עלה לי רעיון...

the ror

New member
../images/Emo58.gifזה שהארי לא

יהיה בהוגוורטס לא אומר שהוגוורטס יסגר...

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifרולינג הסגירה את עצמה../images/Emo58.gif

בטעות כמובן, ואני יכול להגיד ב95 שהארי לא יהיה בהוגוורטס שנה הבאה. בראיון עם מאגל נט שאלו אותה איזה קטע היא ממש אהבה, והיא סיפרה על המשחק קווידיץ' שבו לונה משדרת. היא אמרה שהיא ידעה שזהו משחק הקווידיץ' האחרון שהיא אי פעם תכתוב ורצתה לעשות משהו מיוחד, ועלה לה הרעיון לתת ללונה לאבגוד לשדר. לכן, אם זהו משחק הקווידיץ' האחרון אז מן הסתם הארי לא יהיה בהוגוורטס בשנה הבאה. אלא אם כן - וזה סיכוי מאוד קטן - יהיה עוד טורניר קוסמים או משהו (מה שממש לא סביר, אחרי מה שקרה לסדריק, ובמילא רולינג לא תחזור על עצמה), או שהמשחקים פשוט יבוטלו כליל (אין שום סיבה - אנחנו יודעים שג'יימס פוטר היה בקבוצת הקווידיץ' של גריפינדור, ובתקופה ההיא וולדמורט היה כבר בשילטון, לכן אין סיבה שיבטלו את המשחקים בגלל המלחמה. וחוץ מזה, אם היו מבטלים אותם זה היה כבר קורה בשישי, לא?). בקיצור, בספר השביעי הארי לא ילמד בהוגוורטס. 95%

G e o r g i a

New member
זה לא מסגיר אותה...../images/Emo58.gif

הגיוני שאם בכל זאת יהיה הגוורטס בשנה השביעי, לא יהיה קווידיץ' כי התנאים לא מתאימים. זאת אומרת, יש מלחמה! למי יש זמן להתעסק בקווידיץ'? אבל... רוב הסיכויים, בלי קשר, שהגוורטס יסגר. למה? נאמר לנו בספרים שבמלחמה הקודמת הגוורטס כמעט נסגר, אבל וולדמורט לא העיז להשתלט על ביה"ס בגלל דמבלדור. עכשיו כשדמבלדור איננו.... מבחינה ספרותית זה הכי מתאים שזה יסגר. המלחמה הזאת יותר נוראה. הלורד וולדמורט חזק מתמיד.

דימיון פורה יש לך :\

לא נראה לי שאפילו קמצוץ ממה שכתבת פה יקרא... ולספר לא קוראים הארי פוטר וחדר האהבה :| והמשפט יכול להיות כל דבר. פשוט כל דבר. אבל הרעיון שלך נראה לי קצת הזוי :\ סורי.

למעלה