על אמת...

מצוטטת

New member
לכבוד החגיגה שלך

מפטיחה לחפשת בארכיב יש שמה פינקטריות אם יהיה עלי האומץ

d a n i e l s 5

New member
כמו מצ'ו חושבת ש...

"צריך הרבה כוח נחישות ובעיקר תעוזה שלך מול עצמך בלבד!, לעצור לראות ולהצליח לנסח זאת כפי שעשית כאן " אז....את ההתפשטות שלך מהאקסייטרית ה- " האסרטיבית , הנחושה, הדעתנית ...הקשה שלא עושה הנחות ובלי סנטימנטים.. " עשית כאן בכתובים, כתבת אני לא כזו !! אכן חצי דרך......זה הזמן להראות להם שם בחיים האמיתיים שאת לא באמת כזאת , זה הזמן להתפשט מהתלבושת ששמת על עצמך למטרות מסוימות לצרכים מיוחדים ...... מבטיחה לך שתגלי ש..... זה לא פשוט כמו שזה אולי נשמע ......אבל זה אפשרי זה אכן תהליך....... תחשבי סטרפטיז.....שלב אחרי שלב לפי הנתונים בהתאם לקהל בשטח :) סוג של אנליזה את ואת, את עם עצמך :) זה הרבה יותר מעניין להיות גם וגם ולא רק גם ........ תרפי, ותראי שזה אפשרי !

זה הפחד הכי בסיסי

שלא נוכל לתת גג מעל הראש וצרכים בסיסיים. ולא מדובר על משהו מעבר לזה. הפחד שלא אוכל לפרנס שלא אוכל לתת להם מה שבעצם מגיע להם. אז מלחמת הקיום קיימת כל יום ובאמת על מי את רוצה לסמוך אם לא על עצמך?

מצוטטת

New member
אאווצ'

נגעת לי ביבלת הכי מודחקת ש'לי..... אם יש משהו שיכול לעצור לי באמצע הביס של האטרף בחיים זו החרדה להפוך לתלותית מחוסר תיפקוד בריאותי........ וחרדה לבריאות ילדיי.... בלי בכלל קשר להררכב הת המישפחתי חושבת אני אהייה הראשונה בתור אם יאפשרו לאנשים לבחור בהיותם בריאים בהמתת חסד........נישמע לא שפוי אה? אז זהו, שאני מקלידה באחד הרגעים היותר שפויים שלי, בחיי! לגביי ילדיי, כאן כבר מבצבצים לי אגלי זיעה אז בכלל אפילו להקליד כמה אני חרדה קשה לי
מצו' התגלמות ההיפוכונדריות בהדחקה תמידית.

כן הא

התלותיות הזו.. חוסר אונים.. בהחלט מפחיד.. אבל אני טוענת שיש קשר...אולי לא ישיר...אבל יש קשר בסטטוס קוו הזה. שכן...אם יש בן זוג, מן הסתם את חולקת וסומכת עליו אפילו בקטנות... כאן... את נלחמת את כל המלחמות לבד...חושבת את כל המחשבות לבד...מבצעת ומוציאה לפועל הכל לבד.. מאידך..........זה מרתק, היכולות שלנו... הסיפוק היצירתי הזה... יש נק' שהן הישג אדיר לכל אחת מאיתנו. מצד... זה מתיש. אבל פחדים לחוד....... והגשמות לחוד. והפחד שלי הוא לא להגשים......מהפחד הזה שאני לא סומכת שיגשימו עבורי.. פפפפפפפפפפ אקסי בבלבלות של היין...והאדים שך הקצף.

מצוטטת

New member
אצלי אישית

אין בכלל קשר גם לא בעקיפין החרדה היא בילד אין אצלי חלק מה"אני" המולד ש'לי:)) לא מוריד לי אינצ' מהחרדה זה שיש צד שניתן לסמוך {אצלי}, התלותיות שיום בהיר אחד מישו יאלץ ל"נגב לי" .... חוסר אונים מוחלט זה יכול להדיר לילות של שינה או לחילופינשיין שאהייה חסרת יכולת לסייע למי מייקיריי מול כוחו של הטבע... זה , זה הפחד הקיומי בהתגלמותו מבחינתי!

פחד

היום הוא האתמול שדאגנו בגללו. אין דבר מפחיד מאשר הפחד עצמו. הפחד מהצלחה גדול לעין שיעור מהפחד מכישלון. הפחד יכול להיות כוח מניע ובו בזמן כוח מונע-בידינו הבחירה. הפחד משינוי "תוקע" אותנו ב"איזור הנוחות" ובכך מפריע לנו להתקדם בשבילי החיים. הפחד שלא נראה טוב בעיני אנשים גורם לנו לרצות להיות נקיים ולהתלבש בבגדים אופנתיים,לעשות ניתוח פלסטי,"ללבוש" דיאודורנט לשים בושם,להתגלח וכו'. הפחד שלנו והדאגה לילדינו נובע מזה שאנו יודעים כיצד היינו בגילם. הפחד מהמוות מפחיד אותנו יותר מהפחד מהעול והקושי בחיים והרי בעצם המוות הוא ידוע,הוא בטוח,אז מדוע אנו בכ"ז ממנו מפחדים? הפחד לא להראות שפויים גורם לנו להתנהג בחוסר שפיות. הפחד שלא נוכל לסמוך על עצמנו גורם לנו להיות תלותיים. הפחד הזה שאין על מי להשען,על מי להתמך ועל מי לסמוך רק מעמיק את חוסר הביטחון בעצמנו ובסביבה. העכבר יפחד תמיד גם אם ליבו יפעם בתוך גוף של אריה ולב אריה יוכל לגרום גם לעכבר להיות אמיץ. הפחד תפקידו להחזיק אותנו עירניים וקשובים ולהניע אותנו קדימה. עלינו לרתום את הפחד ולא לתת לו מקום של מטען כבד ומשתק. ומשפחות "חד תאיות" יודעות כבר פחד מהו ואם בהתחלה הוא שיתק,בנקודה מסויימת כבר הפך לכוח מניע. מצד שני,לא מעט משפחות או זוגות "מפחדים" להתגרש כי יש להם פחדים מה "לא ידוע"? מהלבד? כיצד נסתדר? הנשאר לבד כל חיינו? ואם לא נמצא בן זוג? איך זה ישפיע על הילדים? מה תאמר המשפחה? האם החברים יעזבו אותנו? אלה פחדים הגורמים להמון אנשים להיות תקועים במקום לא טוב והכל בגלל הפחד. ולכן,חשוב שהפחד,לא יקבל מקום של "משתק", הפחד רק יגביר בנו את היכולת והרצון "להתמודד"....ול"הצליח" בשונה מ"להלחם" ו"לנצח".

maof

New member
על אמת שלא כל כך הבנתי...

פחד זאת תחושה הרגשה שגורמת להתרחקות, לבריחה, להדחקה וחוסר רצון להתמודד מול מצב מסוים. השדים התהיות נמצאים איתנו מסביבנו...אולי את אומרת פחד אבל אני אומר אומץ ויכולת השרדות. אני לא מכיר אותך אישית ולכן קטונתי מלומר..."אני יודע" אבל בעיני הייתי רואה אותך כאישה חזקה ולוחמת לא כפחדנית. ונכון לכולנו יש רגעים שאנחנו נמצאים בתחתית השאלה היא ... כמה זמן אנחנו יכולים לההרשות לעצמינו להיות שם. מעוף

קטי30

New member
כ~נ~ל

מיום ליום מרגע לרגע נדמה ש... ובכל זאת ראש מעל המים לבעוט חזק ברגליים ועם תקווה ואמונה שטבועה בנו להצליח למרות הכל ובגלל הכול

קסייטרית.. בואי פה עוד פ'ם../images/Emo201.gif

בואי פה אצלי בצד, כאן אפשר להישען... אני פה נשען על הקיר עם הכוס וויסקי, בואי מתוקה שימי ראש עלי, ספרי לי מה כבד עלייך, את כל מה שחבוי בך ונרדם.. שתי איתי מהכוס, נשתה יחד ונשתחרר, ותתני להכל לצאת, בלי פיחוד ובלי היסוס, סדנת שחרור כאבים ומועקות ועצב, הכל פה אצלי בפינה של הקורנר. נבכה, נצרח, נשיר, נשתולל, נלך מכות ובסופו של התהליך ניפול כולנו שדודים ורצוצים לרצפה, אך מרוקנים מפחד וכעסים, ומלאים בהרגשת ריקנות שהולכת ומתמלאת במשהו הרבה יותר טוב, המחסומים יפלו, שנאות יתנפצו רק גל אדיר של אהבה ישתוף ויציף את כולנו, אחד לא יצי יבש מזה. אבל יצא טוב ונהדר ומקסים ונורא ונפלא ברמה הכי גבוהה וטובה שיש, אם רק תתנו לעצמיכן לכת עד הסוף ללא פחד והיסוס, בואי קסייטרית מנהיגת השבט הגאה והנהדר הזה. בואי, תני לי יד וקומי עימי, התרוממי, ויחד נביא את השינוי המיוחל כל כךלפה, לכאן, כשאיש אינו מאמינ אנחנו נראה ונוכיח לכולם, רק אנחנו יכולים, בואו איתי,בואי אקסייטרית יפה שלי תני לי יד ונעבור את זה יחד. אל פחד, מכלום. כלום אסור לפחד מהם

למעלה