עלילות בזק

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עלילות בזק

שלום, לפני כשלוש שנים קיבלתי הפטר מלא לאחר תהליך מלא של ההוצאה לפועל. עורכי הדין של בזק קיבלו את הצו לסגירת התיק אצלם בנובמבר 2006 , אני בנתיים התחברתי על שם שאינו שלי לבזק..כאשר ידוע לבזק שאני משלם והקו מותקן בביתי בחודש האחרון גם הוראת קבע על שמי. ביקשתי להעביר את הקו על שמי בהעברת בעלות מסודרת עם אישור בעל הקו הרשום הנוחכי...ומסתבר כי בבזק אני עדיין רשום כבעל חוב..ואני מופנה לעו"ד , עורך דינם טוען כי אין לי חוב ובזק מיודעים ואמורים להסיר את הרישום. ואני מתקשר לבזק שעה עם נציג ושוב לך דבר עם העו"ד וחוזר חלילה...כתבתי למשרד המשפטים ולא זכיתי לתשובה. צרפתי את המכתב למען ההנת הסיפור בבזק לעומק.. העו"ד שטיפל בי מטעם המדינה סיים תפקידו. אין לי יכולת לעו"ד פרטי. מה אני יכול לעשות כעת? תודה מראש

תשובה!

שלום ירון, העצה שאוכל לתת לך היא להציג את צו ההפטר לבזק עם אישור על סגירת תיק ההוצל"פ ולהסביר להם שוב - אולי לדרג יותר גבוה, כי חובך אליהם נשמט - על פי חוק. בתוך כך, משרד המשפטים לא יוכל לעזור לך בנושא מול בזק. חוץ מזה... למה להתעקש על בזק שיש היום מתחרים רבים בתחום - הוט, 012, 013 ועוד כיוצ"ב. שיהיה בהצלחה!!!

למעלה