עלוב!!!

J To The Lo

New member
עלוב!!!

אני מצטערת להודיע למי שעדיין לא יודע אבל המצב של הפורום ע-ל-ו-ב!!! המאמצים להחיות אותו נורא יפים אבל זה עדיין פתטי! דיי להשלות את עצמכם ותראו את האמת,הפורום מת.. וכדי לא הגיע יותר נמוך-רדוד-אידיוטי עדיף שאור יסגור אותו!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif לא ../images/Emo41.gif

בסופי שבוע יש זמן לנט.. אבל בשבוע רגילאין כ"כ זמן, ככה שכל אחד מנסה לתרום כמה שאפשר לא תמיד יש זמן..אני פשוט לא מאמינה שיש כ"כ מעט גולשי תפוז שאוהבים את ג´יי לו

עלובה את ../images/Emo70.gif

לכי תחפשי לך פורום אחר ותצאי מהפורום הזה או שיש לך עוד אפשרות לתת רעיונות להחיות את הפורום לדעתי הפורום עכשיו הרבה יותר טוב

Azar Azar

New member
נכון הפורום באמת נהיה יותר טוב

ולא צריך לסגור אותו לכי תראי את הפורום של סלין דיון לא כתבו שם כבר 5 ימים

אני ניכנסת עכשיו לפורום של.....

סלין דיון להעיר אותם קצת שלא יסגרו להם את הפורום............

J To The Lo

New member
אויייש...תסתמי!!!

מי את שתתני לי אפשרויות?! אני לא באה לרדת על המאמצים שלכם אבל כשאני רואה את המצב עכשיו לעומת המצב של פעם שהיה 50 הודעות ביום זה נראה לי עלוב! אני לא יודעת מתי אתן הצטרפתן אבל הרבה עזבו,וכמה כבר אפשר למרוח את אותם נושאים?תמונות אהובות-סרט אהוב-קליפ הכי יפה,זה הכל!!וגם אותם חרשנו בצורה מאסיבית במהלך קיומו של הפורום!! את אומרת שהמצב יותר טוב..עכשיו יש 2 הודעות ביום בהשוואה למצב הקודם שהיה הודעה אחת ביום.. מאוד מעודד...

J To The Lo

New member
יש מצב..

שבא לי לריב i dont know... אולי זה מה שיעיר את הפורום הרדום הזה!! ולא דווקא איתך,אין לי שום דבר נגדך..
פשוט משעמם לי!! חרשתי כל היום על בעיות בגיאומטריה ואני חייבת לפרוק את עצבים/שיעמום..sorry אם עיצבנתי אותך

ואם יש לך נושא אחר חוץ ממה אנחנו...

אוהבים אצל ג´ני ומה לא אז תתחילי לשרשר........

למעלה