עלות

ציפורוש

New member
בסביבות ה- 85,000 ל-450. אבל לא סגו

לא חישבתי טיפים ומלא דברים קטנים ששכחתי עכשיו.. ואולי יגיעו רק 400.. בכל אופן, זה בגדול.

ציפורוש

New member
אולם. אני בהתחלה מאוד מאוד רציתי גן

ואנשים מסביב שכנעו אותי שאני סומכת יותר מדי על מזג אויר שיכול להרוס חתונה אם יהיה חם ולח ומגעיל, ובס"ה הגן לא יכול לקרר כמו מקום סגור.. אז אחרי האכזבה הראשונה (התאהבתי ב"נחשונים" שזה ליד ראש העין וגן משגע ויפה) ואחרי שראינו כמה אולמות לא משהו, מכוערים, הגענו לפרובנס אחרי המלצה של מישהו, וזה מקום ממש יפה, וחופה באיזור פתוח כך שזה מתחת לשמים, ובמחיר של הכל, גם הכניסו לנו אולם קטן לקבלת פנים (יש להם אולם לאוכל ואולם קטן יותר, שהם יכולים להשתמש בהם בנפרד או ביחד או אפילו ל-2 ארועים שונים..), ובסך הכל, אני ממש מרוצה מאיך שהכל נראה..

ציפורוש

New member
ואגב, אני חושבת שהמחיר שלהם יותר

כמו בסביבות 32$ לפני מע"מ, אבל אנחנו גם הכרנו מישהו שם, וגם אבא של החתן הוא איש עסקים ממולח ומעולה בהורדת מחירים.. אז הגענו יותר נמוך..

שרונס

New member
כ-25,000 ש"ח ל-120 מוזמנים. עוד לא

התחתנו ויכול להיות שזה יצא קצת פחות. מחיר מנה ברמת רחל הוא 28$ כולל מע"מ. חוץ מזה קיצצנו בהרבה מקומות. כמו שאת רואה, יש לנו תקציב מאוד צנוע וגם מספר אורחים קטן. שרון.

*שיר

New member
כ- 60000 שקל (כולל מע"מ) ל- 270 איש

וזה כולל גם את העלות של שמלת הכלה ושאר פינוקים (איפור,תסרוקת וכו)

*שיר

New member
אנחנו מתחתנים ביום ששי

(שזה יותר זול מיום רגיל) ב-14/9 "באגדת דשא" (קיבוץ משמרות) - ליד פרדס חנה אם זה לא צפוני מדי בשבילך אני אשמח לתת לך עוד פרטים.

שרית2

New member
חשבנו על יום שישי..

מה השיקול שגרם לך לבחור ביום שישי?.. בדקתי עם חברים קרובים וחלק היו בעד וחלק נגד.

*שיר

New member
בחרנו ביום ששי מהרבה סיבות...

קודם כל אקדים ואומר שבהתחלה הפנטזיה שלי על החתונה היתה מסיבת ריקודים פרועה והרבה שתייה עד אור הבוקר. אח"כ כשהתחלנו לחשוב ולבדוק לעומק ראינו שבעצם החברים שלנו לא כאלה "בליינים" ובכלל לא בטוח שהם ירקדו וישתו בטירוף. מצד שני, להרבה חברים (כולל אחיות שלי) יש ילדים קטנים שאנחנו מאוד אוהבים, ואמרנו שאנחנו רוצים שכולם יגיעו עם הילדים ושיהיה שמח. וגם פתאום נפל לי האסימון שחתונה בערב זה הרבה יותר מחייב ומלחיץ ומחויט ושנינו לא כלכך בעניין הזה... וסיב האחרונה פרוזאית, התחלנו לארגן את החתונה די מאוחר, ובמקומות הטובים כבר לא נשארו תאריכים טובים. אז הברירה היתה בין יום ראשון או שני לבין יום ששי. אז החלטנו יום ששי - ככה האורחים יגיעו רגועים, יוכלו להשאר יותר זמן ולהיות בסבבה. אז זהו, אלה הן הסיבות...

*שיר

New member
כן-לא כלכך אהבנו בגלל שאין מספיק צל

וחוץ מזה לא אהבנו שאין להם רשיון עסק והם שיקרו לנו במצח נחושה שיש להם...

*שיר

New member
זה היה ממש פשוט ../images/Emo6.gif

היינו שם כמה ימים אחרי אסון ורסאי כשכולם היו "חמים" על רשיונות עסק. שאלנו אותם (כמו ילדים טובים) איפה רשיו ןהעסק שלהם, אז הבחורה שם התחילה להגיד שהם לא תולים אותו כי זה לא נעים לאנשים לראות אותו, זה מביא מחשבות רעות וכל מיני שטויות כאלה. היה ברור שפשוט אין להם, כי באותו זמן כל מי שהיה לו רשיון היה גאה להציג אותו לראווה! (במקומות אחרים שהיו להם רשיונות השוויצו בהם בגאווה רבה)

*שיר

New member
זה היה ממש פשוט ../images/Emo6.gif

היינו שם כמה ימים אחרי אסון ורסאי כשכולם היו "חמים" על רשיונות עסק. שאלנו אותם (כמו ילדים טובים) איפה רשיו ןהעסק שלהם, אז הבחורה שם התחילה להגיד שהם לא תולים אותו כי זה לא נעים לאנשים לראות אותו, זה מביא מחשבות רעות וכל מיני שטויות כאלה. היה ברור שפשוט אין להם, כי באותו זמן כל מי שהיה לו רשיון היה גאה להציג אותו לראווה! (במקומות אחרים שהיו להם רשיונות השוויצו בהם בגאווה רבה)

למעלה