עלה לי רעיון...

aviv e

New member
עלה לי רעיון... ../images/Emo58.gif

עוד לא קראתי את השישי אבל אני יודע שדמבלדור מת!
ויש לי רעיון למה שיקרא בשביעי... וולדמורט הולך להשטלת על הוגרוסט (זה לא בטוח כבר...) ואחרי שהמסדר מחזיר את הוגרוסט ארבעה אנשים מקימים את הוגרוסט שוב... וכמו שלסליתירין יש יורש שהוא פותח את חדר הסודות להארי יש יורש שהוא יפתח איזה חדר (מישהו אמר שלספר קואים הארי וסוד חדר האהבה... אולי קשור לתאוריה שלי)וכמו שסיפרו בסוף שהמילה האחרונה היא צלקת אולי המשפט הוא: " הסימן של הארי הוא צלקת והיורש של הארי יפתח את החדר בעזרת אהבה ולצלקת"

Fairywitch

New member
וואי, אהבתי!

בעיקר את ארבע השורות הראשונות. לא יודעת אם זה מה שיהי- אבל רעיון נהדר

mei14

New member
לא בא לי שסדרת הארי פוטר תיגמר

חוץ מיזה מה יקרה בפורום אחרי שכל הספרים יצאו ויותר לר יכתבו חדשים
על מה תדברו

אניאניאניאניאני...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הארי פוטר וחדר סוד האהבה..
שולת.

aviv e

New member
תודה!

ומה זה נקרא התחלה....? בכל מקרה אני די חושב שבאמת וולדמורט הולך להשטלת אל הוגרוסט... בכל מקרה אם יהיה לי כוח אני יכתוב על זה ואז אולי אפשרסם אם אתם רוצים...

aviv e

New member
אולי...

ואני בן אבל זה שוולדמורט הולך להמתקם בהוגרוסט רעיון ממש טוב והגיוני *מתפלל שרולינג יודעת עברית ועכשיו היא קוראת את זה ולוקחת רעיון*

The Walrus

New member
../images/Emo58.gifאני מצטער אבל

80% שהוגוורטס נסגר בשישי. ככה או ככה, הארי לא יהיה שם. השביעי לא מספר על הוגוורטס.

juggernaut

New member
ברור.

תהיה קצת הגיוני...באמת נראה לך שזה יקרה? לא משנה מה יש רולינג תהיה חייבת להחזיר את הארי להוגוורטס לשנה האחרונה שלו כאילו למה לעזאזל אז לעשות 7 ספרים? כי זה מספר טיפולוגי?

the ror

New member
../images/Emo58.gif

הארי בפירוש אומר שגם אם הוגוורטס יפתח בשנה הבאה הוא לא יחזור... ככה שזה די הגיוני לחשוב שכן, זה יקרה...(שהארי לא יהיה בהוגוורטס) אם הוגוורטס יסגר או לא אני חושב שלא אבל מי יודע... הרי מבחינת ההנהלה והמורים שוב המורה היחיד שחסר זה רק המורה להתגוננות מפני כוחות האופל...(סלוגהורן הפך להיות ראש בית סלית'רין במקום סנייפ ומקגונגל המנהלת...)וחלק מהמורים הביעו את נכונותם להמשיך ללמד גם אם יהיה רק תלמיד אחד(שזה בטוח יש-ג'יני ולונה לדוגמא שרק בשנה החמישית...)

ToryMaster

New member
אבל ../images/Emo58.gif

סלאגהורן לא הפך להיות ראש סלית'רין, הוא רק ייצג אותם. לא בדיוק הבנתי אם הוא ירצה לחזור בסוף. בכל מקרה, הארי יהיה חייב לחזור להוגוורטס אם לא ממש ללמוד אז לחקור, בהתחשב בחשיבות של המקום הזה עבור וולדמורט.

the ror

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי שמבחינת אנשי סגל סלוגהורן מתאים לתפקיד, כמובן, ברור שיכול להיות שהוא לא יסכים. אישית אני חושב שאם הוא כבר לימד שנה אחת בהוגוורטס ובכך הראה את תמיכתו בדמבלדור אז הסיבה היחידה שבגללה הוא נמנע מלקחת את התפקיד כמורה כבר לא משנה כי הוא בכל מקרה נקט כבר עמדה... ובקשר להארי לחזור, נראה לי שהוא כבר גילה את כל מה שיש לו ללמוד על וולדמורט בהוגוורטס. הרי אם היה משהו נוסף דמבלדור היה מראה לו... ושוב הארי אמר שהוא לא מתכנן לחזור שנה הבאה והתחיל כבר לפרט מאיפה הוא עומד להתחיל את החקירה שלו על וולדמורט. אם הוא היה מתכנן לחזור להוגוורטס כדי לחקור הוא היה צפוי להזכיר את זה בהקשר כשהוא דיבר על חזרתו או אי חזרתו להוגוורטס.

Mrs Amber Bloom

New member
80%?../images/Emo41.gif

מאיפה אתה יודע, אתה בקשר עם רולינג או משהו כזה?
עד שהספר השביעי יוצא יש סיכוי של 50 50.

זה לא בדיוק

50%... הרי גם לא בטוח שהוגוורטס יפתח וגם לא בטוח שהארי יחזור לשם... ו7 ספרים... למה? כובע

2xx

New member
חחחח../images/Emo58.gif

7 ספרים - אחד לכל הורוקרוקס...

למעלה