עלות בהדסה

לירן 34

New member
עלות בהדסה

מהיא עלות אצלם, לא הבנתי באתר שלהם במסלול רגיל כתוב מחיר בסיבות 21000 ₪ ולא הבנתי בנוסף יש גם תשלום להדסה עצמה של כ- 10000₪ זאת אומרת סה״כ 30000?

לירן 34

New member
אם לא מסלול הדסה אז מה מומלץ? איזה רופא?

לא רוצה את קייב, יש שם עכשיו בלגן פוליטי לא נורמלי

shirley129

New member
רופא מומלץ

היי,
אני ממליצה לך מכל הלב על פרופסור בידר שעושה הכל בשביל המטופלות שלו.
הן מבחינת המחיר והן מבחינת הזמינות שלו.

S i e n a

New member
הדסה וקייב יוצא בערך אותו המחיר

בהדסה המחיר כולל כולל הכל - רופא, פרוטוקולים ומעקבים למחזור טריים ומוקפאים, הקפאה ומשלוח של הזרע, החזרה, ומעקב עד הדופק
וגם את הנסיעה (טיסה, מלון, נסיעות וכו'). התשלום היחיד שצריך להוסיף זה 1500 שקל על הבאת המוקפאים לארץ. במסלולים של קייב צריך להוסיף את כל הנ"ל, ובסוף זה יוצא אותו הדבר גם אם את לא נוסעת. הדרך היחידה להוזיל את הטיפול עם עוברים מקייב זה רק אם את במכבי ומטופלת אצל רופא של הקופה (וגם אז זה לא את הכל...).
אני הייתי מאוד מרוצה מהדסה - ועברתי לא מעט מסלולים - לדעתי הם הכי מקצועיים ומסודרים וחבל לפספס, בטח בגלל שאין את כל המידע...

שיהיה לך בהצלחה!

סיינה צודקת אבל המחיר באסותא יותר זול

אם לרופא לא משולמת ההחזרה. כמו כן אין את הענין עם המוקפאים. לא מוסיפים כסף לטיפול במוקפאים.
עלויות: 26,900 ש"ח
1000 ש"ח לאסותא על טיפול בזרע והקפאה. אם הזרע הוא בתרומת זרע אז זה 600 ש"ח.
207 ש"ח טופס 17 להחזרה אם את במכבי.

ואז מתחילות עלויות של רופא. לי לא היתה עלות כלל כי הרופא שלי לא לקח על החזרה.

תעשו חישוב: כ- 28000 ש"ח.

לצערי לא הצלחתי בהחזרה הראשונה ואז אתה משלם שוב ושוב על טופס 17. אבל...שוב לא שילמתי על החזרה וזה יצא זול יותר.

גם בהדסה למיטב הבנתי משלמים על טופס 17 אם מחזירים את הקפואים בארץ.

אז סה"כ לי יצא יותר זול והחזרתי בארץ עם הרופא שלי.

שוב, בכל מסלול יתרונות וחסרונות.

חשוב להדגיש שמדובר בחברת מנור ואסותא ראשון יש עוד מסלולים שעובדים עם אסותא רמת החיל....

לירן 34

New member
נכון שלכל מסלול יש יתרונות וחסרונות. חשוב ש

יהייו שקופים ואמינים ויעשו כל בירור הנדרש על מנת שאישה תכנס להריון אם לא נקלטת מפעם ראשונה

זה לא תלוי מסלול - זה תלוי רופא

לכן אני בחרתי רופא ולא מסלול. היו כמה דברים שהתאכזבתי מהמסלול אבל בחרתי בגלל הרופא.
במקרה שלך לירן את צריכה רופא שתסמכי עליו.
למשל הרופא שלי עבד אז בפדיוס אני לא יודעת אם עכשיו. הוא עשה לי את כל ההכנה. סמכתי עליו.

לירן 34

New member
ואני באמת מחפשת יותר רופא ופחות מסלול, למרות

שלדעתי מסלול גם חשוב.

הרופא שלי היה ד'ר באום

אני לא יודעת אם הוא עכשיו עובד עם קפריסין אבל אני פשוט לא רציתי לנסוע לשם. אני התאכזבתי מפדיוס בזמנו. שם אין התחייבות ל- 2 החזרות כמו באסותא ראשון. שילמתי 25000 ש"ח לתרומה נוצרו 3 עוברים שלילי ונגמר הסיפור.
לא רציתי שמקרה כזה יישנה.
אז ד'ר באום אמר לי משנה מקום משנה מזל ואולי גם משנה פרוטוקול...

מיה2013

New member
תתקשרי לנצחיה לבדוק

המחירים שונו לדעתי, יש את מסלול "השרייד ריסק" ויש מסלול רגיל
את משלמת סכום להדסה וסכום לרוברט נציג המרפאה

הדסה 02-6777174
רוברט 054-9255054

בהצלחה

יש סכום להדסה ויש סכום לחברת אוריגו

שזה כסף שעובר למרפאה בצכיה ולתורמת.
זה לא בהרבה יותר יקר בקייב , וזה שווה כל שקל!
הדסה אולי טיפה יותר יקרה אבל היא יכולה לחסוך לך הרבה טיפולים אחרים פחות מקצועיים שוב ושוב...

לירן 34

New member
תודה רבה על עזרתכן, קיבלתי היום מייל מהדסה,

ולגבי התשלום : במסלול רגיל התשלום להדסה 9879 ש׳׳ח, התשלום לחברת אוריגו 21500 ש׳׳ח , תשלום עבור העברת עוברים מוקפאים 1392 ש׳׳ח, סה׳׳כ 32771 ש׳׳ח.
במסלול shared risk התשלום 48416 ש׳׳ח

ד"ר מירי גודין

שלום לכן בנות,

אני חברת מכבי.

החלטתי ללכת על מסלול הדסה - אלא אם כן יקרה נס והטיפול האחרון שלי שיהיה בעוד חודש יצליח, אבל אין ממש סיכוי...
. זה רק בשביל להיות שלמה עם עצמי במאה אחוז שעשיתי את המקסימום ולדעת שגם ה- Q10 שאני לוקחת כבר 5 חודשים לא הצליח לעזור...

קבעתי תור אצל פרופ' הורוביץ במרץ, שמעתי שהוא מעולה, אבל הבנתי שבשביל לקבל החזר על הפגישות + החזרות אצלו אצטרך להביא כל פעם טופס 17 ממכבי. וגם לא ברור לי אם אצטרך חוץ מזה לשלם עוד כסף.

ראיתי שד"ר מירי גודין עובדת גם עם מכבי. אם אעשה את תרומת הביצית דרכה, התהליך הבירוקרטי מול מכבי יהיה פשוט יותר, ויעלה לי פחות מאשר אצל פרופ' הורוביץ? או שאולי היא מקבלת בסניף אגריפס בירושלים כרופאת נשים "רגילה", ובתרומת הביצית בהדסה היא לא עובדת דרך מכבי?

ומה דעתכן? כדאי באמת לעשות אצלה או אצל הורוביץ? מצד אחד אצלה אפשר לקבל זמינות (בפגישות ובמענה טלפוני על שאלות) שזה חשוב מאד לרוגע נפשי ולזירוז התהליך, ומצד שני אצלו אפשר לקבל נסיון רב וסיכוי גדול יותר שיצליח עקב הנסיון הרב שיש לו בהחזרות...

שבת שלום

לירן 34

New member
היי, זה שהחלטת לבצעה טיפול נוסף מצויין, תדעי

בשביל ההרגשה שלך שעשית הכל ותהייה שלווה לעשות תרומה ואולי לא תצטרכי תרומה אולי הטיפול יצליח...לגבי יתר השאלות לא יכולה לענות לך. בטח בנות שיודעות יותר יענו לך. בהצלחה

למעלה