עלילות Eti The Frechot Slayer

sarah

New member
את צריכה לשלח בי כלבים

שירצחו אותי ביטצ' קשוחה שכמותי (אני רצינית :-|) אורה, אני כ"כ אוהבת אותך ובטח יותר צריכה אותך מאוהבת אותך כי אני ביטצ' קשוחה וכו', לא הלכתי היום לבית ספר כי לא רציתי שיראו אותי (!!! חשבתי שזה רק משהו שאנשים אחרים עושים וכי יש ל טראומת יד ושם או משהו)אבל עכשיו אני בסדר (יותר בסדר מלא לתת לאמא שלי להתסכל עליי נגיד. הכל יחסי. לא אני אפילו אחלה.זה דיי...אממ...כן...כמעט משעשע, רק שלא מצאתי את הנקודה הקומית עדיין)

sarah

New member
עוד דבר

אני אשרף בגהנום לנצח זה יהיה מצחיק, כי בטח אני אהיה זרה לכאב ואז...אממ...אבהה בשדים ובנשרפים האחרים וזה, ואכיר את השטן והוא בטח לא כזה מרשים כמו שאומרים, כי משהו לא ידוע תמיד יש לו יותר נופח. זה חוט מחשבה משעשע

sarah

New member
ועוד דבר

יש לי אייקיו גבוה!! XD XDDDDDDD את קולטת??!1??!??!?!?!? כאילו אמ זה מצחיק, כאילו, את מכירה אותי ו, כאילו, אמ, טוב, לפחות יש לי אייקיו גבוה
farther more אני בחברה' הגאונים בקושי, שזה בכלל...אנ'לא יודעת מה לעשות מזה, אבל זה...fuck fuck

sarah

New member
אין כמו סיפור טוב ../images/Emo6.gif

המציאות עולה על כל דמיון, ומה שמצחיק זה שהן באמת אומרות "*)&^%$#!#%^*# והייתי עושה הרבה דברים כדי ללמוד איך לדבר ככה |מזילה ריר| אתי, זוכרת ששאלתי אותך על איך להתחפש לפרחה פעם? יש לי כבר תוכניות ברורות ושמתי עין רעבה על חנות נעלי פרחות בחמישים שקל כאלה.
אוה, אני יודעת שאת שונאת פרחות אבל אני אוהבת אותן. הייתי רוצה מתישהו לבוא לך לבית ספר ולעשות תצפיות -מאוהבת- תודה על ההודעה!!!! שרה

למעלה