עליז במשמרת חוזר!!

baby fey

New member
שיוווווו הפרק מצוין!!! כל הכבוד|גאו

וואו הדר את מעולה את הופכת להיות לי לכתבת צעירה חיחי

baby fey

New member
הדרוש שאני לא יתחיל להחמיא לך!

חחח רציתי לכתוב את הכינוי שלך כמו שאני קוראת לך אבל אז חשבתי... חחחחח

פפסית

New member
פרק 4- כשרונות מבוגרים

היום קמנוכולנו בשעה 5 בבוקר, כולם שיפשפו את עינהם, היינו עייפים כל כך רצינו להמשיך לישון אבל ידענו שעלינו להתארגן מהר בשביל לא להפסיד את ההסעה לגיבושון. כל אחד התלבש צנוע מאוד, הלכנו לאכול ארוחת בוקר ב6! סיימנו לאכול, היה 7 בבוקר והמורה אז גיחכה ואמרה "אני רואה שהשקעת את בגדיכם הצנועים ביותר לטיול שלנו" ענינו "כן" והיא שוב גיחכה אך הפעם בקול רם יותר ואמרה "מיצידי גם תילכו עם בגד ים או עם חזייה ותחתונים אחרי הכל אנחנו הולכים לגיבוש במלון "הבריכה" ששם נהיה בערך מן השעה 11 בבוקר עד 8 בערב, כל הזמן נשהה בבריכה, אז למה התפארתם כל כך?" כולם שאלו בתדהמה "מה?? באמת??" המורה שלנו כבר פתחה בצחוק אין סופי ואמרה "כן! אין כניסה למקום למי שלבוש בבגדים רגילים! חובה להיות עם בגדי ים" כולנו רצנו לחדר במהירות רבה עלינו כל אחד על הבגד ים שלו אבל הייתה בעיה היה אסור לנו להביא בגדי ים מהבית והביאו אותו בגד ים לכל הבנות והבנים לבנות הביאו בגד ים בקיני סגול ולבנים תחתון אדום, גם למורה היה בגד ים כמו לבנות. המורה אמרה לנו שאחרי הגיבושון כל אחד יכול ללכת לקנות בגד ים חדש ופיג'מה. סיימנו להתארגן בפעם השנייה ירדנו בריצה למטה, כבר איחרנו המונית הייתה אמורה לחכות לנו ב-8 מחוץ לבית ספר ואנחנו הגענו רק 10 דקות אחרי. נכנסנו למונית, הנסיעה לא הייתה כמו שתוכננה 3 שעות היא הייתה בסוך 4 וחצי שעות, והגענו רק ב12 וחצי. מהרגע שהגענו ישר אמרה לנו המורה "בעיה נוראית קרתה!" שאלנו אותה בלחץ רב "מה?מה?מה קרה??" היא ענתה לנו "יש בעיה במוניות ורק מחר ב4 אחר הצהריים נוכל לצאת מכאן אנחנו במקום לבכות צהלנו משמחה, והיא שהבינה בעצם המ אנו רוצים אמרה "יודעים המ יותר טוב שיצא ככה, עכשיו נוכל לעשות חגיגות"! חייכו למראה מורתנו המגניבה, עדיין עמגנו כמו בולי עץ ואז פתאום היא צעקה "למה אתם עדיין עומדים??? אתם משוחריים עשו מה שבא לכם אך קודם בואו נקבע חדרים" אני וליאור ישר אמרנו אנחנו ביחד!, קרן ודין אמרו שהם רוצים להיות ביחד גולן וגם אמרו שהם רוצים להיות ביחד ונועם אמר למורה "אני יכול להיות איתך?" היא חייכה במבט נבוך ואמרה שכן! היא שיחררה אותנו אני הייתי רק עם ליאר, עשינו מלא דברים ביחד! רקדנו, שחינו היינו בג'קוזי וגם קיבלנו חדר עם מיטה רוטטת אז גם בחדרנו הסתגרנו. מיד אחרי ששכבנו ברגשתי שאני מתה מעייפות היה כבר 7 אבל הוא אמר לי מה את חננה נו בואי עוד קצת, אז עשינו עוד שחייה לילית אכלנו ארוחת ערב ועוד פעם שכבנו עשינו ממש הכל פעמיים! כבר היה 12 בלילה הייתי עייפה רצח, אמרתי לו אני חייבת לישון ועכשיו! הלכנו יחדיו לחדר ונרדמנו. אך בנתיים בזמן שאנו ישנים קרו מלא דברים הרבה יותר מסעירים! בזמן שאנו בחדרנו נוחרים, המורה הזמינה בבר פונץ' והשתכרה! ונועם שתמיד רצה להצטיין ותמיד אהב בנות ניצל את המצב, הוא בא אל המורה והתחיל איתה ממש פלירטט איתה, הוא נישק אותה והיא שיכורה לגמרי אינה ידעה דבר!! הוא לקח אותה בנשיקות לכיון החדר הוא פתח את ברטט במיטה והם שכבו גם הם! ואנחנו, אני וליאור התעוררנו מזה כי הם היו חדר מעלינו הם כל כך היו רועשים! וזה לא הסוף מתי שהם כבר השתתקו והצלחנו עוד פעם להירדם שמענו את קרן ודין! הם בכלל דפקו לנו את הראש עם קולות של נביחות! מעולם לא הייתי כל כך קטנונית אך הפעם זה עבר את הגבול ככה להפריע פעמיים בשנה! אתם רוצים לעשות תשתתקו קצת באיחוד שזה ב5 בבוקר! ככה נרדמתי בעצבים שמקיפים אותי

פפסית

New member
גם לי בא לאמץ סמל

הנה שלי
הוא צבעוני זה יפה! זה גם מתאים לסיפור שעשיתי על אהבה וגאווה

למעלה