עלות

שרית2

New member
עלות

היי לכולם..אתן יכולות להגיד לי כמה עלתה לכן החתונה כולה..? אני רוצה לדעת לאיזה כיוון אני יפנה. תודה

שרית2

New member
זה מחיר ממוצע? במקומות

טובים..או מחיר לסטנדרט? ותודה על העזרה

רחלי1

New member
תראי, אלנו זה ככה:

38$ לפני מע"מ, שזה יקר למדיי אם מחשיבים את המע"מ. העניין הוא שזה כולל כבר בר אקטיבי, עיצוב שולחנות, עיצוב חופה ופרחים. (במוזיאון הארץ). ברור לי שיש זולים יותר ויקרים יותר (מלון דניאל בהרצליה ביקשו קרוב ל-60$ למנה!!! שזה מטורף לכל הדעות. המחירים שנעים סביב ה: 30-40 דולר הם ממוצע פלוס.

שרית2

New member
איפה את מתחתנת?

ומי נותני השירותים שלך?..זה נשמע מחיר סביר. אני מקווה שאני לא חוצפנית..

רחלי1

New member
במוזיאון הארץ -

הם מספקים לך במחיר המנה את קייטרינג המקום (ששמענו עליו נפלאות), עיצוב חופה, עיצוב שולחנות, פרחים, נרות, לפידים, בר אקטיבי... החתונה בעונה גבולית: 20 בנובמבר. לא קיץ, ולא שיא החורף. מדצמבר המחירים יורדים קצת. בקיץ הם נוסקים למעלה.. ואת כלל אינך חוצפנית

אתי@

New member
טוב זה עניין יחסי וגם עניין של טעם

יש כאלה שיגידו שמקום שגובה סכום כזה הוא בינוני, ויש כאלה שיגידו שעבורם זה מספיק טוב. הכל תלוי בציפיות שלך מהמקום. חוץ מזה, חלק ממרכיבי המחיר, חוץ מאיכות המקום, הם תאריך, עונה בשנה, יום בשבוע, מס´ מוזמנים ועוד פרמטרים שמפיעים על המחיר. כלומר, אפשר להתחתן באותו מקום ב - 40$ וגם ב - 50$.

שרית2

New member
את יודעת אולי מה

המחירים בתקופות השונות..למשל יוני לעומת אוגוסט

אתי@

New member
יוני ואוגוסט זה אותו הדבר

השנה מתחלקת ברוב המקומות לשתי תקופות: מאי עד אוקטובר - יקר יותר. נובמבר עד אפריל - זול יותר.

שרית2

New member
יש לך המלצות לתאריכים

מסוימים??..מבחינה כללית לאו דווקא כספית

אתי@

New member
עונות מעבר - מאי, יוני, אוקטובר

ואפילו ספטמבר, יכול להיות לא רע בכלל.

dorlim

New member
ספירת העומר והימים האסורים לחתונה

ערב פסח יוצא ב- 27/3 ואח"כ אסור להתחתן עד לג בעומר (30/4) - זה איסור כללי שחל על כולם. מעבר לכך, יש עניין של מנהגים: אצל האשכנזים, למשל, אסור להתחתן עד אחרי שבועות (16/5) ויש חלק שמתירים להתחתן בתקופת העומר גם בערב ראש חודש (11/4).

שרית2

New member
את מכירה מקומות לא יקרים במיוחד

באזור דרום השרון...לתקופת מאי-יוני..?

אתי@

New member
אני לא, אבל את יכולה להפנות את

השאלה לשאר חברי הפורום - הם בטח יוכלו לעזור ולהמליץ.

רחלי1

New member
נכון. כדאי תמיד לשים לב למה

שהמחיר כולל מלבד הבסיס. לפעמים זה נשמע יקר, אבל אם מפרקים את החבילה ולוקחים נותני שירותים חיצוניים, זה יוצא לרוב יותר יקר מדיל שכולל כמה אלמנטים. בסופו של דבר, חייבים להשוות תמורה למחיר מול כמה מקומות. צדקת בנוגע לסובייקטיביות בנושא המחיר.

למעלה