעלמים ממני !!! ככה לא בונים חומה !!! <לדמעה נוספות תהיות
>

Le Fay

New member
אודישן בימי ב´ וד´ מארבע עד שש וחצי

באלנבי 83 בחצר. ואם אין אף אחד - אז בשבוע אחרי.

ואני חשבתי שזה בגלל הציפורניים...

<שלהבת עוד מושפעת מתובנתו של מני3 לגבי ציפורניה>

ואם מרפקים גם לא עוזרים

אין דבר שבעיטה עם מגף בעל עקב מחודד לא יכולה לפתור...

למעלה