עלה לי שאלה..

J Halliwell

New member
עלה לי שאלה..../images/Emo58.gif

למה שסנייפ ישאיר את ספר השיקויים הישן שלו בבית הספר?? הוא לא בידיוק הנדבן הגדול של המאה. אולי מדובר במשהו שקשור להארי או אולי משהו בסגנון היומן של רידל (אני לא רומז שהספר הוא הורק' אני רק אומר שכנראה הייתה חשיבות לזה שהספר ישאר בהוגוורטס)

avinoam edry

New member
שאלה טובה (ספוילר )

אבל מצד שני גם רון קיבל ספר של תלמיד ישן וגם לסנייפ לא היה ממש שימוש בו (הוא ידע יותר טוב מן הספר) וכמו כן לך תדע מתי הוא הצתרף לאוכלי המוות למינהם לשם הוא בטוח לא יסחוב את ספר השיקוים שלו

J Halliwell

New member
אנחנו יודעים ../images/Emo58.gif

שסנייפ לא היה פיה טובה כשהוא היה בבית הספר, אולי הוא לא היה אוכל מוות אבל הוא היה בתוך כל הקטע הזה של טהורי דם ואומנויות אפלות. עכשיו, נכון שגם רון קיבל ספר ישן של מישהו אבל זה עדין לא עונה על השאלה: יש אנשים טובים בעולם שתורמים את הציוד הישן שלהם, ורון קיבל ספר של אדם כזה. אבל שסנייפ יתרום סתם ככה משהו פשוט לא הגיוני (לפי מה שאנחנו יודעים כרגע)

avinoam edry

New member
יכול להיות (ספוילר)

שמכיון שזה היה החדר הישן של סנייפ הוא שמר את הספר הישן שלו שם ומלבד זה מי יקנה את הספר הזה בהתחשב במצב שלו אני די בטוח שאף הורה לא רוצה שהילד שלו ילמד מתוך ספר בלוי עם כשפים אפלים בתוכו

Roonil Wazlib

New member
ויכול להיות שהוא שכח/איבד אותו

מה הארי עושה עם הספרים שלו כשהוא גומר ללמוד?

ToryMaster

New member
המ ../images/Emo58.gif

מן הסתם הייתה חשיבות לזה שהספר ישאר בהוגוורטס
. אני חושבת שחלק מהסיבה יכול להיות שהוא פשו טשכח את זה, שהספר עבר אליו בירושה מאימא שלו, מי יודע.

ToryMaster

New member
נמחקו כאן המון הודעות

תסמנו ספוילרים, אנשים. אני וליאת משתדלות לשלוח מסרים על כל הודעה שנמחקת, אבל כשיש המון וצריך למחוק בבת אחת, זה פשוט בלתי אפשרי.

צודקת, מצטערת ../images/Emo58.gif

ובתגובה (חוזרת) למי שהתחיל את השירשור: אני לא חושבת שהספר בכלל היה שייך לסנייפ. בגלל המצב הכלכלי של המשפחה שלו אני בכלל חושבת שהספר היה ספר משומש שהיה שייך לבצפר. סנייפ השתמש בו, כתב בו, ובסוף השנה החזיר אותו להוגוורטס.

J Halliwell

New member
הספר ../images/Emo58.gif

היה שייך לאמא של סנייפ-"איילין פרינס" אם אני לא טועה, זה כתוב בספר. הרמיוני אומרת את זה להארי

בטוח?../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

הרי בספר השיקויים כתוב שהוא שייך לנסיך חצוי הדם שהוא הרי סנייפ, ולא לאמו. אני לא זוכרת אם מצויין שם שלפני שהוא היה שייך לנסיך, הוא היה שייך לאמו.:X יש לך ציטוט במקרה, או פרק בערך?

J Halliwell

New member
אני מצטט...../images/Emo58.gif

יש את הדיאלוג הזה בין הארי והרמיוני בתחילת הפרק האחרון ובו נאמר... “No – no – Harry, I didn’t mean that!”…..”It’s just that I was right about Eileen Prince once owning the book. You see…she was Snape’s mother!”

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|../images/Emo58.gifזה

שאיליין פרינס היא אמא של סנייפ זה לא אומר שהספר היה שייך לה, זה רק מסביר את הכינוי שסנייפ אימץ לעצמו - חצי פרינס, חצי הדם שלו טהור.

הכוונה באופן עקיף ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

מאיפה הרמיוני יכולה לדעת שזה היה דווקא ספר שלה? היא בטח התכוונה שהיא שילמה על הספר, (כי קשה לי להאמין שלסנייפ הייתה עבודה לקיץ, ושהוא קנה את הספר בעצמו) ולכן, טכנית, הספר היה שייך לה.

J Halliwell

New member
נו, אז סבבה ../images/Emo58.gif

כל מה שזה בא להגיד זה שסנייפ לא קיבל את הספר מבית הספר לכן הוא לא היה חייב להשאיר אותו שם. והשאלה עדין עומדת, למה סנייפ השאיר את הספר בהוגוורטס?

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|../images/Emo58.gifכן, קראתי

אבל זה עדיין לא הוכחה. במהלך הספר הרמיוני חושבת שאיליין פרינס היא זאת שכתבה את כל ההוראות והלחשים, ובסוף הספר היא מגלה מה הקשר שלה לסנייפ, שהוא הנסיך האמיתי, ובגלל זה היא אומרת שהיא בערך צדקה כשהיא אמרה שהספר היה שייך לאיליין פרינס.

למעלה