עלובי החיים

Don Nirtin

New member
עד 22

פרקים מעולים!

וכן, ספיילרתי קצת עד 34 (מה שויוה נתנו בתקצירים שלהם) כדי לקבל רמז להמשך הסדרה. כן, הולך להיות סוער.

ו- יופי שאיגנסיו לא התפגר. בד"כ כשיש סצינות דרמטיות האב מתפגר ולא מספיק להינות מהבת האבודה/אהובה....

ואם מריה מאם חורגת מייללת כל פרק בממוצע MI HIJJJJJJJ
אז לוסיה מייללת בכל פרק ממוצע אינסונטה (חפה מפשע).

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אני ספיילרתי ותוך יומיים עדכנו גם עד פרק 38

והתאכזבתי לגלות שגם הנזירה אמפרו הולכת למות לפני שהבעיות של לוסיה יתחילו וכשלוסיה שוב תהיה נרדפת אמפרו לא תוכל אפילו להחליט אם להאמין או או לא כי היא לא תהיה וגם דניאל ישאר ללא קרובי משפחה חוץ מאוקטביו.

rafinagar

New member
פרק 1

הסדרות הטורקיות שלי מסתיימות אוטוטו צריך לחדש ולרענן את התפריט וגם לתרגל את הספרדית

תודה לויוה שהעלו אותה לאתר. נהניתי מהפרק עוד לא גיבשתי דעה לגבי הדמויות
רק תרשו לי להגיד שארסלי ארמבולה נראית מדהים

אני מכיר אותה בשם ובמראה אבל פעם ראשונה שרואה אותה משחקת ומאוד אהבתי

אריק הייסר

נזכרתי אתמול שפירסמת פוסטר על הטלנובלה החדשה של אריק..את רואה אותה? אמרו לי שהולך לה על הפנים, מה העלילה שלה?

elall

Member
מנהל
הצצתי טיפה, אין לי ממש זמן לראות אותה

אני ממש עמוסה, גם בא לי לראות "אני אוהב פראיסופוליס" של גלובו שראיתי פרק אחד היא ממש נראת טוב אבל אין זמן
.
לי דווקא האצטקית הזאת נראת סבבה, כי היא לא נראת קלאסית ויש לה אווירה "צ'יליאנית" כזאת, סדרת מתח, יש מצב שבגלל זה מצב הרייטינג שלה לא מזהיר, כי מקסיקנים בעיקר אוהבים טלנובלות קלאסיות, או שאולי הם התעצבנו שאצטקה הקריבה את המשבצת הברזילאית בשביל טלנובלה הזאת, ובכלל בכללי הרייטינג של כל הטלנובלות במקסיקו על הפנים. גם טלויסה במצב גרוע מאוד. בכל מקרה, אם וכשיהיה לי יותר זמן פנוי אני אראה אותה.
&nbsp
העלילה שלה: יש שתי משפחות שכנות ריוורו וקורונל שעוסקות בגידול ענבים ויצור יין. משפחת ריוורו מאוד אוהבים את עיסוק הזה, מבחינתם זאת דרך חיים ומשפחת קורנל רואה ביין בעיקר עסק מצליח והם גם הרבה יותר עשירים מריוורו ושואפים כל הזמן להצליח ולהתעשר עוד. האמת התחלה טיפה מזכירה את "אקאסיה" חחח
אלונסו ריוורו, האב של משפחת ריוורו מת בנסיבות מסתוריות, והניהול של היקב עובר לידיים של ילדיו ואישתו שלא מבינה כלום בעניין ובנוסף מצבם הכלכלי לא טוב, יש להם חובות. השכן ה(לא)נחמד חילברטו קורונל (אריק הייסר), הבן הבכור של משפחת קורונל, מחליט לנצל את ההזדמנות ולקנות מהם את היקב, ומקבל סירוב מפלורנסיה ריוורו, הבת של משפחת ריוורו. פלורנסיה וחילברטו פעם היו מאוהבים, אבל מרוב שחילברטו הפך לשאפתן וחמדן חסר מעצורים, הוא נפרד ממנה כדי להתחתן עם מישהי מתוך אינטרס כלכלי. הסיפור עצמו בעצם מתחיל מזה שמישהו יורה בחילברטו ואמנם הוא נפצע קל מהכדור, הוא מקבל מכה חזקה מהנפילה ומאבד את הזיכרון. לאט לאט הוא מנסה להתאושש,להתרגל לחיים, לנסות להבין מי רצה להרוג אותו ומתאהב מחדש בפלורנסיה. עם הזמן הוא מתחיל להבין איזה חרא של בן אדם הוא היה ושכל העולם שונא אותו, שהמשפחה שלו חבורה של צבועים ושהוא לא יכול לסמוך על אף אחד.

Renat Zeitune

New member
ראשי שאפתן חסר מעצורים

מזכיר לי את רובי בגרסה הגברית. האמת שווה לצפייה ולו לפחות בגלל הראשי והעלילה

elall

Member
מנהל
אבל הוא נהיה מהר מאוד טוב

לפי מה שאני יודעת הוא מאבד את הזיכרון כבר בפרקים הראשונים ומשם הכסף כבר לא מזיז לו. וחבל, דווקא נראה לי מתאים לו לשחק נבל.

Renat Zeitune

New member
רובי צריכה ללמוד ממנו

היא נהייתה רק רעה יותר גם בסוף
&nbsp
מעניין אם חוסה קסטרו יעשה לזה גרסה שכידוע מת דמויות ראשיות לא תמימות אחרי רובי טרסה ואקאסיה.

elall

Member
מנהל
אולי אפשר לסדר לה איזה נבוט בראש

לפרמט לה את השכל
.
האמת, אני קוראת את התגובות בפורום הרוסי ויש כאלה שחושבים שאולי הוא רק מעמיד פנים ועובד על כולם שהוא איבד זכרון. הלוואי באמת, זה יכול להיות מעניין

Renat Zeitune

New member
חחחחחחח הדרך היחידה שרובי תשתנה

זה שתיוולד מחדש, כי אפילו הנפילה שלה לא גרמה לה להשתנות ואף התייחסה רע ללורטו שתמיד היה לצידה יותר מכולם.
נהיה לי חשק לנסות אם כי יכול להיות שאולי אריק הייסר נהיה שחקן רכש בעקבות עלובי חיים, האמת שלא אתנגד אילו את זה לפה, בטח הסוף יהיה טלנובלי.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שאני אוכל את הכובע עם האמירה שלדניאל אין חושים של שוטר

לאחר שטעה הן לגבי לוסיה והן לגבי חנרו. בניגוד לציפיות של דיאבלו דניאל מבין שטמנו לו מלכודת עם סחורה קטנה של סמים להסחת דעת ומבין שליליאנה הייתה חלק מזה, בין אם היא קורבן או שותפה ומתחיל לחשוד בה וגם עם כל הכעס על לוסיה הוא זועם על איך שליליאנה מנצלת אותו כדי להכאיב לאחותה במסיבה ברשעות שאין כדוגמתה.

לוסיה איכזבה כשלא רצתה לספר למשפחתה על דניאל וכל הכבוד להלנה וקונסואלו שידעו לפתוח את ליבה.

דיאנירה כזאת חסרת טאקט פוגשת עמיתה לשעבר שהצליחה להתקבל באותו מקום עבודה ובמקום לשמוח על כך שיש גם לה סיכוי היא מתחילה כמעט לפרסם בכל מקום העבודה ששתיהן עבדו בזנות, בצדק היא גירשה אותה ומנעה ממנה לפלוט את השטויות שלה ויכול להיות שהייתה מקבלת אותה לעבודה לולא זה, אה ובנוסף לזנות גם חושפת קשר אישי שזה ניגוד עניינים בקבלה לעבודה. מזל שיש את לוסיה שעושה הכול כדי לסדר לה עבודה אצל קרלוס ומשכנעת אותו למרות שאין לדיאנירה ניסיון בתחום.

אפשר להבין את אוקטביו להישאר עם אימא כזאת לאחר אובדן האב ברור שהוא במצב פוסט טראומתי ודניאל ניסה לגמד את העניין ואכל אותה בגדול ונאלץ להכיר בכך שלוסיה וויקי צדקו. ובכל זאת מה יש לאוקטביו ויקי רק עוזרת לחבר לכיתה בלימודים והוא כבר קורא לזה פלירטוט וטוען שמפלרטטת עם כולם ולא רוצה שום קשר איתה, ממי הוא ירש או למד קנאה חולנית כזאת? ועכשיו גם מנסה להתאבד, מזל שלוסיה הגיעה בזמן אם כי חבל שאולגריו שהתלהב מהסיפור של לוסיה סוחרת הסמים והחליט לחזר אחריה ראה מה קורה, עדיף היה שהיה מתאכזב מלוסיה ומוותר על הרעיון, עכשיו גם הקשר הכי תמים בין לוסיה לאולגריו יוכיח לדניאל את צדקתו ועוד הל' שססר הצליח לכתוב, למרות שאינה הוכחה לכלום אבל זה מסוכן בשביל לוסיה.

elall

Member
מנהל
בדיוק להפך, בגלל המוח הבלשי שלו הוא "נפל" על לוסיה

יש לו מוח ודרך מחשבה של חוקר, לכן כל פיפס קטן יכול לעורר אצלו חשדות. עם חנרו מובן למה הוא לא קולט, כי חנרו גם כן בלש עם ניסיון והוא מצליח לא לעשות טעויות שיכולות לעורר חשד אצל דניאל. מאיפה לדניאל לדעת שחנרו מקנא בו? אבל ליליאנה ולוסיה זה די מקרה דומה. מספיק היה לו פרט אחד שנראה לו מוזר והוא מיד חושד שליליאנה עובדת עליו. אבל במקרה של לוסיה זה אפילו לא פרט קטן, אלא מבול שלם של פרטים מפלילים שנפלו עליו והמוח הבלשי שלו פשוט לא מסוגל להתעלם מזה. כל הקטע הזה של "חוש" מיוחד זה סתם מיתוס ושטויות, להפך, בניגוד לאנשים אחרים שיכולים לחשוב דרך הלב, כמו נזירה אמפרו, דווקא אצלו המוח בקטעים האלה עובד שעות נוספות.
&nbsp
אוקטביו באמת בחור מסכן, דבורה רק מחמירה את המצב ודוד שלו דיי מתעלם מהמצוקה שלו. דניאל כבר התרגל להתעלם מהכאב הפנימי שלו וחושב שהוא בסדר והוא חושב שאוקטביו גם יהיה בסדר. הוא לא מבין שלאוקטביו אין עור של פיל כמו לדניאל. למעשה הוא לו מבין שגם לו אין עור של פיל. הוא חיי בסרט שהכל מסדר, שהוא מתמודד יפה מאוד עם המצב, אבל זה רק הולך ומצטבר וקרלוס כפסיכיאטר מבין את זהו מנסה לעזור לו רק שהוא מסרב. זה כמובן לא יגמר טוב וזה די ברור על מי הוא בסוף יוציא את הכל

&nbsp
&nbsp

למעלה