עלובי החיים

evglev1

Well-known member
מנהל
לאט לאט הדברים מתבהרים יותר

מסתבר שמה שאיגנסיו שמע לא שקר, הסמים נמצאו אצל לוסיה בלוקר והיא נעצרה במקסיקו וכנראה באמת השתחררה הודות לראמס כפי שאיגנסיו חשב, אבל מסתבר שדניאל צדק וכשהיא הייתה ברכב עם סמים ועם סוחר סמים ונשפטה כבר היה לה עבר פלילי בגלל המעצר במקסיקו ולכן שפטו אותו בתור שותפה לפשע.

מסתבר שהחטאים של פרננדה לא מתחילים בהוצאת טינה על ילדה חפה מפשע, היא הייתה החברה הכי טובה של אימא הביולוגית של לוסיה לפני שנישאה לאיגנסיו וניצלה צרות של חברתה כדי לנחם את אגנסיו ולא למסור את המכתב ולקבל את בעלה של חברתה, לכן גם איגנסיו ואיסבל לא הרגישו יותר מדי יסורי מצפון כשבגדו בה כי היא הייתה אחראית לפחות חלקית לפרידה ביניהם.

מפתיע שלוסיה כנראה יודעת שליליאנה שמה לה את הסמים בלוקר בעוד כשדיאנירה אמרה לה שליליאנה חיזרה אחרי החבר שלה היא הופתעה, אבל לקרלוס היא ודאנירה סיפרו שהן חושדות במישהו ששתל את הסמים אך לוסיה עצרה את השיחה, אבל כשהיא הטיחה באימא את זעמה ושטפה גם את אחיה על השתיקה וסיפרה על השנים שישבה בכלא ובדיוק ליליאנה נכנסה היא באה לתקוף אותה כאילו היא יודעת שליליאנה היא זו שהפלילה אותה ועומדת להגיד את זה.

מסכן קרלוס הוא מאמין ללוסיה ורואה כמה דניאל זועם עליה על עברה ועל האישה שהייתה עם ססר שמבחינתו היא לכל הפחות שותפה לרצח ומבין שדניאל לא יניח ללוסיה משפט צדק, אך מצד שני העדות של לוסיה חשובה כדי לדעת שאחד הרוצחים של ססר הוא שוטר בוגד שיכול להיות ביחידה של דניאל וקרלוס מבין את לוסיה, אך מחכה שיעבור זעם בתקווה לעזור לפענח את המקרה.

כל הכבוד לממיו שהחזיר לרוקסנה את הצעצוע, אך נראה שההקלטה תישאר בפנים עד סוף הסדרה, כי צעצוע נמצא באוויר כל כך הרבה ולא נפרם, וססר לא אמר לאף אחד רמז למיקום ההקלטה, כך שרק תאונה רצינית לצעצוע תחשוף את ההקלטה.

elall

Member
מנהל
אז הנה הייתה גם תשובה לשאלה שלך איזו כמות סמים

מצאו ללוסיה בלוקר. בפלאשבק ראו חבילה די גדולה, בטח לא כמה גרמים בודדים לשימוש אישי, אלא בכמות שאפשר למכור להרבה אנשים+היא חברה של סוחר סמים, לא קשה להסיק מכך שהיא עזרה לחבר שלה למכור את הסמים. לקשר לזה שהיא ידעה שליליאנה שמה לה את הסמים, אני חושבת שזה די ברור שהיא יודעת או לפחות מנחשת, אבל לדעתי היא פשוט לא ביצ'ית מספיק בשביל להגיד את זה לכולם מבלי שיהיו לה הוכחות.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת שכשדיאנירה סיפרה ללוסיה שאחותה הייתה מחזרת או מאהבת

של החבר שלה היא הייתה המומה כאילו חוץ מההתנכרות בכלא ואחרי שחזרה היא לא סבלה מליליאנה.

elall

Member
מנהל
יאללה תצטרפי כבר

evglev1

Well-known member
מנהל
אז עמד האכזבות כבר ירדה סוף סוף

לאחר שזכתה לשידור חוזר וגם לאתר בעוד האסירה שודרה רק פעם אחת. ואחרי התקדים של עמק התשוקות ומשולש גורלי אני מהמר שאלמה תחליף את תהום של תשוקה ולכן ממהרים להוריד אותה מהאתר לפני.

Don Nirtin

New member
עד 17 או 18

ביי ביי ססר. לפחות בפלאשבק הואילת לחשוף את הדבר היחיד שיפה אצלך- הגוף.

רדמס-ליליאנה-אולגריו-

חנרו וליליאנה מתבררים להיות פחדנים אבל מה, הם שניהם זבלים.

אני מקווה שדבורה תשמיד את עצמה באחת העקיצות שלה. ויפה שעה אחת קודם. ואני חייב ספוילר לגביה - הגברת מתנרמלת או נענשת?

מה זה היה הזקן שלוסיה פגשה בים?

כנ"ל גם על ההוא שהסבתא התפגרה לו והסבא שלח אותו בברכת שלום חזרה לעיר

ועוד מעצבן לרשימה- גסטון גס הרוח. יודעים את מי הוא מזכיר לי? גסטון מהיפה והחיה.

אני מקווה שקונסואלו תקבל גבר טוב ונורמלי כי נראה שהולכים לשדך את פבלו החתיך לאלנה......

שמישהו יספר ללוסיה שהמרפסת שלה בחוץ כמעט כל הזמן עם הבגד הירוק משל הייתה רובין הוד שפגשה את החץ. תודה.

ועוד בעניין המרפסת- לוסיה מתפשטת ושוכבת עם דניאל ואחר כך שוב !!!!! עם אותם בגדים. פאק בעריכה?

לעומת זאת, שמתי לב שכל הבוגדים שנצלבו ונרצחו אצל אולגריו חשופי חזה. אולגריו אולי ביסקסואל ולא ידענו?

שמישהוו יספר (2) לדיאנירה שגם המרפסת שלה בחוץ.

זהו בינתיים

אה וכן, אוקטביו ו-ויקי לשליטעעעעעעעעעעעעע. הייתי עושה ספין אוף רק עליהם. ושכל השאר יעשו תפקיד אורח. (מה, חולה על סיפורי מתבגרים מאוהבים.)

elall

Member
מנהל
לבקשת ניר על דבורה

היא הולכת להיות יותר ויותר בלתי נסבלת, ולא תתנרמל, אבל באיזשהו שלב תעשה טובה לקרובים שלה ולנו ופשוט תעלם.

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב דבורה מרוב אירועים חשובים

פספסתי או שכחתי למה דבורה על קביים, מה הייתה התאונה שלה ומתי?

elall

Member
מנהל
היא השתכרה ונפלה במדרגות כשויקי ואוקטביו באו

לבית של אוקטביו.

Renat Zeitune

New member
עד פרק שלוש

האחות מילגרוס ממש מעצבנת וממורמרת, עושה הרושם שיש לה משהו אישי נגד לוסיה, בסוף הפרק חטפתי עליה ועל דניאל עצבים שהתנפלו עליה, דניאל בכלל חש את עצמו, ססר לעומתו ממש חמוד, נקרעתי איך שהוא אמר " איזו דרך יפה למות"

מה שכן בפרק הראשון אמל'ה איזה גוף, הוא ממש חתיך, חבל שעד כה הוא מעצבן ומתנשא.
&nbsp
נורא כאב לי שלוסיה התוודתה שהיא עקרה, כנראה בסוף הסדרה רוקסנה תהיה בחזקת לוסיה ודניאל ויצטרכו להסתפק בה. עושה רושם שולנטינה פרגס להתעלל בדמויות הראשיות הנשיות, והעקרות זה אחד מאלה.
&nbsp
תהרגו אותי לא מבינה מה מתלהבים מאהרון דיאז ועוד אומרים שהוא השחקן האחד והיחיד פחחחחחחחח הבנאדם לא יודע להביע רגשות, לא נכנס לדמות. גם חסרה לו כריזמה של אריק הייסר יש בשפע. פשוט הדמות נכון לעכשיו די מעצבנת ונוטה לשובניסטית.

evglev1

Well-known member
מנהל
אהרון דיאז פשוט הרשים בדמות המטורף בסנטה דיאבלה

אבל אין בו בכלל כריזמה, גם אני לא מבין מה מתלהבים ממנו.

נדהמתי שוולנטינה פרגס הידועה בסאדיזם כלפי הדמות הראשית כתבה את השיבה הביתה שבין האהובות עלי, אבל בעצם החותם שלה נמצא בכך שללא שום הצדקה היא הרגה את האח של הראשית שעמד להיות מאושר עם האחות החורגת של הראשי לאחר שנחלץ מהכלא אבל הייתה חייבים להרוג לראשית בן משפחה קרוב ללא סיבה הגיונית וגם הראשי היה אנאמי ופאסיבי אבל לפחות לא מעורר חלחלה כמו בדונה ברברה ולאהוב את לולה. והנה גם כאן לוסיה עקרה אבל זה העניין שרוקסנה אמורה להיות בדמות של קוזט בספר ולכן למרות שלוסיה צעירה מז'אן וולז'אן ואישה לא יסדרו לו עוד ילדים, למרות שבפורום הרוסי העלו אפשרות שתאמץ גם את ממיו ואולי גם דניאל יכניס את לאון להריון ולאון תמות.

נדהם כל פעם מחדש מהנזירות והדתיות ההדוקות ששופטים כל כך לחומרה כמו האחות מילגרוס המעצבנת שמונעת הזדמנות שנייה בגלל העבר, אגב גם ז'אן וולאז'אן התקשה למצוא עבודה לאחר שהיה אסיר לשעבר וגנב שוב, אך הכומר כשהוא נתפס הכומר אמר שזאת אי הבנה והוא נתן לו את הרכוש הגנוב, כך גם אמפרו מגינה על לוסיה, אבל באמת עוד נושא חברתי שמקומות עבודה נרתעים מאסירים לשעבר וזה מאלץ את האסירים לחזור לעולם הפשע. אני דווקא נוטה לקבל את התירוץ של מילגרוס שהיא מטפלת בקורבנות של סמים ולכן נגעלת מלוסיה שהואשמה בסחר בסמים, אבל עדיין זאת לא סיבה למנוע עתיד אחר מטירונית בעסק שנתפסה וריצתה את עונשה בעיקר שהיא כבר תרמה לחבר בבית החולים של הכלא.

דניאל גם מעצבן וססר בהחלט יותר נחמד ממנו, לא פלא שלוסיה כבר בשיחה הראשונה פלטה בפני ססר את עברה, הוא יודע לשדר פתיחות ואמון.

Renat Zeitune

New member
ססר חמוד והכל

אבל השחקן שמגלם אותו פשוט חלש ואילו דניאל ההפך ממנו ממש דורש נבוט וגם די מאוהב בעצמו אבל השחקן סבבה לגמרי יותר טוב אהרון דיאז ושופע כריזמה.

למעלה