על איזה תכונות

על איזה תכונות

שליליות הייתם מוכנים להתפשר בבן זוג פוטנציאלי?

תכונות חיוביות - קל לבקש, אבל

איזה תכונות שליליות הייתם מוכנים לסבול?? הרי לכל בן אדם יש כאלו.

תשובות רציניות עדיף כמובן
ותשובות כגון: מוכן/ה להתפשר על שתהיה/יהיה אובססיבי לבישול במטבח (כי ככה יהיה לי מה לאכול) לא מתקבלות בעלילללללללל!!!!!!1111

Sponge Worthy

New member
אני הייתי מוכן

להתפשר על: מעצבנת.

א' כי אני בנאדם שלא מתעצבן בקלות, אז זה לא יפריע לי יותר מדי.
ב' כי כל הבנות בעולם הן מעצבנות, ואם אני לא אתפשר על זה - לא תהיה לי בת זוג לעולם

כי לכל אחד יש משהו שלילי עוד לא

יצא לי לפגוש מישהו מושלם . אז בהתחלה אוהבים את כל התכונות, אבל אח"כ משהו מתחיל לעצבן - מה היית מוכן לסבול כל החייןם? איזו תכונה/נות?

supersonic777

New member
מושלם?אין דבר כזה!את יותר מדי עסוקה בלחפש...

תכונות שליליות...תחפשי תכונות חיוביות..

ממש לא נכון

רק שתכונות שליליות לפעמים קשה לי לסבול אצל אחרים. אין לי סבלנות. גורם לי לחשוב שמשהו בהם דפוק. לא מבינה איך אנשים יכולים לחיות אחד עם הדפיקויות של השני כל כך רבה שנים.

supersonic777

New member
מה שאת מחפשת הוא,סוג של "סיפורי סינדרלה"...

נניח,רק נניח,אין כזה דבר,אבל נניח שתמצאי את הגבר המושלם מבחינתך,OK?
גם למושלם יש "דפקה" מסוימת,אין מה לעשות!

אני יודעת :)

אבל מבחינתי גבר מושלם הוא כזה אחד שאני יאהב את התכונות השליליות שלו או את ה"דפקה" שלו, אני אתרגל אליה או אפילו אלמד לצחוק עליה עם הזמן או אפילו כבר בהתחלה.

אז בגלל זה מעניין אותי לדעת על מה אנשים אחרים מתפשרים, ז"א למה אחרים מתייחסים כתכונה שלילית או מעצבנת ממש ועדיין מוכנים להשאר בקשר, כי אני למשל אין לי סבלנות, אני ישר חותכת אחרי 2-3 "שיחות בירור" עם הבן אדם. אם אני רואה שאין איזה שינוי, אני מבינה מזה, שככה זה הולך להשאר לנצחחחחח וישר נלחצת ממחשבות למשל כמו "אומיגוד, הילדים שלי יהיו כמוהו, הוא ידכא לי ת'חיים" וכו וכו , ומתנדפת...

supersonic777

New member
טוב,תראי,עם זה את תצטרכי לחיות...

אבל בקשר ל"לשנות" או "לשינוי",לא תצליחי,אלא אם כן יבוא ממנו.
אי אפשר לשנות מישהו בגיל מסויים.

בהחלט שאלה טובה

אבל קשה לזרוק תשובה באוויר
כי ברגע שאהיה עם מישהי ואכיר את מכלול תכונותיה אוכל לומר שבזכות התכונות החיוביות שלה אהיה מוכן להתפשר על כך וכך.

מניסיון עבר יצאתי עם מישהי שעישנה מידי פעם , אבל לא לידי,למרות שאני שונא ולא סובל אבל לא הרגשתי את זה אז התפשרתי אבל היופי והאובר סקסיות שלה כיפרו על זה אז חייתי עם זה
היום למשל זה כלל בל יעבור.

Anna begins cc

New member
שאלה מאד מעניינת.

אני חושבת עליה כבר עשרים דקות.

נראה לי שהייתי מוכנה להתפשר על מישהו שתופס מעצמו מאד.
שחצנות פשוט לא כל כך מרגיזה אותי, במיוחד אם יש לה על מה לעמוד.
הדרך שבה התכונה הזאת לא מקובלת עליי היא אם בנאדם מאדיר את עצמו תוך כדי שהוא מוריד אחרים. אז זה מתחיל להיות בלתי נסבל.

חוץ מזה, נראה לי שהייתי מוכנה לקבל במישהו אחר את כל התכונות הרעות שיש בי ושאני סולחת לעצמי עליהן.
בקיצור, מישהו מרחף, מסתגר, עם פרפקציוניזם חולני, עצלנות נוראית ובעיה קלה בדחיית סיפוקים :)
אבל הייתי מעדיפה לקבל מישהו שההוא ההפך בקטעים האלה כדי שישפיע עליי לטובה

תראי

גרמת לי ממש לחשוב על זה.

אין לי ממש תשובה.

כרגע מה שמעצבן אותי זה פדנטיות ואני לומדת לקבל את זה
למרות שזה יכול להוציא אותי מ״שלוותי״.

בואי

נגיד את זה ככה:
מעניין לי ת׳טוסיק אם הפוך יפנה למעלה או למטה.
ואם הציור במצעים פונה לכיוון הנכון.

זו פדנטיות!!

למעלה