הצצתי טיפה, אין לי ממש זמן לראות אותה
אני ממש עמוסה, גם בא לי לראות "אני אוהב פראיסופוליס" של גלובו שראיתי פרק אחד היא ממש נראת טוב אבל אין זמן
.
לי דווקא האצטקית הזאת נראת סבבה, כי היא לא נראת קלאסית ויש לה אווירה "צ'יליאנית" כזאת, סדרת מתח, יש מצב שבגלל זה מצב הרייטינג שלה לא מזהיר, כי מקסיקנים בעיקר אוהבים טלנובלות קלאסיות, או שאולי הם התעצבנו שאצטקה הקריבה את המשבצת הברזילאית בשביל טלנובלה הזאת, ובכלל בכללי הרייטינג של כל הטלנובלות במקסיקו על הפנים. גם טלויסה במצב גרוע מאוד. בכל מקרה, אם וכשיהיה לי יותר זמן פנוי אני אראה אותה.

העלילה שלה: יש שתי משפחות שכנות ריוורו וקורונל שעוסקות בגידול ענבים ויצור יין. משפחת ריוורו מאוד אוהבים את עיסוק הזה, מבחינתם זאת דרך חיים ומשפחת קורנל רואה ביין בעיקר עסק מצליח והם גם הרבה יותר עשירים מריוורו ושואפים כל הזמן להצליח ולהתעשר עוד. האמת התחלה טיפה מזכירה את "אקאסיה" חחח
אלונסו ריוורו, האב של משפחת ריוורו מת בנסיבות מסתוריות, והניהול של היקב עובר לידיים של ילדיו ואישתו שלא מבינה כלום בעניין ובנוסף מצבם הכלכלי לא טוב, יש להם חובות. השכן ה(לא)נחמד חילברטו קורונל (אריק הייסר), הבן הבכור של משפחת קורונל, מחליט לנצל את ההזדמנות ולקנות מהם את היקב, ומקבל סירוב מפלורנסיה ריוורו, הבת של משפחת ריוורו. פלורנסיה וחילברטו פעם היו מאוהבים, אבל מרוב שחילברטו הפך לשאפתן וחמדן חסר מעצורים, הוא נפרד ממנה כדי להתחתן עם מישהי מתוך אינטרס כלכלי. הסיפור עצמו בעצם מתחיל מזה שמישהו יורה בחילברטו ואמנם הוא נפצע קל מהכדור, הוא מקבל מכה חזקה מהנפילה ומאבד את הזיכרון. לאט לאט הוא מנסה להתאושש,להתרגל לחיים, לנסות להבין מי רצה להרוג אותו ומתאהב מחדש בפלורנסיה. עם הזמן הוא מתחיל להבין איזה חרא של בן אדם הוא היה ושכל העולם שונא אותו, שהמשפחה שלו חבורה של צבועים ושהוא לא יכול לסמוך על אף אחד.