עלה לי שאלה..

2B ME

New member
ההוראות והלחשים ../images/Emo58.gif

היו של סנייפ הוא בעצמו אומר בספר להארי אתה משתמש בקללות שלי נגדי אני הוא הנסיך חצוי הדם (משהו כזה) (לא יכולה למצוא כרגע את הציטוט המדוייק מהספר, אני לא בבית עכשיו). ככה שברור שהספר היה של סנייפ יכול להיות שאמא שלו נתנה לו את הספר באף אחד מהספרים לא כתוב על המצב הכלכלי של סנייפ אף אחד לא יודע אם הוא עשיר או לא פעם ראשונה שמזכירים את הבית שלו היא בספר השישי וגם בו אין תיאור מדוייק יותר מדיי

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|../images/Emo58.gifלא,

הרמיוני אומרת להארי שהיא צדקה בקשר לאיליין פרינס, כי היא אמא של סנייפ, לא בגלל שהספר שייך לה.

Bassman

New member
?! ../images/Emo58.gif

בסוף הספר שהארי רודף אחרי סנייפ הוא אומר לא שהוא לא יכול להשתמש בקללות שהוא המציא נגדו

הוא אמר את זה כי זה עיצבן אותו

שהארי התכוון להשתמש בה. זה לא שהוא חסין אליה או משהו... ג'יימס השתמש נגדו בקללה הזו.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|../images/Emo58.gifלא, הוא

אומר שעד שהוא לא ילמד לחסום את המוח שלו הוא לא יוכל לנצח אותו, ותוך כדי זה הוא מכניס את העניין שהארי משתמש בקסמים שהוא המציא.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|כי מה שאת../images/Emo58.gif

אומרת זה שהארי לא יכול להשתמש בקללות של סנייפ נגדו, וזה לא נכון.

ToryMaster

New member
אפרופו הודעות שנמחקו

כשאתם מגיבים לספוילרים לא מסומנים [כבר אמרנו שלסמן בהודעה אחר לא מספיק], אתם מודעים לזה שהתגובות שלכם נעלמות?

כמו שנכתב מעליי,../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

נראה לי שהוא פשוט שכח אותו. הוא לימד שיקויים המון זמן, ואת הספר הזה - שבוודאי היה *מאוד* חשוב לו, הוא השאיר בארון הספרים בכיתה שלו. אם תלמיד היה מבקש ספר - הוא היה הולך לארון ומביא לו:] כנראה שכשהוא עבר למד DADA הוא שכח אותו במקרה, ויתכן שהוא אפילו הלך לחפש אותו שוב ולא מצא אותו ולכן ידע שהוא נמצא אצל מישהו.

J Halliwell

New member
אני מסכים שזו אפשרות ../images/Emo58.gif

אבל אני לא יודע כי טוב או רע, סניים חכם, אפילו חכם מאוד ולא מתאים לו פשוט לשכוח חפץ כ"כ חשוב. ועוד יותר לא מתאים לו לתת לתלמיד בלי ספר את הספר האישי שלו עם כל ההערות בפנים (אם הוא היה נותן אז הוא היה נותן את אחד מספרי בית הספר כמו שרון קיבל, לא?) אני פשוט מנסה למצוא משמעות גדולה יותר לענין הזה... עכשיו תחשבו על משהו, לכל ספר יש שם שמתקשר איכשהו לאירוע המרכזי בספר ובסוף הספר או לפחות בפרקים האחרונים מבינים משהו חשוב שסוגר מעגל לגבי נושא הספר. בספר הזה זה אין סגירת מעגל, האירוע המרכזי, המותח כאילו זה האירוע במערה ואז המוות של דמבלדור. מה שקרה בסוף עם סנייפ זה כאילו בסוף הספר השלישי היינו רואים את סיריוס ואז הוא היה בורח בלי כל ההסברים של מה שקרה שקשור אליו, אז לדעתי צריך לחפש משהו שקשור לזה שיופיע בספר השביעי. ויש לי הרגשה שזה קשטר לסיבה שבגללה סנייפ השאיר את הספר בהוגוורטס (או לפחות בכיתת שיקויים).

Bassman

New member
תראה...

בספר הרביעי "גביע האש" גביע האש היה סתם פרט בספר. כנ"ל פה כנראה.

J Halliwell

New member
לא נכון

בגביע האש למדנו בסוף שרק בגלל הגביע הזה קראוץ' ג'וניור הצליח להכניס את הארי לטורוניר וככה לשלוח אותו לבית הקברות.

J Halliwell

New member
לא אמרתי שהוא המרכזי

פשוט שבסוף הספר אנחנו מבינים עובדה מאוד חשובה שקשורה בו. ובשישי, חוץ מזה שגלינו מי זה הנסיך, לא גילינו כלום.

ToryMaster

New member
המ

יש לך רעיון יותר טוב? חוץ מזה, סביר שזה ישחק תפקיד חשוב בהמשך.

J Halliwell

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני מסכים. הרי תהינו איך סנייפ יוכל להוכיח את חפותו בפני המסדר, נכון? אולי יש איזה משהו בספר שמוכיח שהוא טוב. אולי זה משהו שאם סנייפ היה רע הוא בטוח היה נותן לוולדמורט וזו ההוכחה?????לא יודע, כל התיאוריות עושות לי כאב ראש

אם כבר זה מוכיח שהוא רע ../images/Emo58.gif

כי הוא המציא שם קללות כמו זו שהארי השתמש בה נגד מאלפוי בשרותים, זו שמחוררת את הגוף ומתים מאיבוד דם. (גם אם הוא לא המציא אותו וסתם כתב אותה, זו עדיין חתיכת קללה אפלה, והוא כתב ליד זה "לאויבים")

טוב, תקשיבי../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אם היה לי את השכל ואת היכולת לא הייתי ממציאה לחשים לשינוי צבע הלק על ציפורני הרגליים. הייתי רוצה לעשות עם הכישרון הזה משהו, לנצל אותו. משהו חזק ומשמעותי. אני חושבת שסנייפ בהחלט הצליח להמציא קללות חזקות שבהן אפשר להתגאות, בניגוד לאיזה לחש מפגר. הוא היה סקרן
לא זכור לי שהוא השתמש באחת הקללות הנוראיות האלו על אחד התלמידים. בקשר לטוב או רע - אני חושבת שהוא אינטרסנט, מחושב וחכם בצורה שובה, ופועל עם שמץ של מוסר

למעלה