עלתה לי מחשבה עצובה.

the pitria

New member
עלתה לי מחשבה עצובה.

אולי הסיבה שאני מפחדת כל כך מהמוות היא שהתאבדתי בגלגול הקודם, וחשבתי שאולי הפחד מהמוות ימנע ממני לעשות את אותה הטעות שוב. כמובן שזה עושה את העבודה... אני לעולם לא אעשה כזה דבר. זה מטומטם מבחינתי. אבל זאת המחשבה שעלתה לי בראש אתמול לגבי הגלגול הקודם.

רותי 11

New member
גם אני חושבת כמוך

גם אני התאבדתי באחד הגלגולים ואני היום חושבת שזה מאוד טפשי אבל במקרה שלי הפחד מהמוות התעורר פתאום בעקבות זכרון נשמתי שהתעורר

BABE111

New member
רותי.................???????

היתכן שאני קוראת כאן שאת פוחדת מן המוות?????. הייתי בטוחה יקירתי שאת הכי שלמה שבעולם עם התהליך הזה... ובכל זאת שמחה שאני לא לבד במערכה הזאת

רותי 11

New member
בייב יקירתי - אני לא פוחדת

ציינתי שהיה לי פחד מוות מהמוות אבל למדתי להבין אותו ולהבין שאין באמת ממה לפחד. אבל כמו שציינתי אני בהחלט לא רוצה למות, אני יותר מדי אוהבת את החיים.

BABE111

New member
גם אני יותר מידיי אוהבת

את החיים רותי ולכן אני חושבת שישנו בי הפחד מפני המוות

Baz Lavan

New member
לפי דעתי

הפחד מהמוות הוא טבעי לטבע האדם.. שהרי המוות הינו דבר בלתי ידוע לנו... טבע האדם נוצר כך שיפחד מהלא ידוע. מדוע אנשים מפחדים להחליף מקום עבודה? לעבור דירה? להתקדם? מדוע העתיד כל כך מסקרן בזמן שהעבר ברור כשמש? כיוון שהעתיד אינו ידוע. כך גם המוות.. איננו יודעים מתי הוא יגיע, איך זה מרגיש, מה יש אחר כך...

רותי 11

New member
פחד מהמוות קשור להישרדות שלנו

ומשם מגיעים הפחדים - הרי לאחר שהנשמה עוזבת את הגוף היא מתחברת לעוצמות לש אהבה ואור כאלה שהיא לא הכירה כשהיא הייתה בגוף פיזי, היא מתחברת לנשמות מוכרות ומרגישה שהיא הגיעה הבייתה אבל למרות כל זה אנחנו עדיין חוששים מהמוות (רוב האנושות). מצד אחד לדעתי יש בזה יתרון לפחד מהמוות, זה משאיר אותנו כאן ולא גורם לנו למהר להגיע הביתה.

kikona126

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

המוות הוא שלב שכולנו עוברים. אין צורך לפחד ממנו, חיינו כנשמות הן חיי עד. הנשמה לא מתה, הגוף מת, והנשמה מכינה עצמה, למעבר לעולם אחר גבוהה יותר, או לחזרה לעולם שלנו, לגוף אחר. האר"י תאר את הנשמה כנר, האש בנר תמיד נישארת והיא שולחת ניצוצות שהן בעצם הנשמה שלנו (יש הרבה דרכים להסביר על הנשמה, אני אהבתי את התיאור של האר"י מאחר והאור של הנר הוא אור חם, ומאחר והנרות מסמלים אצלנו את החגים, ולרוב מסמלים קדושה. אם נדליק נר אחד מנר אחר, הלהבה לא תקטן, היא תשאר אותה להבה - קצת חומר למחשבה) המוות מפחיד אותנו בחיינו מאחר והוא בגדר הלא נודע. איננו יודעים מה יש לאחר המוות, מה מרגישים שמתים ולאן נגיע. אבל אם חושבים על זה כל יום אנו קמיים לתחייה מחדש, כי בכל לילה כשאנו נכנסים לישון איננו יודעים מה צופה לנו המחר, מה נרגיש, מי יפגע בנו, לאן נגיע... אני קראתי לפני כמה זמן ספר שבו המטופלת גם פחדה מהמוות, ויחד עם קריאת הספר, הפחדים מהמוות נעלמים (גם לקוראים). מה שקורה זה שבעולם שלנו יש חשיבות רבה להנציח את המוות - ימי זיכרון, שיבעה, מצבות ועוד... אנחנו חיים את המוות מבחינה מסויימת. ושוב, זה קורה כי איננו יודעים מה יש שם, מאחר ואף אחד לא חזר משם, הפחד הוא מעין פחד מניתוק. אבל לנשמה שלך מחכים בידים פתוחות המורים הרוחניים שלה. המשיכי את חייך פה, מלאי את יעדך בעולם הזה. אני ממליצה בחום לקרוא את שיעורים וגלגולים בזמן.
ענק, ומחשבות טובות

רותי 11

New member
ספר מדהים - בכלל כל הספרים

שלו מדהימים. מאוד אהבתי את הקטע על הדלקת נר בנר.

kikona126

New member
את הקטע של הנרות

אני תמיד ממליצה למדריכים לקבוצות (אם זה טיולים או בשנה שעברה הצעתי את זה לחברה שהעבירה פעולה לילדים עם פיגור שכלי ולחונכים שלהם בחנוכה, הצעתי לה לעשות סבב של "מה מסמלת לי האש של הנר" היא מסמלת הרבה, לכל אחד משהו אחר... אני כרגע תוהה לעצמי האם אפשר להשוות את האש של הנר לאנרגיות שלנו, האם אנו יכולים להעביר אנרגיה לאחר, ולהשאר עם אותה כמות האנרגיה? מה דעתך? דרך אגב איזה עוד ספרים יש לו? את הספר גלגולים ושעורים בזמן קראתי בשני חלקים. בהתחלה לא יכלתי להכיל את כל המידע שלו, רק לפני מספר שבועות יכלתי לחזור לקרוא אותו.

the pitria

New member
תבינו, נשמות....

קראתי את הספר הזה ואני במהלך קריאה של "מסע הנשמות", אבל כל עוד לא הוכחתי לעצמי שאכן החיים לא מסתיימים במוות, ושאני ממשיכה להתקיים, אני מפחדת מהמוות. עשיתי טיפול ברגרסיה ויכול להיות שנזכרתי באחד הגלגולים שלי כחייל, אולי בצבא אנגליה, ואולי ב 1847. אבל זה לא מוכיח לי כלום כי זה יכול להיות סתם משהו- מחשבה מטופשת שעלתה לי בראש. אם הייתי יכולה להיזכר בגלגול האחרון שלי ולהשוות נתונים מהזכרון למציאות, זאת היתה הוכחה. אבל אני לא יכולה לעשות את זה. זהו.

רותי 11

New member
העניין הוא שכן יש

אפשרות לבדוק דברים אבל למה את מתעקשת על הגלגול האחרון שלך? יש תקופות אחרות שיותר משמעותיות ומשפיעות על החיים שלנו

פחד מהמוות מיותר עובדה אף מת לא חזר להתלונן;-

לא הוכחת לעצמך שהחיים לא מסתיימים במוות..? האם כן הוכחת לעצמך שהחיים מסתיימים במוות?

רותי 11

New member
יש כמובן את הספר המדהים

על נשמות תאומות רק אהבה היא ממשית. אבל יש לו עוד וקראתי את כולם משום מה אני לא זוכרת את השמות שלהם כרגע אבל לדעתי מספיק שתעשי בגוגל חיפוש על השם שלו תמצאי את שאר הספרים

שם הספר הוא גורלן של נשמות

זה ספר המשך של "מסע הנשמות". להרגשתי הוא יותר מעמיק ומורכב, ולכן לוקח לי יותר זמן לקרוא אותו. יש שם פרק שלם על קהילות של נשמות, ושם מפורט יותר על נשמות תאומות. עוד לא הגעתי לשם, אני עדיין קוראת. בנתיים מאוד מאוד מעניין.

obobus

New member
אני קורא עכשיו את להפתח לתקשור

וקשה לי מאוד למצוא זמן לתרגל. עד שאני מגיע הביתה, מקדיש זמן לילדים, מתארגן, קצת זמן איכות עם אשתי. בסוף מה שנשאר זה להשאר ער אחרון בבית ולנסות בשארית כוחותי מהיום לתרגל משהו. חשבתי כבר להתחיל לתרגל בזמן הנסיעה ברכבת לעבודה. מסע הנשמות בהחלט יהיה הספר הבא.

BABE111

New member
תיקון קטן לגבי שם הספר....

הוא נקרא שורשים ושיעורים בזמן:)

למעלה