עלית וצליאק.

Reznik

New member
עלית וצליאק.

לא יודע אם כולם קיבלו את המייל או לא אבל מהעמותה נשלח מייל, שנאמר בו שעלית יצרה את המוצרים אבל ימכרו רק ב2 מקומות בארץ. לדעתי זו חוצפה ועשיה של משהו רק על מנת לצאת מידי חובה. אני אמשיך להוריד למינימום ההכרחי את המוצרים שאני קונה מהם, ורק בגלל הזילזול הזה.

אני דווקא מודה מאוד לעלית!!!

בכלל לא ברורה לי כל המרירות שנוצרה סביבה והדרישה להחרים את מוצריה. אכן, הייתה טעות, אבל עלית הודיעה על כך וכעת אף טורחת על קו ייצור מיוחד- סיפור מסובך ויקר עבור פלח קטן שכלל לא משתלם לה עסקית.. כל כך הרבה חברות לא מסמנות אם המוצר נטול או לא נטול גלוטן ועלית מקפידה מאוד לעשות כן. עלית אף החזירה לי את כל הכסף עבור המוצרים שרכשתי בפסח (למעלה מ- 1500 שקל!). ובסה"כ אני ומשפחתי מודים לה על השירות הנפלא שהיא מספקת לחולי צליאק בארץ.

לי יש הרושם שהתפוצה המצומצמת

של המוצרים נועדה לגרום לכך שיהיה להם תרוץ להפסיק את קו הייצור הזה . אז הם יגידו שהם ניסו אבל לא מספיק קונים.

נצר1

New member
../images/Emo191.gifהסיבה למרירות..../images/Emo46.gif

ולחרם שלדעתי צריך להימשך לפחות חצי שנה, וכל החברים והמשפחה שביקרתי בביקור האחרון שמעו את הסיפור והפסיקו לקנות ממוצריה לאלתר (כולל דוד שלי שיש לו 4 ילדים קטנים שצורכים המון המון מוצרי עלית בכל חודש). אתה מתעניין מה הסיבה? בגלל ההטעיה, עלית סימנה מוצרים כנטולי גלוטן ואף במרכיבים לא כתבה גלוטן שהוא מרכיב במזון בלי קשר לסימון מיוחד על המוצר או לא. בגלל היחס המזעזע בעת גילוי הטעות, כשרק לאחר הפרסום בלמהנט שאנחנו גרמו לו ע"י שליחת מיילים למייל האדום שם, היא טרחה להודות וזה אחרי שהם ידעו על כך לפחות שבוע לפני מהחברה בחו"ל שרצתה לקנות ממוצריה לשיווק לחולי צליאק כל השנה. בגלל התגובה שלה לאחר הפרסום, אפילו לא טרחו להוריד את המוצרים המטעים מהמדפים והם היו בכל הסופרים למכירה לכל המשך הפסח, ואפילו לא שלחו מישהו שידביק מדבקות על האריזות. את מוצרי "רמדיה" ואפילו האוכל לכלבים "נוטרה נאגטס" הורידו מיידית מהמדפים עם גילוי הטעות!!! בגלל שאנחנו לא מתים מאכילת גלוטן אלא רק סובלים כאבי תופת כמה שבועות?!?!?!?!?!?!?!?!? אולי אלא מספיק סיבות לחלק מאיתנו.... ובקשר לעלויות של פס יצור שלא משתלם לפלח שוק קטן כל כך, אתה כנראה לא מבין כל כך בפלחי שוק ובכדאיות ייצור. לא רק צליאקים נמנעים מאכילת גלוטן, גם אנשים אחרים בוחרים, מסיבות התנהגותיות (אוטיסטים למשל) או מסיבות בריאות (כמו אלה שהיו פה והקימו את המקום שלא אוכלים גלוטן כי מאמינים שלא בריא), או מסיבות אחרות להמנע מגלוטן. לא בגלל העיניים היפות שלנו פה באנגליה, טורחים כל הסופרים הגדולים לייצר קו מוצרים משלהם לנטולי גלוטן, מעבר לעוד כ-10 חברות לפחות שעוסקות בזה באופן בלעדי!! לעלית יש כבר את כל הפסי ייצור המתאימים עובדים ופועלים לפחות לחלק מהשנה, כל שנה! (לקראת הפסח). כל מה שהיא צריכה לעשות זה לוודא את בידודם מקווי יצור אחרים. ולהזכירך, מי שגילה את הגלוטן במוצרים היתה חברה מחו"ל שרצתה לקנות מעלית מוצרים שיוצרו לפסח כדי למכור אותם כל השנה לחולי צליאק.

כנ"ל.

אני מודה שייצור מיוחד של מוצרים ללא גלוטן זו מחווה שהייתה יכולה להחזיר אותי, אבל כשהם עושים את זה בצורה כזאת זה ממש הפגנה של "טוב הנה, קחו ותשתקו". שתי נקודות מכירה בכל הארץ? הם עושים צחוק? ה"מחווה" הזו עדיין לא מצדיקה מבחינתי העברה של אף שקל משקליי אליהם.

תיקון קל : המוצרים יימכרו בשלושה

מקומות. נכון זה משנה את התמונה?(
). בחנות המפעל של עלית ברמת-גן, בחנות של גלוטן פרי בפתח-תקווה ובגן שמואל. אכן מעצבן.
האם ל'כרמית' יש טבלאות שוקולד מריר או חלב? הדבר היחידי שלהם שמצליחה למצוא בסביבתי הקרובה זה מרשמלו.

Reznik

New member
3 שיהיו גם 10

אבל שכולן באזור המרכז? מה עם האנשים שגרים בדרום? מה עם האנשים שגרים בצפון? הם לא סבלו מהמחסור? אם כבר מדברים על זלזול, הדובר של עלית אפילו לא חזר להצעת אירוח רשמית ואותה "קרן מהמוקד שרות" שהסתובבה פה פתאום, נעלמה לה... נפלאות הטוקבקים.

daniela21

New member
חברה כזו אמינה שעד היום,

שבוע וחמישה ימים מהיום שפניתי אליהם ושאלתי לגבי אבקת האייס ארומה שהם משווקים לבתי קפה "ארומה" (האם היא מותרת), אף אחד לא יודע לענות..

למה הגישה התבוסתנית הזו?

לא יודעת מה איתך, אבל כשאצלי חברה מוחרמת, היא מוחרמת. לא נכנסת הביתה. גם חבר שלי לא קונה יותר מוצרים של עלית ומביא הביתה, ומדובר בבן אדם שחיסל כל יום חפיסת שוקולד וכל יומיים קופסת וואפלים. אני באמת לא רואה סיבה "להתפתות" ולקנות, כשמי שאני מעבירה לו את הכסף זה גוף שפגע בי ושם עליי קצוץ. וקשה לי להאמין שאני היחידה - אפשר לתת קצת קרדיט לאנשים שאם פגעו בהם כצרכנים, הם ידעו להסיק מסקנות.

noosh 19

New member
danielaaaaaaaaaaaaaaa21

הם לא ידעו לענות בקשר לאייס קפה של ארומה? אוף! בדיוק כתבתי תגובה למישהי מהפורום של YNET

עלית? יש דבר כזה בכלל? (-:

לא מזמן רציתי לקנות שוקולד. היה של עלית ושל חברה נוספת. ישר הסתכלתי על המותג המתחרה לעלית וראיתי שהוא עלול להכיל גלוטן. לא קניתי כלום. זה בסדר. מוטב לי להימנע מדברים לא בריאים כמו שוקולד תעשייתי שרובו עשוי מרגרינה עם סוכר... החרם שלי על עלית עומד היטב, ולאט לאט אני מספר לבני משפחתי המורחבת על כך. מקווה שלאט לאט גם הם יפסיקו לפרנס את עלית שכל כך מזלזלת בנו. אני רק מצטער בשביל אותם הורים לילדים, שנאלצים לקנות בכל זאת, בגלל שלעמוד מול ילד שרוצה עכשיו ואפל, זה מאוד לא פשוט, אבל בתוכם יודעים שלו היו יכולים היו נמנעים מכך. בכל מקרה כדאי להמעיט את פרנוס החברה המזלזלת הזו כמה שיותר.

Lihi05

New member
קראתי עכשיו את המודעה של עלית בעתון

מעריב. כתוב שעל המוצרחם מסומן "מכיל גלוטן - פחות מ-20ppm". אם כך, למה הם בכלל טורחים לצאת בהודעה על המוצרים המיוחדים בשבילנו? אני בכל מקרה, ממש לא מתכוונת לקנות.

למעלה