על איזה תכונות

1Shir

New member
תיארת אותי
אולי למעט

שינויים במצבי רוח
כאילו כן אבל בקטנטנה
צוחקת ובוכה במקביל

mri10

New member
ובכל זאת יש מרחק גדול..

בין ההסכמה לאותן תכונות שליליות ברמה התיאורטית
לבין היכולת להכיל אותן כשהן מתרווחות להן בעולמך בפועל.

Anna Vasserman

New member
בואי קודם תחשבי

איזה תכונות שליליות יש לך, ועם מה בן הזוג שלך יצטרך להתמודד ולחיות.

כשתביני שגם לך יש לא מעט תכונות דפוקות ומעצבנות - תלמדי גם לקבל את האחר על תכונותיו השליליות.

אני תמיד הייתי (ועודני) מאד סלחנית וסובלנית כלפי בני הזוג שלי על תכונותיהם השליליות, כי אני תמיד אומרת לעצמי שאם הם סובלים אותי עם השטויות שלי - אני צריכה להיות שמחה בחלקי.

גברת ע

New member
קראתי את כל השרשור

וניסיתי לחשוב מה אני מוכנה ויכולה להכיל ולקבל ולא הצלחתי לחשוב על משהו ספציפי ואז קראתי את התגובה שלך במיוחד החלק האחרון וזה כלכך נכון.
כולנו מעצבנים, עם תכונות שליליות, שטויות , דפקות ומה לא, אם אאת עם בנאדם ואת נהנית איתו ואולי בהמשך מתאהבת בו, אז הדברים האלו הם שוליים (ואני לא מדברת על דברים קיצוניים או מהותיים)

אני חושבת שגם אני ככה, גם אם מישהו מעצבן אותי אבל זה משהו בקטנה טיפשי אבל חוצמזה בסהכ הכל סבבה אני חושבת שאני יכולה להתעלם מזה או להתמודד עם זה.

דידי 9

New member
ניסיתי לחשוב על זה-ובכלל....

האמת?
המסקנה שהגעתי אליה היא ש......לא משנה איזו תכונה זו תהיה-
עצם העובדה שאני אוהבת את אותו אדם סימן שבאופן כללי אני מסתדרת עם התכונות שלו גם
אם לא כולן טובות..
אבל מעבר לזה-
מאוד תלוי עד כמה התכונה שאני פחות אוהבת דומיננטית אצלו :)

המידה הכי חשובה. כמו תמיד.

Elle992

New member
אני מניחה שאם הוא יהיה אובססיבי לספורט/לעבודה

שלו ודברים בסגנון זה משהו שאוכל לסבול ולא להרגיש רע עם עצמי.

או למשל...אם הוא לא אוהב לנקות אחריו ובכללי בחור לא ממש מסודר - זה עוד משהו שאני יכולה להבליג עליו(כי אני בעצמי כזו)

נראה לי שזהו..מנסה לחשוב ולא ממש עולה לראש תכונות שליליות שהייתי מבליגה עליהן חוץ מימה שצויין.

תלוי במכלול

יש תכונות שלא אסבול בשום מקרה, ויש המון תכונות שהיחס שלי אליהן תלוי בשילוב שלהן עם התכונות האחרות.

למעלה