עלילות Eti The Frechot Slayer

Don't YOU dare dying../images/Emo70.gif

אתי אל תמותי
אם תשארי חיה, בריאה וטרייה אני מבטיח שכל פרחות בת ים תעלמנה בין ליל
כמו שבמקווה 200 כבשים נעלמו באישון לילה, ולמרות שהוליכו אותן בחיצ משטח מקווה, ולמרות שיש חברת שמירה, ולמרות שגרים שם אנשים, אפחד לא שמע - הכבשים המסכנות נגנבו... בכל מקרה, אל תמותי
ואם כן (חס וחוקן
), תמיד נעריצך, נהללך, נשבחך כסליירית הפרחות הפרטית, אך בת ימית שלנו
מי ייתן ותחיי לעד, ותחסלי כל פרחה הבאה ליד

PopPy

New member
כבשים?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וילא ילא, מהתה מיתנשא אלי במילים גבוהות, מזה מי ייתן, מה אנחנו בתורה???????

חחח../images/Emo6.gif. כן איזה מטומטמים שם

שלא נדבר על כל הקטע שמנהל נחשד בכריית חול מקווה ובמכירתו (אסור למכור את מקווה או חול ודבים ממנה, ע"פ חוק
- השטח של מקווה שווה מיליונים, אם לא מילארדים, בגלל המיקום)... בכל מקרה טיפשים. מילים גבוהות איז ט'ה שיט
יו אין גילופין ליידי.

הגודל של מקווה זה מעל 100 דונם...

והוא נמצא ליד נתיבי איילון. יותר נכון לומר שנתיבי איילון נמצאים בו (2 גשרים הוקמו, וככה מקווה הסכימה שנתיבי איילון יעברו בו). מקווה הוא חצי שנייה מת"א ומחולון... והוא ירוק
. והידד האח
קנו כבשים חדשות
, אז כל אלה שיש להם ביוטופים על כבשים יכולים לנשום לרווחה...

PopPy

New member
עדכון :X

אמא שלי ראתה את הביס שהכלבה דפקה לי היום והחליטה שזה מצריך רופא. הרופא החליט שזה מצריך מר"ם, והרופא במר"ם החליט שזה מתחיל להזדהם ומצריך זריקה + אנטיביוטיקה. אז קיבלתי זריקת טטנוס שעושה לי (עוד יותר) כואב ביד וכדורים בגודל של קציצות קטנות שאי אפשר לבלוע >.< להשמיד!

הממ הרופא בדק לך לחץ דם../images/Emo35.gif

כי כשאני הייתי במר"ם, הרואה המטומטמת לא בדקה לי, וזה אחרי שהתעלפתי לתוך שולחן זכוכית (שרק הוסט ממקומו אך לא נשבר למרבה המזל..)... היא כל הזמןש אלה אם הלכתי מכות, ואחרי ששכנעתי אות שלא, היא שאלה אם הייתי עם בחרים טובים, ואם אני בטוח שהם לא הכו אותי בזמן שהייתי מחוסר הכרה... אל דאגה מיי פייר אתי, קצת כאב, אך המון שמחה לעולם מעריצייך, הסוגדים לך מאור החמה עד צאת הנשמה

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

אחיות ורופאים זה עם מצחיק. שלי לא ידע מה לכתוב בדיאגנוזה, לא היתה לו אופציה של נשיכה ע"י בנאדם, אז הוא בחר ב"נשיכה ע"י חיה בלתי מזוהה". ולא, לא בדקו לי לחץ דם. עברו יותר מ72 שעות מאז, לא ממש היה טעם. הייתי גם בסדר ביום שישי, הכאבים התחילו אחרי שקמתי מתה ביום שבת בבוקר בבית של חברה >.>

אז זהו שלא ממש...

כי אמא של חברה שלי, שהייתה איתי בזמן שהתעלפתי (בזמן שפגעתי לי בשולחן, חבריי כבר צרחו: "הוא מת
"), היא עבדה במר"ם, אלב לא יצא לי להכנס אליה, והלכתי אחרי שהרופאה השנייה המטומטמת בדק אותי, כי חשבתי שהאמא ההיא אומרת לי: ביי. בעצםה יא אמרה לי כחה אני אבדוק אותך... אבל המטומטמת אבחנה לי תסמונת ווגוס (זה נכון מצידה
). יש עצב ווגוס. יש כאלה שרואים דם\אלימות. בום טראח העצב מוריד את לחץ הדם, והרצפה מברכת את הראש ברכות...

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif צריך היה להוסיף|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אופציה של פרחה זה לא שהיא בלתי מזוהה
צריך לשים בבתים של פרחות "זהירות פרחה נושכת"

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תגידי

אם בלונדינית נושכת אותך ומשאירה לך סימן, מה קורה לך תוך שבוע? האם השער שלך מתחמצן באופן טבעי???

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

זה סתם כואב
תמשכי לה בשיער
מואהאהאהאה

Gizmo16

New member
את נושכת אותן בחזרה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

והן לפתע מגדלות משקפי ראייה עם מספר 8, שרוול וחולצה גזורה

sarah

New member
אוווו מבוקשת

אז אני מבינה שהביקור של הבלונדה משלשום היה מוצלח?
(אוי אני נוראית
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

בארורררררררר. בלונדה אחרת תבוא מאוחר יותר היום להביא לי משו ואני מקווה שהיא לא תחליט לנשוך אותי, " מה, זה של פריקים!"

למעלה