"עלית"/"רוברטו"

Triksi85

New member
"עלית"/"רוברטו"

שלום לכולם. אז כך: לפני כמה ימים שלחתי לסוכנות"עלית" ולסוכנות "רוברטו" כמה מתמונותיי ושאלתי אם יש לי סיכוי להתקבל לשם. מ"רוברטו" לא קיבלתי מענה. ודווקא ב"עלית" שי ענה לי והציע לבוא לקבלת קהל. השאלה היא האם ב"עלית" הם שולחים הזמנה לכולם? אפילו לאלו שלא מעניינים אותם כ"כ? הרי ב"רוברטו"לא התייחסו אליי בכלל. אני חשה קצת מבולבלת, כי נראה לי ש"עלית" נחשבת יותר מ"רוברטו". או שאני טועה?

topagency2

New member
כמה זמן עבר מאז ששלחת את המייל?

לא תמיד סוכנות תחזור אלייך מהר לעיתים זה ייקח יותר זמן. תבררי אם עלית דורשים תשלום בעבור קבלת הקהל? אני מעריך שלא צריכה להיות להם בעיה לזמן כל אחת לראיון כי בסופו של דבר רק המתאימות ממשיכות הלאה. נשמח לקבל עוד פרטים.

Triksi85

New member
נדמה לי...

עברו כבר 5-6 ימים. משהו כזה. שמעתי שאם סוכנות באמת מעוניינת בך - הם חוזרים אלייך תוך יום-יומיים. יש כאן מישהי מ"עלית"? שהיתה בקבלת קהל שלהם? מה המדיניות של הסוכנות הזה בכלל?

Triksi85

New member
עוד משהו...

פשוט חשבתי שזה נשמע קצת לא הגיוני מבחינתם - בשביל מה להם להזמין כל אחת (סתם עבודה כפולה ומיותרת, במיוחד אם זה בעל הסוכנות)? או שהם כן עונים לכולם?..

topagency2

New member
יש סוכנויות

שמעדיפים להחתים גם בחורות קצת פחות ממושלמות רק במטרה שהם לא יהיו זמינות לסוכנויות אחרות. כמה פעמים שמענו את אותו הסיפור שבחורה חתמה בסוכנות ל3 שנים ובמהלך אותן השנים היא לא קיבלה אפילו עבודה אחת.

מ.. לפי מה שאני יודעת

אמ.. רוברטו בדרך כלל לא חוזר.. אני שלחתי פעם תמונות שלי לרוברטו ולא היתקבלתיי ואחרי שהגעתיי עליו הוא כן קיבל אותיייי בכללי עלית מודלסס יותר טובה והם מקבלים הרבה דרך התמונות באתרים..

עלית יותר טובה

ובכללי אני לא ממש אוהבת את רוברט שושן אבל את יכולה לנצל אותו בשביל להכנס לתחום אם תתקבלי, אבל תנסי קודם אצל עלית

SuperStar666

New member
"הרי ב"רוברטו"לא התייחסו אליי בכלל"

למה להיות שלילית? - לא ענו לך לאימייל כי הבחור שאחראי על האינטרנט והאימייל היה במילואים בתקופת המלחמה, ונראה לי שרק השבוע משחררים אותם. כך שאני מציעה לך להתקשר ולשאול מתי יש ימי קבלה ולא לחכות לתשובה באימייל, ייקח הרבה זמן עד שירון יעבור על כל האימיילים שנשלחו בתקופה שהיה במילואים. בהצלחה

למעלה