עליית גג

עליית גג

אני מעוניינת לעשות חדר בגג ..... הבית הוא בית פרטי 2 קומות... התיקרה של הקומה השניה (הריצפה של הגג )עשויה מ"רביץ" אשמח לקבל הצעות,רעיונות,למי צריך לפנות בכדי לקבל חוות דעת וכו' בתודה מראש ,טל

צוקל

New member
להרים קונסטרוציה

להרים קונסטרוציה ברזל ועליה קורות עץ לריצפה

רוקוקו

New member
חדר על גג רביץ......

לדרדסית טל שלום. ליפני שפונים לעבודה כזאת צריך לבדוק כמה דברים.... קודם כל מה הגובה של החלל בתוך הגג???? לגבי רצפה ..... בדרך כלל אין צורך להוסיף חיזוקים מברזל( לדעתי זה אפילו מיותר). מספיק להוסיף קורות רוחב מעץ 15*5ס"מ . מתחת לרעפים מוסיפים בידוד טוב ומתחתיו לוחות גבס.... וזה רק על קצה המזלג.... אם את רוצה פרטים נוספים כתבי לי מסר ונדבר.... בהצלחה לך רוקוקו ( ערן).

מ ה נ ד ס

New member
זהירות מעצת רוקוקו !!! תקחו מהנדס

שיבדוק ויתכנן הכל . כלל לא בטוח, בלשון המעטה, שקורות 5/15 מספיקות אל תקחו סיכונים

רוקוקו

New member
ושוב המהנדסים קופצים.....

מהנדס נחמד שלנו.... אם רק היה ה"מהנדס" קורא קצת ממה שכתבתי ולא ישר קופץ אז היה רואה שכתבתי "בדרך כלל אין צורך בחיזוקי ברזל. אבל זה כבר רגיל בפורום הזה שלתשובות אין קשר לשאלות והכל בזכות כמה אנשים שממהרים לכתוב מבלי להקשים לעצמם.... ולעניין..... ברוב הבתים שבונים בהם ריצפת גלריה אין צורך בשילוב של ברזל..... ברזל מוסיפים רק כשהמפתח גדול באמת ויש חשש שהעץ יקבל בטן.... ובאשר לכם ססירע ומהנדס אני לא בטוח שניסיתם פעם לבנות כזה דבר אז בבקשה תנו למקצוענים לעבוד..... ודבר נוסף ואחרון.... אני לא זוכר שפעם בניתי משהו שקשור לגג בלי ליוי מהנדס אבל גם אז אפשר לדרוש מהמהנדס בניה עם עץ או ברזל...... וכאן מיציתי את העניין בהצלחה רוקוקו ( ערן).

עמי60

New member
תתיעץ עם מהנדס שלד ! אל תפקיד את

ביטחונך וכספך בידי חובבים שהחלק החזק שלהם הוא קישקוש בפורום.....

תודה ו.....

תודה רבה על התשובות עזרתם לי מאוד רק עוד שאלה קטנה האם יש צורך באישורים מהעיריה או שזה נחשב שינוי בפנים הבית ולא צריך? טל

עמי60

New member
זו למעשה הוספת קומה שלישית וצריך

רישיון עבורה ! כל מי שיגיד לך אחרת הוא משקר !!!!!

רוקוקו

New member
ושוב ושוב ושוב.....

כמה חבל עמי שאתה כל כך עסוק בליקטול ואפילו לא מצליח לקרוא את השאלות ... דבר שיעשור לך בעתיד לענות תשובות נכונות.... נסה לקרוא שוב מהתחלה את את מה שכתבה הדרדסית ולא לחשוב רק איך לבטל את ערן כי אין מה לעשות ומה שערן בנה במשך השנים אתה רק יכול לחלום לבנות.... ולעניין.... לפי מה שכתבה לנו כאן הדרדסית הי מבקשת לבנות חדר בתוך הגג שלה ולא מבקשת לשנות משהו בגובה הגג או בחיצוניות של הבית!!! ועל כן אין אדם צריך לבקש רשות מאיש בכדי לשנות את הפנים של ביתו ! ! ! נו מא אתה אומר עמי "גאן" שלנו????? נסה להתרכז בשאלות מבקום ברוקוקו ( ערן) למרות שאני בטוח שאני קצת יותר מעניין.... אבל יום אחד נפתח לך פורום ששמו נלחמים ברוקוקו ושם בטוח תהיה כוכב עליון..... יום טוב לך רוקוקו ( ערן).

עמי60

New member
אתה מטעה את השואלת !!!!

ומה שבטוח שלפי ההיתרברבות שלך הכי הרבה בחייך בנית את האגו המנופח שלך.

עמי60

New member
אני לא מנסה להרוויח כסף מאנשים

תמימים ! אתה כותב בפורום כדי להיתפרנס ולכן מפריע לך שמתקנים את השגיאות שלך .

אלי ו.

New member
עמי, שים לב לכותרת של השאלה הראשונה

הדרדסית כותבת על "עלית גג". בגוף ההודעה היא כותבת שהיא רוצה להוסיף חדר. אם קראת רק את ההודעה ללא הכותרת המסקנה שלך מוצדקת. ערן קרא את הכותרת, ומכך הבין (לדעתי בצדק) שמדובר בבניה פנימית, בתוך הבית. ואני לא מבין למה לריב. אגב, אני לא בטוח אבל בהחלט יכול להיות שהעיריה תדרוש תוספת לארנונה במקרה כזה.

אין צורך לריב... ../images/Emo9.gif

הכוונה שלי היתה שיש כבר גג ואני רוצה לבנות בו חדר... ולא לבנות עוד קומה....(השינוי החיצוני היחיד שאני יעשה בגג הוא לפתוח חלון בשביל אוויר...) האם אני אצטרך אישורים בשביל זה? ושוב תודה על התגובות...

מ ה נ ד ס

New member
אם את רוצה לשמור חוק ולא לעבוד

כמו רוקוקו את צריכה רשיון ולא בטוח שתקבלי אם תקבלי תשלצי ארנונה אם לא תבקשי רשיון יש להניח ששכן טוב חדאג לכך שתבקשי בדיעבד

עמי60

New member
לאלי שלום,אני יודע למה היתכוונה

הדרדסית. נהוג לרמות את הרשויות ע"י הוספת חדר בגג מתחת לרעפים והבניה נעשת לאחר קבלת טופס גמר בניה... כל זה נעשה כדי לא להגדיל את שטח הדירה ברישום בעיריה ולשלם פחות ארנונה... אני מניח שגם השחצן גס הרוח יודע את זה. אם מנהלת הפורום הייתה עושה את תפקידה נאמנה, היא הייתה מנפנפת אותו מזמן מכיוון שהוא מטעה את הגולשים התמימים.

רוקוקו

New member
אתם תשלמו בעיריה ....

אתם האנשים שרק מספרים שהם מוציאים רישיות לשינוי בבית. אבל בפנים אתם יודעים שאפילו הפקידונים בעיריה צוחקים על אדם תמים שבא לבקש אישור כזה .... אבל למה לא לשלוח אחר לשלם אם זה לא עולה לכם כסף????? זאת הדרך של המתנשאים. לילה טוב רוקוקו (ערן).

למעלה