עליתי.....כ"כ חשוך פה...

TAINTED SAINT

New member
במילים אחרות,עוד חזון למועד....../images/Emo13.gif

כרגע יש לבארי משהוא שמעניין אותי הרבה יותר מיהלומיו.... ליהלומים שלו אין לי הרבה שמושים,מה לעשות ואני סטרייט בעוונותי,אבל בארי הזכיר משהוא שכן גרם לי לזקפה רצינית.... ג'יפ סופה.... להתראות בשרשור השני... TAINTED SAINT

בזמן כתיבת ההודעה הנ"ל ^

לא לבשתי כלום הווה אומר כ ל ו ם !!! אני אוהב להתהלך עירום
כרגע התעוררתי ממיטתי ושינתי,אי לכך ובהתאם לזאת לבשתי בוקסר צמוד ואני יוצא קצת לחצר,לשכב על הערסל בשמש החמימה... יש למישהו עוגה להביא לי עם הקפה והעיתון ?

TAINTED SAINT

New member
ידידי המעורסל,מה תכניותך להלילה ?

בשעתיים האחרונות מתבשל לו סיורון קטן שיוצא מירושלים הלילה למדבר יהודה,כולל זריחה מעל הרי אדום' וקפה+כנאפה על הבוקר בעיר העתיקה בירושלים..... מקווה שלא רחצת לשבת את הסופה שלך.... שוב אלי בפרטי לקבלת שאר הפרטים.... להת' TAINTED SAINT

אני מניח שכוונתך הייתה ל...מעורטל...

והשבת הזו כולל הלילה,אני כבר תפוס עד גובה צווארי וכמעט שנכרך חבל סביבו. אחרת,אמצא עצמי מת באחד הואדיות באיזור הרצלייה. למעט העובדה כי הינני צפוני והעדפתי היא טיולי צפון,עם ירוק בעיניים,דובדבנים על הלשון ומים,הרבה מים !!!

סויה 1

New member
בבקשה...../images/Emo212.gif../images/Emo174.gif../images/Emo212.gif

איזו עוגה אתה מעדיף? עוגת פירות עם קצפת על מצע של אגוזים טחונים... או עוגת שוקולד עם דובדבנים+ליקר דובדבנים+שמנת מתוקה או טארט גבינה לבנה,טעימה להפליא.(המתכון הקלאסי) תהנה,ותשאיר משהו לחברה.

TAINTED SAINT

New member
הבוקסר הצמוד הוא ../images/Emo107.gif...לא תחתון.....

לא ידעתי שאת בקטע של בעלי חיים... יש לי כאן נחש בואה באורך 2 מטר פלוס..... רוצה להתנסות.... [וכמובן עקרבים....]
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
אני רציתי להתנדב......./images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

אבל את קיסרית אי לך שמורה לך זכות ראשונים. בהנאה ובכיף שיהיה לך אחותי.

TAINTED SAINT

New member
מים קרים ? קרח ? מזכיר לי את הבדיחה הישנה....

נזיר צעיר מבקש להתייעץ באב המנזר לגבי הזקפות שיש לו בבקרים. אב המנזר מייעץ לו לרוץ ולהתקלח במים קרים בכל פעם שיש לו זקפה. אחרי חודש,הנזיר הצעיר חוזר אליו עם בעיה חדשה:"עכשיו יש לי זקפה בכל פעם שיורד גשם..." לא יודע איך היה סוף השבוע שלכם,יכול לספר לכם ש STORMBRINGER הכין אחלה קפה בארבע וחצי בבוקר בשטחי האש של נבי מוסה... ["אין יטי ! אין יטי ! אין יטי ! אין יטי ! אין יטי ! אין יטי !" המנטרה האחרונה....לפחות אנו תמימי דעים שסביר להניח מבחינה לוגית שאיננו היצורים האינטיליגנטים היחידים ביקום,ושכללים מסוימים תמיד עובדים...כמו למשל ששער לשטחי אש שאמור להיות סגור ונעול,תמיד ישכח פתוח...או שאם תמצא ארבע בני מיעוטים שתויים,עם רכב ומוסיקת טכנו מחרישת אוזנים,באמצע הלילה בנווה מדבר,לפחות אחד מהם ישתין לברכה כשחברו שוחה בה...
] שבוע טוב TAINTED SAINT

../images/Emo6.gif

וזה היה על השורה האחרונה המזכירה את בני המיעוטים.
כי זה נכון...הם עושים המון שטויות כאשר הם שתויים ולפעמים זה מצחיק פחד הטיפשות שלהם.

למעלה