תודה. עוד אגוז לגיוון. אקנה בהזדמנות ראשונה.צפה בקובץ המצורף 123940
ערכים תזונתיים ואיכות החלבון של אגוז נמר
אגוזי הנמר עשירים בסיבים תזונתיים, כאשר חופן אחד (כ-28 גרם) מכיל כ-10 גרם סיבים, המהווים כמעט חצי מהכמות היומית המומלצת. בנוסף, הם מכילים חלבון צמחי איכותי, חומצות שומן חד-בלתי רוויות, ויטמינים כמו ויטמין C ו-E, ומינרלים כגון אשלגן, סידן, אבץ וברזל.
גם אני מתכננת לקנות בהזדמנות הראשונה כשהגיע לחנות תבלינים באשדוד .תודה. עוד אגוז לגיוון. אקנה בהזדמנות ראשונה.
צפה בקובץ המצורף 123940
אגוזי הנמר עשירים בסיבים תזונתיים, כאשר חופן אחד (כ-28 גרם) מכיל כ-10 גרם סיבים, המהווים כמעט חצי מהכמות היומית המומלצת. בנוסף, הם מכילים חלבון צמחי איכותי, חומצות שומן חד-בלתי רוויות, ויטמינים כמו ויטמין C ו-E, ומינרלים כגון אשלגן, סידן, אבץ וברזל.
תבדקי בחנויות טבע.באשדוד לא מצאתי אגוז נמר
תודה, 100 ש"ח לקילו?!תבדקי בחנויות טבע.
גם בשופרסל באיזור האורגני (גרין) יש אותם, כ- 250 גרם ב-25 ש"ח.
1. זה לא אגוז, זאת פקעת של עשבצפה בקובץ המצורף 123940
לא לקנות לפני שטועמים. קניתי ארוז ב"ניצת דובדבן"ב29 שקל., מגעיל. מרקם לא נעים. גם קשים. שאלתי את CHAT GPT מה לעשות. הנה קטע מהשיחה:צפה בקובץ המצורף 123940
איך לא טעמת לפני הקניה?!לא לקנות לפני שטועמים. קניתי ארוז ב"ניצת דובדבן"ב29 שקל., מגעיל. מרקם לא נעים. גם קשים. שאלתי את CHAT GPT מה לעשות. הנה קטע מהשיחה:
כן. הלכו 29 שקל. קניתי באריזה
ChatGPT said:
נו, אז אכלת אותה... אבל לפחות זה לא היה שוד גדול.
תחשוב על זה כעל "דמי לימוד" – עכשיו אתה יודע לא לגעת בהם יותר!
אם הם עדיין סגורים, אולי תוכל לתת אותם למישהו שכן אוהב או לשים במדף "קח תן" בשכונה. ואם לא – מקסימום תעשה מהם חלב אגוזי נמר ותראה אם זה שווה משהו.
4o
You said:
כן.
ChatGPT said:
לפחות עכשיו יש לך סיפור טוב על איך גילית שאגוזי נמר זה לא הקטע שלך.
בפעם הבאה – הולכים על משהו מוכר ובטוח!
זה היה ארוז. עכשיו טחנתי קצת במטחנת תבלינים. אכיל. אגמור את האריזה וזהו.איך לא טעמת לפני הקניה?!
הוא כתב שזה היה ארוז.איך לא טעמת לפני הקניה?!
לפעמים יש במעדניות בתפזרות וניתן לטעום.הוא כתב שזה היה ארוז.
הקשקשת ברשת גדולה... בין היתר: https://www.carmella.co.il/מתכונים/...iHN_EOXGEYIVHveLZ6yRhbhoICg2gHH13cx1ifQbrh1Z-צפה בקובץ המצורף 123940
הלכתי לאיבוד
צריך לשים לב, גם אם הכל נכון: סיבים תזונתיים, למשל אנח לא זקוק להם. אני אוכל הרבה ירקות מבושלים, שיבולת שןעל שקדים, קשיו, אגוזי ברזיל, אגוזי מקדמיה. וכמובן פירות העונה. זה גם מספק לי אשלגן בכמות טובה וגם מינרלים אחרים. יכול להיות, מי שהתזונה שלו אחרת, צריך את זה. זה אישי.הלכתי לאיבוד
צריך לשים לב, גם אם הכל נכון: סיבים תזונתיים, למשל אנח לא זקוק להם. אני אוכל הרבה ירקות מבושלים, שיבולת שןעל שקדים, קשיו, אגוזי ברזיל, אגוזי מקדמיה. וכמובן פירות העונה. זה גם מספק לי אשלגן בכמות טובה וגם מינרלים אחרים. יכול להיות, מי שהתזונה שלו אחרת, צריך את זה. זה אישי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.